×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Kvinde med praktisk håndelag.

Hus

Rengøring og oprydning, Vask og Strygning

Kvinde med praktisk håndelag.
Profil-ID
581
Navn
Anne Kristensen
By
Randers
Postnummer
8900
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en ung kvinde på 27 år, som tilbyder min hjælp indenfor alt det huslige. Dette vedrører gulvvask, oprydning, aftørring af støv, støvsugning mm. Desuden har jeg erfaring med brug af diverse kameraer, så dette tilbyder jeg også hjælp til.

MINE ERFARINGER

Jeg har et par års erfaring inden for rengøringsbranchen - både privat og erhverv, så jeg ved hvilke rengøringsmidler der skal bruges hvor. Jeg har arbejdet freelance med mit kamera siden 2004 (on and off) så kender loft til en del kameraer og ligeledes Mac computere.

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Jeg kan arbejde alle hverdage efter kl. 14:00 og de fleste weekender. Kontakt mig gerne hvis i har spørgsmål. Glæder mig til at høre fra jer. Anne.

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Anne Kristensen
Endnu ingen bedømmelser

Har Anne Kristensen udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.