×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Brug for ekstra hjælp i hverdagen?

Hus

Rengøring og oprydning, Vinduespudsning, Handymand, Andet, Vask og Strygning, Snerydning

Have

Græsplæne, Græsslåning

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Reservebedste, Aktivitetsven, Hente, bringe børn, Lektiehjælp, folkeskole, Andet

Fest & middag

Servering, oprydning

Undervisning

Madlavning, Andet

Diverse

Passe dyr, lufte hund, Reparation, klargøring båd, bil, cykel mm.

Brug for ekstra hjælp i hverdagen?
Profil-ID
491
Navn
simone-licht
By
Odense V
Postnummer
5200
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en glad pige på 19 år som søger lidt ekstra at lave indenfor rengøring, dyrepasning, undervisning eller andet. Jeg er i år blevet færdig med min studentereksamen, og har derefter valgt at tage et par år fri, inden jeg videruddanner mig indenfor fysik og kemi. Jeg er som sagt lige blevet student, hvor jeg havde fagene mat A, fys A og kemi A + valgfaget astronomi. Jeg er derfor meget naturvidenskabelig anlagt, og står derfor til rådighed med lektiehjælp i matematik, fysik, kemi samt andre naturvidenskabelige fag i folkeskolen og på gymnasieniveau. Jeg arbejder lige nu med lidt deltid ved rengøring og som butiksassistent i Pilgrim Odense Magasin. Jeg har derfor fin erfaring indenfor butiksfaget, hvor jeg står ved kassen, betjener kunder m.m. Derudover arbejder jeg som sagt også med rengøring, hvor jeg gør rent for private hjem, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har i ferieperioder arbejdet på en hundepension, hvor jeg fodrede og luftede hundene, derudover har jeg flere gange været i praktik hos dyrlæger, samt hestehospitaler. Jeg har selv hest, hvilket har været min store hobby i 10 år efterhånden. Jeg underviser pt. i rideundervisning af nybegyndere, samt lektiehjælp af gymnasieelever, og har derfor fin erfaring i dette. Alt i alt, er jeg en rolig, men arbejdsom pige, som søger nye udfordringer.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF simone-licht
Endnu ingen bedømmelser

Har simone-licht udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.