Kan tilbyde stortset alt inden for have og anlæg. Har selv maskiner og et godt team at trække på ved større opgaver

42 årig mand med grønne fingre tilbyder alt i havearbejde.

Mit navn er Henrik og jeg er 31 år. Jeg har en kone og 2 børn og bor i eget hus. Jeg er udlært tømrer, men arbejder på nuværende tidspunkt som restaurantchef i en fastfoodkæde, hvor jeg selv bestemmer min arbejdstid - men man kan jo altid bruge lidt ekstra indkomst. Jeg vil beskrive mig selv som én, der har hænderne skruet rigtigt på, og jeg går ikke af vejen for en udfordrende arbejdsopgave - jeg har bl.a. selv sat hele mit hus i stand. Jeg kan stort set arbejde på alle tider af døgnet, og derfor kan timeprisen variere lidt.

Jeg er en ung mand på 27 og uddannet mekaniker. Jeg har gennem min opvækst lært en masse om forskellige ting så jeg kan hjælpe med det meste lige fra at male til at fikse haven som du vil have den. Hvis du skal have lavet bil og værkstedet er fordyre er jeg også din mand kan næsten lave det hele hva angår biler , græsslåmaskine og cykler...jeg er også gode med børn og dyr...

Jeg er 19 år gammel og kan næsten alt :) Jeg er utrolig lærenem, så hvis du mangler en hånd, så syntes jeg du skal skrive til mig :)

Jeg holder pt. sommerferie fra teknisk skole hvor jeg er i gang med at uddanne mig til teknisk designer. - Og nu hvor sommerferien er i gang vil jeg gerne tjene nogle lommepenge. Jeg er rar og venlig og lige til.

Effektiv vestjyde med æstetisk sans. Skriv eller ring til 27 85 94 84 - så finder vi en billig pris (fra 500 kr.) Tager alt affald med.

Anmeldelse:

Alle former for træer fælles, intet er for lille og næsten intet er for stort.

Jeg er en frisk ung mand på 26 år, der bor i eget hus med min kæreste og vores lille datter. Den nemmeste måde at beskrive mig selv på, er nok med ordet "altmuligmand", jeg elsker at bruge min krop og især mine hænder, som nok må siges at vende rigtigt - jeg hjælper med næsten alt, og ingen opgave er for stor eller for lille, hvad enten det er en hylde der skal hænges op, en bil der skal klargøres, en terrasse der skal lægges, eller et skur der skal bygges. Med andre ord - har du brug for hjælp, så er jeg klar. Prisen finder vi ud af, fast eller time er op til dig.

Jeg er en ung mand der blev uddannet Anlægsgarner i 2009. Jeg tilbyder almindelig vedligeholdelse af haven inklusiv beskæring af mindre frugt træer og ligende, plus etablering af mindre bede, terraser m.m.

hi, i'm a 26 years old boy from Italy, my name is Matteo and i moved in copenhagen 5 months ago, i'm offering myself as gardener in the area of Copenhagen for who needs one time job or regularn his garden, using just natural methods like permaculture and biodinamic agricolture to mantaine and improve the naturl quality of your soil and giving you the best performance of your plants.

Frisk fyr som har noget hjælp at tilbyde alt har interesse. Jeg har hænderne rigtig godt skruet på ;-)

Jeg er en frisk ung mand på 20 år, som er bosiddende i Ørum for tiden. Jeg dimitterede fra Viborg Katedralskole i år og er nu arbejdsløs, desværre. Dog er jeg er en all-rounder, hvad det angår arbejdsopgaver og bestemt ikke kræsen. Jeg kan både tilbyde lektiehjælp, hjælp til haven, rengøring, børnepasning og, hvad arbejdsgiver ellers ønsker.

53 år gammel - har arbejde som ejendomsservice tekniker - alle former for havearbejde tilbydes

Udfører alt inden for flise, have og kloak arbejde. Så er det separering af kloakken eller måske en ny teresse? Eller er hækken bare blevet for høj? Så send en besked og så finder vi ud af det.

Tilbyder træfældning, beskæring, busk-/kratrydning, samt diverse havearbejde.

I grew up working with my grand fathers and my father on the fields, vineyards, and in our garden. I had a part- time job as a gardener. I took care of flowers, trees, I cut grass and bushes and did everything else imaginable in garden :). I had a dog for 13 years witch I took care of. I can also clean insides and outsides of the house.

Jeg kan tilbyde græsslåning hækklipning rensning af tagrender oprytning og meget andet

Estate-Service er et effektivt entreprenør-, bygge- og anlægsfirma med stor ekspertise inden for istandsættelse, renovering, anlægsarbejder, byggeri og vedligeholdelse. Vi udfører tømrer-, murer-, malerarbejde m.m. med højt serviceniveau og til fordelagtige priser. Ud over enkelte opgaver udfører vi også projekter og entreprenørarbejde for private og virksomheder.

Hegsopsætning Bilrep Have service Hus service Belægning Oprydni g

Jeg er en frisk ung dreng, som godt kan lide at give den gas hvad der angår arbejde. Jeg er altid smilende og søger de fleste former for fritidsjobs

Jeg er en ung mand på 28 år, som er i gang med at tage professionsbachelor som have- & parkingeniør. Jeg er udlært anlægsgartner og har en stor interesse og erfaring inde for både anlægsteknik, det grønne samt tegning og design. Hvis du har brug for hjælp i haven, så står jeg til assistance. Jeg udfører alt fra belægninger, havemurer og trapper, til nye havetegninger -og planer.

Jeg hedder Rasmus, jeg er 15 år gammel, jeg bor midt i Bjerringbro. Hvis du syntes at arbejdet går lidt for langsomt på egen hånd - eller er for hårdt, så kontakt mig! Jeg er klar på at hjælpe med stort set alt arbejde! Jeg har altid hjulpet til, når folk har brug for hjælp til noget, senest hjalp jeg min min onkel med at sætte loft op i hans sommerhus. Jeg kan arbejde på stort set alle tidspunkter af dagen (udover i skoletiden 8.00-14.30 og hver 2. weekend da jeg er i Karup). Hvis du syntes at arbejdet går lidt for langsomt på egen hånd, eller er det for hårdt, så kontakt mig! Prisen kan aftales alt efter opgave. Rasmus

Jeg tilbyder at hjælpe med næsten alt.... Er opvokset med egen virksomhed og kan deraf mange ting. Desuden har jeg læst markedsøkonom, kontor og sundhedsassistent . Elsker naturen og sport. Altid glad,- har selv heste, hund mm. og bor på en gård. Mine foretrukne arbejdstider er alle tidspunkter , da mine børn er ved at være voksne nu ... Jeg er en ung pige på 40+ ,- men det hverken mærkes eller ses. Har lyst til livet og alverdens udfordringer. Så,- Kontakt mig og vi kan aftale nærmere.

Jeg er en pige på 17 år, og er en meget åben og positiv person. Jeg tilbyder et veludført stykke arbejde indenfor alt muligt fra børnepasning til havehjælp - og jeg gør altid mit bedste. Jeg har erfaring med børn, da jeg tidligere har undervist børn og unge i billedkunst. Jeg har dog også prøvet det hårde og beskidte arbejde som landmand - og kan sagtens tage fat. Kontakt mig gerne for nærmere information. Jeg kan arbejde: man-tors: ca. fra kl 15:00 til kl 17:00 fre: ca. fra kl 13:00 til kl 17:00 lør-søn: alle tider

Jeg er en drenge på 16 år. Jeg har tidligere arbejdet i Jysk og Super Brugsen så jeg har nogle gode erfaringer. Jeg kunne godt tænke mig et arbejde jeg kan lide da jeg ikke har brudt mig om de andre job jeg har haft.

Jeg er udlært mekaniker. Har arbejdet med biler, busser, motorcykler,lastbiler, traktorer. Selvlært tømrer. Kan montere vinduer, døre, gipsplader. Murer en væg. Kan også fælde træer eller klippe hæk. Timepris snakker vi om.

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.

Jeg er en frisk 18-årig tømrerlærling, som søger lidt arbejde i fritiden. Jeg bor i aabenraa/rødekro, kan lidt af hvert så ring endelig.

Jeg har trods min unge alder erfaret mange ting, jeg har bla været på flere missioner som soldat, og fået utrolig mange erfaringer med i rygsækken! Nu søger jeg bare lidt ekstra arbejde, eller kunne give en hånd til andre der har brug for det. Håber du kan bruge min hjælp. M.v.h Stig.

Jeg er en frisk ung fyr på 33 år bor i Engesvang med min kæreste og min datter på 2 år. Arbejder i hverdagene på aftenhold, på en fabrik, men mangler et job til at tjene lidt ekstra. Er en dygtig havemand med en god orden sans, har megen erfaring med have arbejde.

Jeg er en frisk, livsglad ung mand på 20 år. Jeg flytter til Roskilde efter sommeren hvor jeg skal uddanne mig til installatør elektriker. Men ellers kan jeg tilbyde lidt fremgang og ekstra motivation til din træning, da jeg selv er i gang med at træne op til debutantstævnet inden for bodybuilding. Jeg kan alt inden for have, børnepasning, passe dyr og meget meget mere... I siger bare til :-)

Jeg er en dreng på 15 år, som går på efterskole men i weekenderne keder jeg mig lidt og jeg slår tit græs der hjemme, men jeg mangler også lidt penge til når jeg er nede på efterskolen. Så hvis i mangler en der skal slå græs for jer i weekenderne så er jeg frisk.

Vi er et mindre Brolægning og Haveanlægsfirma som at udføre både store og små belægnings og beplantningsopgaver mv. Derudover udfører vi naturligvis også fast sommervedligehold såsom klip af græs, beskæring og klip af hæk. Vi koster ikke en bondegård, og levere kvalitet frem for kvantitet.

Hej. Er en ung mand på 20 år. Studere til Pædagog assistent. Mine forældre er fra tyrkisk stamning. Er født og opvokset i Danmark.

Hej. Jeg hedder Michael, og er en effektiv, og ansvarsbevidst selvstændig, ung mand med erfaring på mange områder.

Sød ung fyr der gerne vil give en hjælpende hånd med alt mellem himmel og jord. Tilbyder især hjælp til alt have og ude arbejde. Jeg klarer diverse fysiske opgaver og har erfaring der kan hjælpe dig på vej.

Jeg er en ung mand på 23 der gerne vil tilbyde min hjælp i form af hjælp i haven (nu hvor sommeren er på vej), male (både indendørs og udendørs) og diverse inden for dette. Jeg er grundig i mit arbejde og efterlader aldrig noget der ligner lort (for at sige det rent ud ;) ), har du brug for hjælp til noget? så kontakt mig endelig! - Har ingen bil, men bus

Jeg er den du/I søger jeg kan arbejde alle dage og kan arbejde med alt .

Anmeldelse:

Belægnings arbejde, have arbejde