×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Ung pige som er frisk på at tage fat.

Hus

Rengøring og oprydning, Vinduespudsning, Vask og Strygning

Have

Græsplæne, Græsslåning, Haven - generelt

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Diverse

Passe dyr, lufte hund, Reparation, klargøring båd, bil, cykel mm., Personlig hjælp

Ung pige som er frisk på at tage fat.
Profil-ID
253
Navn
Bea Øksnebjerg
By
Odense SØ
Postnummer
5220
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg har taget 10. klasses eksamen på Billeshave Efterskole og gået på STX i 1½ år og er ved at blive færdig med 2g. på HHx på Tietgenskolen i Bolbro. Jeg har arbejdet som vikar via PersonaleBørsen A/S hvor jeg kom ud i Bauhaus i have afd. og Kansas hvor jeg arbejdede med pakning, tryk og lager. Derudover har jeg arbejdet i 2mdr. som sæson arb. hos PKM Gartneri m. potning og ompotning. Jeg hedder Bea og jeg er en ung kvinde på 22 år. Jeg voksede op i Billind, midtjylland, men flyttede til Odense for 3 år siden for at bo sammen med min kæreste, som jeg nu har været sammen med i 7 år og vi har 2 katte sammen. Jeg kan lide at være kreativ i min fritid hvor jeg leger med makeup, syning og jeg maler også engang imellem. Jeg bruger også gerne tid på World of Warcraft og diverse småspil på internettet, men ellers elsker jeg at være sammen med venner, familie og selvfølgeligt min kæreste. Folk siger at jeg er en sød og åben pige som er let at snakke med, jeg er også blevet beskrevet som pligtopfyldende og ansvarsbevidst, men mest som en glad og smilende person som kan lytte og grine med én.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Bea Øksnebjerg
Endnu ingen bedømmelser

Har Bea Øksnebjerg udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.