Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Tommy

Ingen profilbeskrivelse...

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Laura P

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb
Jeg har de sidste 4 år arbejdet på et bosted for autist børn og unge - hvor jeg har fungeret som omsorgsmedhjælper og har haft ansvaret for at barnet eller den unge er kommet gennem dagen bedst. Derudover har jeg før gjort rent i en butik og er vokset op med hunde.
Formiddag og eftermiddag

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort
Jeg er uddannet lærer, men har arbejdet en del forskelligt fra flyttemand til gartneri og brolægger. Jeg søger et job da jeg lige er blevet færdig med min uddannelse og mangler lidt mønt før jeg kan gå på dagpenge.
0-24. ingen begrænset arbejdstid

Jesper

Jeg er en ung og pålidelig mand på 25 år. Jeg studerer til dagligt idræt på universitetet og har sidefag i historie med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg ønsker blot at tjene lidt ekstra og knokler gerne for det :)
Undervisning i mangfoldige idrætsdicipliner, Lagerarbejde, og organisering samt et hav af flytninger. Jeg er vant til at knokle og er let at sætte i gang
både dag og nat. er klar på det meste

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)
Jeg, Nadia, går i 2. g på Tornbjerg Gymnasium og har altid fået ros for min faglige viden. Frederik er igang med mekaniker uddannelse og har derfor noget erfaring omkring biler. Alt hvad der ligger uden for vores uddannelsesområde hjælper vi dog også gerne med! :)
Hverdage: Nadia: Efter skole. Varierer mellem 13.40 og 15.35. Frederik: Efter arbejde kl 17. I weekenden har vi tid når det passer dig. Så længe det er aftalt på forhånd.

Max

jeg kan hjælpe dig
alsidig
mellem 16:30 til 22 i hver dagene og finder en tid i weekenderne

Emilie

Jeg kan gøre rent for dig, passe dine børn og hjælpe dem med deres lektier (jeg har en færdiggjort uddannelse op til gymnasie niveau, og en påbegyndt universitetsuddannelse), jeg kan lave mad for dig og alt andet du kunne få brug for hjælp med.
Jeg har tidligere gjort rent of passet børn, har også haft arbejde som opvasker på en kro.
Alle tidspunkter passer mig.

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)
I studied at Hotel Academy before, so I have got a lot of practice in cooking,waitressing and bartendering.I have got very well organisational and managerial skills.I own an accounting certificate and a vocational certificate of waitressing and cooking.
I can work anytime you need me, however, I prefer to work in the afternoon or evening :)

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.
I've worked in some caffe's, also in one pizzeria here in Denmark. I also have cleaning-job experience, and i've helped to maintain and keep clean guest house.
Afternoons, evenings - working days Weekends But i am very flexible.

Anette

i 5000 området pasning af kat make up til hverdag eller fest rengøring af kontorer butiksarbejde børnepasning
pasning af kat rengøring af kontorer makeup til hverdag eller fest butiksmedarbejder børnepasning
det vil variere. men er fleksibel

Altihjemmet

opsætning, samling af møbler, ophængning, lamper, el, skifte blandingsbatterier, div reperationer.
har mange års praktisk erfaring gennem job som tekniker og senere som faglært.
eftermiddag og aften. kan også i enkelte tilfælde formiddag

GitteThysen

Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.
Som person er jeg nem at omgås med og altid smilende. Jeg er hårdtarbejdende og når jeg har sat mig noget for så gennemfører jeg det.
Jeg kan arbejde onsdag - fredag efter klokken 15 og de fleste weekender.

Grethe

Ingen profilbeskrivelse...

Carolineh

Jeg hedder Caroline og bor i Odense C. Jeg er 20 år og skal i gang med at læse en HF pædagog Pakke til august. Udover det er jeg også Besøgsven for ensomme ældre. Jeg er som person en meget glad, smilene og frisk type. Jeg elsker at kunne tilbyde en hjælpende hånd til dem der har brug for det. Jeg er nem at snakke med. Der kan altid findes en løsning på et problem.
Jeg har ikke haft et rigtig arbejde endnu, da jeg ikke har haft mulighed for det. Mit drømmejob er at arbejde som socialpædagog på et opholdssted. Jeg lærer hurtigt, falder nemt til i nye omgivelser og er frisk på at kaste mig ud i noget nyt og klar til at give den hele armen.
Jeg foretrækker arbejde efter kl. 13:15 hvor jeg får fri fra skole.