Jeg er en ung fyr der er god til mange ting, som musik, spille tromme, guitar, bas og synge. Samtidig er jeg god til at lære fra mig. Derudover er der også andre tin g jeg kan hjælpe til med som f.eks. slå græs , festhjælp mm. Jeg har været i gang med uddannelsen jord til bord som tjener. Samtidig er jeg med i et band der spiller gammel rock og har også en del erfaring som DJ mm. Har i brug for en tryllekunstner har jeg også erfaring med dette. Kontakt mig for yderligere information.

Jeg er 20 år og kommer fra Sønderborg. I sommeren '09 afsluttede jeg studentereksamen på Sønderborg Statsskole og begyndte derefter på Testrup Højskole i Mårslet. Jeg har arbejdet som opvasker og rengøringsmedhjælper på Det Franske Hus i Nybøl, reklame - og avisomdeler hos Dansk Distribution Center og produktionsmedarbejder på Danfoss Drives A/S i Gråsten. Jeg holder mest af at løse opgaver på egen hånd men kan sagtens arbejde sammen med andre mennesker. Kontakt mig her på ahandyhand.dk

Da jeg nu går og er kriseramt så søger jeg jo lidt at rive i. Jeg er en ung kvinde på snart 27 somre. Jeg kan lidt af det hele og er ikke bange for at tage fat. Jeg har kørekort og er derfor villig til at bruge bilen.

Generelt havearbejde

Jeg hedder Lisa-Marie er 17 år, og bor i Flensborg i Tyskland. Jeg er medlem af det danske mindretal og går på dansk skole. Jeg vil gerne finde noget fritidsarbejde ved siden af skolen. Jeg er parat til at løse forskellige praktiske opgaver ude og inde, samt passe børn, hjælpe med lektier mv. Jeg kan arbejde i weekenderne og efter skoletiden.

Jeg er en pige på 20 år, som er i gang med en landbrugs uddannelse. Jeg er på mit 3 år og bor i Sønderborg sammen med min kæreste. Jeg har arbejdet med heste i 3 mdr. svin 1 år og kvæg i et år. Har også haft et fritids job som bartender i i et halv år. Jeg er ofte i godt humør og har humor og arbejder hårdt for at gøre mit bedste. I min fritid, har jeg hest og rider, maler og laver andre kreative ting. Håber jeg kunne en dag stå tilrådighed for jer.

Jeg er 42 år og fra Cuba. Jeg bor sammen med min kone Louise og vores lille datter. Jeg er vant til at reparere og vedligeholde mange ting på Cuba og arbejder som altmulig-mand i en børnehave ved siden af min skole.

Super handyman

Jeg er en ung pige på 21, der bor i en lille by ca 10 km fra Sønderborg. Jeg er udlært tarmrenser på Blans slagteri, men ønsker at uddanne mig til laborant. Derfor har jeg ikke længere tid til fuldtidsarbejde, og ønsker derfor at finde noget fritidsarbejde ved siden af studierne. Jeg har mulighed for at arbejde op til 30 timer om ugen, ved siden af studierne. Jeg har ingen speciel uddannelse. Udover min slagteri uddannelse. Til gengæld kommer jeg fra et hjem med en stor familie, hvor jeg har været vant til at passe søskende, dyr og hjælpe med det huslige. Jeg er efterhånden blevet rigtig god til at lave mad - Både finere retter, sund kost og hverdagsmad. Derudover er jeg god til at gøre rent. - Kommer helt ud i krogene. Hvis du har problemer med din computer, har har jeg også erfaring med det. Jeg er pålidelig, og har for det meste altid et smil på læben. I de anbefalinger jeg har fra skoler. Nuværende arbejdsgiver osv, står der, at jeg altid møder til tiden, og altid passer mit job. Jeg har egen scooter, så jeg kan også komme rundt omkring - Er desuden i gang med at spare op til kørekort. Jeg er også service mindet, da jeg har gået på produktionsskole, og har prøvet lidt forskelligt. Men kom med nogle tilbud. Så ser vi på om det. Var noget jeg kunne finde ud af. :)

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...