LIDT OM MIG HEJ, JEG ER EN FRISK PIGE PÅ 33 ÅR. GLAD OG ALTID FRISK PÅ AT TAGE VED. JEG ER ÆRLIG OG VENLIG AF SIND. DET ER DYRE TIDER, OG MIN LØN RÆKKER IKKE NÅR MINE TO BØRN PÅ 11 ÅR OG 14 ÅR SKAL HAVE DET DE HAR BRUG FOR - OG ØNSKER SIG :-) LIDT OM MIN ERFARING JEG HAR i 3 År ARBEJDET SOM RENGØRINGS ASS HOS PRIVAT ÆLDRE OG FRAFLYTNINGS LEJLIGHEDER I VEJLE,OG FREDERICIA KOMMUNE SAMT HOS DANSKE BANK. DERUDOVER HAR JEG VÆRET OPRYDDER OG ARBEJDET MED RENGØRING I KØKKENER RUNDT OMKRING I BÅDE VEJLE-FREDERICIA-NØRRESNEDE, OG ANDRE STEDER. OG SÅ HAR JEG ARBEJDET UDE I DET GRØNNE I HANNERUP KIRKEGÅRD, OG GÅRDMAND INDEN VED LAB BOLIGFORENING,. JEG HAR KURSUSBEVIS PÅ BETJENING AF MINDRE GARTNER REDSKABER, OG VEDLIGEHOLDELSE AF DEM. DET ER MINITRAKTOR, HÆKKEKLIPPER, BUSKRYDDER OG MANGE FLERE. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER. DET BETYDER IKKE SÅ MEGET. JEG ER LEDIG LIGE NU, OG KAN PÅ ALLE TIDER.

Jeg er en 17-årig pige, der søger et job for at tjene ekstra penge. Alle de arbejdsopgaver jeg tilbyder, er jeg rigtig god til. Jeg kan arbejde i weekenden, og om mandagen. På forhånd tak for din interesse.

Jeg har mange års erfaring fra arbejdsmarked som lønmodtager, og som selvstændig erhvervsdrivende inden for byggebranchen. Jeg har tidligere drevet et firma, der renoverede boliger og udlejningsejendomme. Endvidere har jeg arbejdet 10 år som smed og mekanikker inden for entreprenør branchen. Arbejdstider aftales ved kontakt

Jeg er en 38 årig altmulig/handyman. Jeg garanterer for et godt udført stykke arbejde. Mit speciale er at opsætte tv surroundlyd dvs. opsætning af højtalere og kabeltrækning tilslutning af alle enheder til tv.

Behov for mere tid til dig selv og familien ?. Hvis Ja. Så er jeg en grundlig, fleksibel og billig havemand. Klare græsset, klipper hækken. Praktisk alt have arbejde udføres. Have affald kan også bortkøres.

timepris ved alm arbejde regning laves kr.180 exc.moms ................tilbud gives gerne uforpligtigende......

It nørd med teknisk og naturvidenskabelig baggrund. Jeg kan give en hånd med lidt af hvert.

Jeg tilbyder en god service hvor kunden står i centrum og det bliver pudset og poleret indtil begge parter er tilfredse. Selvfølgelig så findes der grænser, men jeg har meget høj standard og krav til mine ting så hvorfor skulle du ikke ha det også. Jeg er uddannet Tømrer/Snedker og Bygningskonstruktør. Min erfaring er meget stor, jeg har bygge næsten alt fra parcel huse til gennemgribende renovering af lejligheder. Jeg står til rådighed efter aftale. dog ikke kl. 21 om aftenen, hvis det ikke haster.

Jeg er en frisk fyr som bor i privat andelsbolig i Tønder. Mangler et job til at tjene lidt ekstra. Kan tilbyde hjælp til forskellige ting.

Jeg er en frisk og energisk ung man der kan lave lidt af hvert, jeg kan tale engelsk som første sprog da jeg har boet 5 år i England, Portugisisk, Tysk og dansk. Jeg kan undervise i klaver og er uddannet kok.

Jeg er en frisk und mand på 17 år, som søger noget arbejde for at spare penge sammen til et kørekort og til at flytte hjemmefra. Jeg har været på idrætsefterskole og er pt. i gang med grundforløbet som tømrer på EUC vest i Esbjerg. Tidligere fritidsjob: I sommerferien 2009 & 2010 arbejdede jeg som ”tømrer” for tømrerfirmaet Quantec. I denne periode prøvede jeg mange forskellige ting inden for branchen. F.eks. opsætning af gipsvægge, isoleringsarbejde, montering af vinduer & døre, gulvlægning og andet forefaldende tømrerarbejde Jeg kan arbejde fra omkring klokken 16:00 til hverdag og weekend arbejde passer også fint ind i min kalender.

Jeg er en ung fyr der er god til mange ting, som musik, spille tromme, guitar, bas og synge. Samtidig er jeg god til at lære fra mig. Derudover er der også andre tin g jeg kan hjælpe til med som f.eks. slå græs , festhjælp mm. Jeg har været i gang med uddannelsen jord til bord som tjener. Samtidig er jeg med i et band der spiller gammel rock og har også en del erfaring som DJ mm. Har i brug for en tryllekunstner har jeg også erfaring med dette. Kontakt mig for yderligere information.

Jeg er 20 år og kommer fra Sønderborg. I sommeren '09 afsluttede jeg studentereksamen på Sønderborg Statsskole og begyndte derefter på Testrup Højskole i Mårslet. Jeg har arbejdet som opvasker og rengøringsmedhjælper på Det Franske Hus i Nybøl, reklame - og avisomdeler hos Dansk Distribution Center og produktionsmedarbejder på Danfoss Drives A/S i Gråsten. Jeg holder mest af at løse opgaver på egen hånd men kan sagtens arbejde sammen med andre mennesker. Kontakt mig her på ahandyhand.dk

Da jeg nu går og er kriseramt så søger jeg jo lidt at rive i. Jeg er en ung kvinde på snart 27 somre. Jeg kan lidt af det hele og er ikke bange for at tage fat. Jeg har kørekort og er derfor villig til at bruge bilen.

Generelt havearbejde

Jeg er en pige på 20 år, som er i gang med en landbrugs uddannelse. Jeg er på mit 3 år og bor i Sønderborg sammen med min kæreste. Jeg har arbejdet med heste i 3 mdr. svin 1 år og kvæg i et år. Har også haft et fritids job som bartender i i et halv år. Jeg er ofte i godt humør og har humor og arbejder hårdt for at gøre mit bedste. I min fritid, har jeg hest og rider, maler og laver andre kreative ting. Håber jeg kunne en dag stå tilrådighed for jer.

Jeg er 42 år og fra Cuba. Jeg bor sammen med min kone Louise og vores lille datter. Jeg er vant til at reparere og vedligeholde mange ting på Cuba og arbejder som altmulig-mand i en børnehave ved siden af min skole.

Super handyman

Jeg er en ung pige på 21, der bor i en lille by ca 10 km fra Sønderborg. Jeg er udlært tarmrenser på Blans slagteri, men ønsker at uddanne mig til laborant. Derfor har jeg ikke længere tid til fuldtidsarbejde, og ønsker derfor at finde noget fritidsarbejde ved siden af studierne. Jeg har mulighed for at arbejde op til 30 timer om ugen, ved siden af studierne. Jeg har ingen speciel uddannelse. Udover min slagteri uddannelse. Til gengæld kommer jeg fra et hjem med en stor familie, hvor jeg har været vant til at passe søskende, dyr og hjælpe med det huslige. Jeg er efterhånden blevet rigtig god til at lave mad - Både finere retter, sund kost og hverdagsmad. Derudover er jeg god til at gøre rent. - Kommer helt ud i krogene. Hvis du har problemer med din computer, har har jeg også erfaring med det. Jeg er pålidelig, og har for det meste altid et smil på læben. I de anbefalinger jeg har fra skoler. Nuværende arbejdsgiver osv, står der, at jeg altid møder til tiden, og altid passer mit job. Jeg har egen scooter, så jeg kan også komme rundt omkring - Er desuden i gang med at spare op til kørekort. Jeg er også service mindet, da jeg har gået på produktionsskole, og har prøvet lidt forskelligt. Men kom med nogle tilbud. Så ser vi på om det. Var noget jeg kunne finde ud af. :)

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...