Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Semir Lilic

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.

Per Outzen

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde

Tommy jensen

Ingen profilbeskrivelse...

Bolette Lühr

Ingen profilbeskrivelse...

Laura Parr

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort

Jesper

Jeg er en ung og pålidelig mand på 25 år. Jeg studerer til dagligt idræt på universitetet og har sidefag i historie med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg ønsker blot at tjene lidt ekstra og knokler gerne for det :)

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)

Max

jeg kan hjælpe dig

Emilie

Jeg kan gøre rent for dig, passe dine børn og hjælpe dem med deres lektier (jeg har en færdiggjort uddannelse op til gymnasie niveau, og en påbegyndt universitetsuddannelse), jeg kan lave mad for dig og alt andet du kunne få brug for hjælp med.

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.

Anette

i 5000 området pasning af kat make up til hverdag eller fest rengøring af kontorer butiksarbejde børnepasning

Altihjemmet

opsætning, samling af møbler, ophængning, lamper, el, skifte blandingsbatterier, div reperationer.

GitteThysen

Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.

Grethe Hagen-Sørensen

Ingen profilbeskrivelse...

Carolineh

Jeg hedder Caroline og bor i Odense C. Jeg er 20 år og skal i gang med at læse en HF pædagog Pakke til august. Udover det er jeg også Besøgsven for ensomme ældre. Jeg er som person en meget glad, smilene og frisk type. Jeg elsker at kunne tilbyde en hjælpende hånd til dem der har brug for det. Jeg er nem at snakke med. Der kan altid findes en løsning på et problem.

SimonRasmussen

Jeg er en ung knægt på 20 der til daglig er i lære som elektriker. Jeg søger ekstra jobs få et få lidt til opsparingen til at flytte hjemmefra. Jeg kan hjælpe med det meste praktiske arbejde: installere diverse elektriske maskiner, flytte hjælp, maler arbejde og ellers hvor du står og skal bruge et ekstra sæt hænder.

MariaC

Jeg er en ung pige på 22, der er fast bosat i Odense C. Jeg går til daglig på SDU, hvor jeg læser religionsvidenskab. Udover studiet bruger jeg nogle timer om ugen på at stå bag kassen, samt dampe, prismærke og pudse sko som frivillig i en Røde Kors butik. Jeg laver sådan set det meste- indkøb,gå ture med dyr, rengøring, opvask osv. Bare spørg. Dog er jeg håbløs til meget fysisk hårdt arbejde.

Saha

Jeg tilbyder healingsmassage, har kursusbevis. Er sød og forstående og tager meget hensyn til mine klienters behov .

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.

Røskva

Jeg er musiker og nyder kreativiteten. Mine fremtidsplaner er psykologi studiet Syddansk Universitet, da dette altid har været mit store interesseområde. Jeg tilbyder min hjælp fordi jeg har fritid tilovers: Undervise, passe børn.

Aláa

Jeg er en super glad og positiv ung 20-årig pige, der lige pt mangler et studiejob. Jeg er studerende på syddanskuniversitet. Jeg kan har mulighed for at passe børn og hjælpe med lektierne. spørg gerne og jeg besvarer 100% :-).

Amaliefr

Jeg er 22 år og studerer journalistik på Syddansk universitet. Jeg har passet børn i mange år, og har altid syntes at det har været et af de mere interessante og hyggelige fritidsjobs jeg har haft. Børns umiddelbarhed og deres livsglæde er noget af det jeg synes allerbedst om ved at arbejde med børn, og jeg gør en dyd ud af både at lave hyggelige ting og arbejde med deres udvikling.

Kevin

Jeg er fysioterapeut studerende der mangler et år af uddannelsen. Tilbyder god massage af en halv times varighed til 150 kroner, 1 time for 200 kroner.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Charlotte Philipsen

Jeg er en frisk og glad ung pige på 22 år som bor i lejlighed i Odense C (oprindeligt fra Sydvestjylland). Jeg studerer international virksomhedskommunikation med engelsk og tysk på SDU på snart 6. semester, og derfor er jeg interesseret i - og kvalificeret til - at hjælpe med lettere sprogundervisning og også meget gerne oversættelsesarbejde. Timelønnen kan altid diskuteres.

Marip

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.

Ninna Lauritsen

Hedder Ninna og er 24 år og læser til daglig til Pædagog Assistent samt udlært til sosu-hjælper. Opdagede denne side og tænkte at det ville være værd at prøve at tjene lidt ekstra herinde, ved siden af studierne :)

Kenneth Pedersen

Jeg er en ung og frisk fyr på 20 år, som til daglig bor i egen lejlighed i Odense C. I hverdagen har jeg et deltidsjob som består af diverse opgaver. Jeg tager alle opgaver og projekter med et smil på læben - lige meget hvor meget opgaven så driller.

Maria

I am responsible, energetic and motivated for job, I am fast and physically prepared for work. I like to communicate with people. I take initiative and can work independent:)

Regina

Jeg hedder Regina, jeg er 18 år gammel og er en meget smilende og glad pige. Jeg søger fritidsjob, da jeg lige nu går hjemme, da min tidligere arbejdsplads gik konkurs.

Alexander Julstrøm

Jeg tilbyder Kvalitetsarbejde med 100% god samvittighed. Jeg leverer altid. Jeg er en åben, ansvarsbevidst ung fyr på 19 år. tømrer og div. Har arbejdet i tømrerbranchen i snart 2 år. Arbejdet på restaurant i ca 1 år & 2 mdr. - endvidere har jeg arbejdet som telefonsælger hos berlingskeMedia i godt 1,5 år og som servicemedarbejder i JYSK i godt et år. De 2 sidste job gør jeg er utroligt serviceminded. Kan arbejde fra 17-xx

Jeanette Eggers

En hjælpende hånd her i Odense. Jeg kan tilbyde en palet af muligheder for en hjælpende hånd da jeg er studerende indenfor administration. Jeg er en frisk, pålidelig kvinde på 43 år men mange erfaringer på sit CV. Ligefra håndværker udd, køkken uddannelse og erfaringer indenfor servicesektoren. Mor til 2 skønne teenager på henholdsvis 13 og 18 år. Da jeg læser og har min lektier skal vi kunne være fleksible for at finde den løsning du har brug for. Stik mig en mail og lad os se om vi kan finde en vej til ro og balance i hverdagen.

Veronica

Jeg hedder Veronica. Jeg er 23år og er uddannet Multimediedesigner. Jeg starter på uddannelse til september, og mangler derfor et sommerjob inden jeg starter. HVAD TILBYDER DU Jeg kan tilbyde godt humør, og gå-på-mod. Jeg kan hjælpe med rengøring, havearbejde, flytning, hundelufter, babysitter, servering