Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Jeff

Jeg søger blot at hjælpe til med diverse opgaver til dig som har fysisk svært ved det eller mangler tiden.
Jeg har ingen håndværker baggrund. Jeg har været arbejdsmand ved en tømmer hvor vi lagde nyt tag (tagplader) Jeg kan bruges til at slide og slæbe i forbindelse med mange opgaver ved f.eks. havearbejde, men har ikke noget mod andet
Jeg er ledig til daglig efter 17-tiden da jeg er på arbejde forinden da. Tag fat i mig og så kan vi snakke om det :-)

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.
Jeg har erfaring som rengøringsassistent på et resort i Filippinerne. Jeg har også uddannelse i hotel og restaurant management. Jeg har også erfaring som au pair.
Jeg kan arbejde hverdage til enhver tid, og weekender. Jeg glæder mig til at give en hjælpende hånd.

Christian91

Jeg er en ung, frisk mand på 19 år, der gerne vil tjene lidt ekstra i min fritid. Jeg har arbejdet på forskellige arbejdspladser eksempelvis slagter og autolakerer, og har prøvet lidt af hvert. Jeg kan arbejde hele døgnet - men helst midt på dagen fra formiddag til eftermiddag.

Madsnielsen1989

Jeg er en ung og energisk mand på 21 år. Jeg holder meget af at knokle og vil beskrive mig selv som en altmuligmand. Jeg har arbejdet som ferieafløser i en anlægsgartnerfirma, så kan lidt af det hele i haven. Jeg er uddannet elektriker, så alt hvad der er med el kan jeg lave. Håber i kan bruge min hjælp i jeres hjem.

Simon Mortensen

Jeg er en ung fyr som kan lidt af hvert.
Jeg har erfaring i haver og børnepasning og rengøring og dyrepasning. Har lidt erfaring med opsætning af mobil og kan lidt med computere.
Kan arbejde fra kl ni til fire, fem stykker.

Uffe Vind

Jeg er en ung fyr på 22, som læser idræt og sundhed. Jeg kommer oprindeligt fra landet, så er vandt til at knokle i haven og hjælpe til med dette. Med baggrund i min uddannelse ved jeg en masse om sundhed og kost. Jeg har arbejdet som pædagog og kan godt lide arbejdet med børn og unge.

Samuel

Jeg er en ung frisk studerende der leder efter forefaldende opgaver. Jeg er altid frisk og arbejdsom.
Servering og bartender ved private arrangementer. Erfaren ud i generelt havearbejde
Alle tider

Mads

Jeg er 20 år, halv uddannelse som elektriker og kan fixe de fleste småting :)
Elektriker/handyman/gymnasium
Alle tider på døgnet

Mikkel Boye

Hej, Mit navn er Mikkel, jeg er 19 år gammel og bor i Odense. Til hverdag læser jeg på 3. år, Teknologi og Design på Odense Tekniske Gymnasium. Da det er mit 3. og sidste år, har jeg ikke så mange timer og derfor ønsker jeg at tjene lidt ekstra lommepenge og håber derfor at kunne hjælpe dig.
Jeg har tidligere arbejdet som både anlægsgartner og brolægger og vil derfor kunne udføre et professionelt stykke arbejde, hvad enten der bare skal ryddes lidt op haven, fældes træer, lægges fliser eller etablere helt ny bundopbygning.
I hverdagene vil jeg kunne arbejde fra enten klokken 14 eller 16 afhængigt af min skoledag. Derufover vil jeg kunne arbejde, både lørdag og søndag lige fra morgenstunden.