×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Spejderleder med tjek på PC, børn, lektiehjælp&flytning.

Hus

Flyttehjælp

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Lektiehjælp, folkeskole

It, tv, mobil o.l.

Hjælp - PC

Spejderleder med tjek på PC, børn, lektiehjælp&flytning.
Profil-ID
745
Navn
MortenBS
By
Holstebro
Postnummer
7500
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Hej jeg vil gerne hjælpe dig. Har skrevet lidt om hvad jeg kan bidrage med. Flytning: Jeg er forholdsvis stærk, så kan sagtens hjælpe med at flytte. Opsætning/hjælp til pc: Jeg har en ret god viden inden for computere og vil godt hygge mig med at hjælpe dig med computerproblemer. Børnepasning: Jeg er Hjælpe leder i en FDF kreds, så har en smule viden omkring børn. Lektiehjælp: Nok ikke så relevant på denne tid af året, men hvis dit barn har brug for lidt extra undervisning i sommerferien, så er jeg manden for det. Gik ud af folkeskolen med et gennemsnit på 8,5 i års karakter og 9 som eksamen, begge på den nye skala, for to år siden. Mine specialer er matematik, engelsk, biologi, samfundsfag og Kristendomskundskab. Kontakt mig så finder vi ud af det.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF MortenBS
Endnu ingen bedømmelser

Har MortenBS udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.