Journalist/tekstforfatter

sød,mødestabil og flittig 36 årige dansk kvinde. jeg har erfaring med rengøring, pasning af børn og hunde og lektiehjælp i de indre klasser samt personlig hjælp til ældre og handicappede. ..jeg har bil så kan hjælpe med transport til skole,lægeaftaler,sport eller andet. jeg er god til børn og dyr og har sundhedsfarlig uddannelse. min timepris er meget konkurrencedygtig

Selvlært gennem hele livet.

alt,.

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.

Jeg er en frisk ung udadvendt mand på 18 år, som har sin daglige gang på Viborg Katedralskole, hvor jeg er på første år. Dertil bor jeg på det tilknyttede kollegium, hvor jeg engagere mig i det sociale liv omkring det. Jeg tilbyder lidt en all-around hjælp, da jeg egentlig godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge.

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

Jeg er en frisk kvinde på 24 år, jeg bor i egen lejlighed i København, og kunne godt bruge lidt flere penge til fritid og ferier. Jeg er vant til at passe hunde, andre dyr, børn, gøre rent, rydde sne, og serverer indimellem også til konfirmationer og større fødselsdage. Jeg er ikke sart - og giver gerne en hjælpende hånd udover ovenstående opgaver.

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra mig og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

Jeg er en mand på 38 år, med gode erfaringer indenfor flytning, malerarbejde, rengøring mm. Jeg er både dygtig og pligtopfyldende, og kommer i hele Odense, eller rejser gerne længere væk for større opgaver. (Har bla arbejdet i Norge)

20 år går hjemme nu så mangler lidt og lave! kan mange ting skiv for info.

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

*INAKTIV* Jeg er 21 år gammel. Jeg læser jura på Københavns Universitet. Jeg har taget en IB - international baccalaureate. Jeg har taget engelsk litteratur, dansk, matematik og business and management på højeste niveau og kan hjælpe i alle disse fag. Jeg taler flydende og korrekt dansk og engelsk. Jeg er født og opvokset i Danmark, men har taget min ungdomsuddannelse på engelsk.

Jeg er uddannet tømrer/bygningskonstruktør og udfører alt tømrer/snedkerarbejde samt projektering af byggeprojekter, myndighedsbehandling, byggeledelse og fagtilsyn

Pudsning af vinduer, udskiftning af fuger i murværk, samt diverse havearbejde.

Jeg tilbyder alle former for rengøring - har stor erfaring både i private hjem og indenfor sygehusvæsenet, hvor grundighed er en betingelse! Jeg hygger mig med at gøre rent og sætter en stor ære i, at udføre et pænt og perfekt stykke arbejde! Jeg er sød, ordentlig og ikke-ryger, 30 år og studerende.

I'm 29 years old and live with my wife in Vanløse. Born in Egypt, but been living in Copenhagen for 1 year. Speak/understand/read some Danish. I can help you with many different tasks. It can be painting, snow cleaning, hanging up pictures/tv/etc and a lot more. Just contact me, and we will arrange it together. I have a drivers license to normal car, but no car.

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Pensionist, 68 - efter næsten 40 år som underviser i historie og samfundsfag i gymnasieskolen. Tilbyder lektiehjælp m.v. heri - og for den sags skyld også i andre fag. Far til en mis og 2 gøjer - mange års erfaring med diverse husdyr - som jeg også gerne tager mig af. Derudover havearbejde.

Jeg har været i bygge branchen 20 år mest som Stillads arbejder men også som murer og nedriver. Jeg har selv et gammelt hus som jeg selv har renoveret så jeg har prøvet det meste.

Anmeldelse:

Jeg er en kvinde på 23, som gerne vil tilbyde min hjælp i huset. Jeg er studerende. Vil gerne have lidt job ved siden af. Elsker at gøre en forandring, og vil lægge alle mine kræfter i evt oprydning, rengøring, tøjvask eller opvask. Jeg er loyal, arbejdsom og betænksom.

Lidt om mig og hvad jeg tilbyder  Jeg er en frisk fyr på 25 år, der bor i eget hus i farum. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjen

Snedkerarbejde, tømrerarbejde, montagearbejde, vinduer og døre, Nedrivning og afmontering, byggetegninger.

I am a 22 year old male who is studying in Copenhagen. I am a quick worker and can get my hands on almost any household work. Should there be any help required, contact me

Rengøring, strygning, tøjvask m.v

Jeg er en fyr på 30 år, der bor i Aalborg. Jeg arbejde i hverdagen for et rengøringsfirma, men jeg kan gøre meget mere end rengøring. Jeg taler ikke godt dansk, men jeg håber det vil ikke være et problem.

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .

Jeg hedder Rikke, og jeg er 21 år. Jeg søger noget at lave ved siden af mit HF studie, og dette lyder jo meget godt. Jeg er en sød, smilende og flittig pige.

Jeg er uddannet Social og Sundhedshjælper. I to år har jeg varetaget mange forskellige rengøringsjobs gennem vikarbureauet Hartmanns. Jeg kan godt lide at gøre rent, er meget omhyggelig og vant til at arbejde selvstændigt. Jeg skriver og taler flydende dansk og har kendskab til engelsk. Jeg er en person, som godt kan lide fysisk arbejde og går til alle opgaver med højt humør.

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo

Jeg er mest til handyman opgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Alt hvad der skal laves i eget hjem. Have arbejde, ophængning af lamper, reoler m.m., bygge eller reparere møbler. Jeg er rar, behagelig og fair :-)

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

Servering / rengøring / transport.

Anmeldelse:

Jeg er byens bedste fodterapeut, derudover har jeg gjort rent i mange år, så jeg er super god til det. Jeg er pålidelig, stærk og grundig.

Jeg er en frisk ung fyr på 21 år, som mangler et fritidsarbejde ved siden af skolen. Kontakt mig og lad os aftale nærmere.

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung mand på 24, jeg arbejder inden for land og skovbrug, og har derfor erfaring og redskaber til de fleste opgaver. Jeg har også interesse i andre håndværker opgaver som fx tømrer arbejde.