×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Smilende og udadvendt pige søger nye udfordringer.

Hus

Rengøring og oprydning, Andet

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Aktivitetsven, Hente, bringe børn

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Diverse

Personlig hjælp

Smilende og udadvendt pige søger nye udfordringer.
Profil-ID
825
Navn
Carina Claudia
By
Århus N
Postnummer
8200
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Lidt om mig: Om mig selv som person kan jeg oplyse, at jeg er forandringsparat, tolerant og samarbejdsvillig. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en pålidelig, stabil og positiv person. Desuden er jeg hurtig til at sætte mig ind i nye arbejdsområder eller problematikker og er derfor yderst fleksibel, hvad arbejdsopgaver angår. Jeg er glad, udadvendt og imødekommende person. Er ikke bange for at tage initiativ og lære nye mennesker at kende. Jeg kan specielt godt lide at arbejde med mennesker. Er villig til at prøve lidt af hvert, for at få udfordringer, og erfaring. Fritidsarbejde Jeg arbejdede i Fakta i halvandet år. Det var et arbejde jeg var meget glad for, da jeg godt kan lide at arbejde med mennesker. Gik i skole samtidig så det var et fritidsjob. Jeg vil gerne finde opgaver, hvor jeg kommer i kontakt med andre mennesker. Da jeg har erfaret, at det interesserer mig at have kontakt med mennesker, valgte jeg at søge job på et privat plejehjem. Det er et meget spændende job, som kræver en glad, smilende og udadvendt personlighed. I August 2009 til Juni 2010 var jeg på en idræts højskole i et år. Det har jeg lært meget af, og fået nogle fantastiske oplevelser med hjem.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Carina Claudia
Endnu ingen bedømmelser

Har Carina Claudia udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.