Rydning af grund, nedtagning af terrasser og hegn, bortkørsel af affald m.m. Udgravning med lille gravemaskine (ikke min egen).

Medbringer eget værktøj/maskiner og bil med trailer. Er ikke uddannet håndværker, men trækker på mange års erfaring med praktiske opgaver i bl.a. møbelforretning og restaurationer. Desuden arbejde i egen bolig og have.

Louise bruun-gazelleh hjælper med havearbejde i København N og omegn

Pleje og vedligeholdelse af gravsteder. Forefaldende havearbejde. Lugning, hækkeklipning, stenlægning, beplantning. Jeg er fysisk aktiv og elsker at være udendørs. Motivation er fysisk udendørs arbejde

Artur Reichert hjælper med havearbejde i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Har eget firma Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Kvalitetsbevidst og grundig. Har eget firma Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Kevin Aalborg hjælper med havearbejde i Herlev og omegn

Uddannet tømrer og brolægger og har rør lægger trin 1 og 2 har maskiner Til dvs grave opgaver laver for det meste fordementer og Brolæning samt tømmeropgaver

Kim christensen hjælper med havearbejde i Ulfborg og omegn

Altmuligmand - både ude og inde.haven-bolig-vvs-maling-lave mad-rengøring,jeg er en der kan lidt af hvert elllers spørg

Taking care of my own garden for years and decided to help other people for their gardens look beautiful.

Taking care of a few gardens in the immediate vicinity; Because decided to help other people for their gardens look beautiful; tel. 26442646 - the fastest way to catch me :)

Charlie Braagaard hjælper med havearbejde i København V og omegn

Meget fleksible efter kundens behov! God Priser! 20 års erfaring som gårdmand/havemand/trappevaske/vicevært/varmemester/affaldsansvarlig osv. Tlf: 22569279

Rune Richter hjælper med havearbejde i Herning og omegn

Søn af pedel - født med værktøj i hånden og vant til at gå til hånde og udføre diverse projekter. Har bla. renoveret en gammel campingvogn fra bunden. Har egen bil og trailer til rådighed.

Mia Andersen hjælper med havearbejde i Næstved og omegn

Er uddannet brandmand, vagtcentralsassistent og social og sundhedshjælper. Har 10 års erfaring inde for hjemmeplejen, 6 års erfaring som brandmand og 2 års erfaring vagtcentralsassistent.

Flise rens, flisefuge rens

Ingen profilbeskrivelse...

Florin Lungu hjælper med havearbejde i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Andreas Andersen hjælper med havearbejde i Aalborg og omegn

Kan lidt af hvert. Har mange erfaringer igennem mine arbejdspladser. Er meget arbejdsom og holder mine aftaler til punkt og prikke.. Skriv endelig hvis du tror du kaaan bruge min hjælp

Allaroundhandymand kidde hjælper med havearbejde i Tarm og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Sebastian Lykke hjælper med havearbejde i Århus V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malgorzata Labentowicz hjælper med havearbejde i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Jacob Nielsen hjælper med havearbejde i Hillerød og omegn

Udannet tømrer

Oskar Castrone hjælper med havearbejde i Kongens Lyngby og omegn

Jeg studerer produktionsteknologi, og er skarp til diverse tekniske opgaver på tværs af de forskellige håndværksfag.

Mickey Olsen hjælper med havearbejde i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Nikolaj Jensen hjælper med havearbejde i Hadsund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Frederik Sommer hjælper med havearbejde i København NV og omegn

Lettere Haveservice: Hækklipning samt beskæring af andet grønt Luge ukrudt Græsslåning Almen vedligeholdelse Almen rengøring: Støvsugning Vask af gulv Afstøve Afkalke Trappevask ( boligforeninger ) Overfladerengøring.

Sigurd Bergan hjælper med havearbejde i Aarhus C og omegn

Har massere af gåpåmod, smilende og god til at tage ved. Har kendskab indenfor mange brancher heriblandt tømrer, tjener, flyttemand m.m jeg ved hvad der skal til og er god til det jeg laver. Er god social og mødestabil.

Petrine Sørensen hjælper med havearbejde i København N og omegn

Jeg er positiv og pligtopfyldende, og søger arbejde inden for rengøring i private hjem. Jeg er glad for dyr, og passer gerne hunde eller andre husdyr.

Jonathan Glover hjælper med havearbejde i Ribe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Bay-Smidt hjælper med havearbejde i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christine Hanselmann hjælper med havearbejde i Silkeborg og omegn

Har altid været havenørd. Blev uddannet Som grøn anlægsgartner i 2011, men kan godt udføre små belægningsopgaver. Har arbejdet som gartner ved større kirkegård siden 2007.

Henrik Koring hjælper med havearbejde i Gistrup og omegn

El-installatør og Gartner - Selvstændig skovdyrker gennem mere end 30 år. Meget flexibel mht. tid og dage og vejr. Er god til at overholde aftaler og laver et pænt stykke arbejde.

Martin Forsberg Laugesen hjælper med havearbejde i Frederiksværk og omegn

Har firmaet ML Dansk Entreprise ( ml-danskentreprise.dk) hvor jeg laver alt fra hus til have ,belægning,rengøring,mm Slogan= Hvis du har brug for en hånd