Mike Hartmann hjælper med anlægsgardneri i København S og omegn

Opgaver Vi udføre Murer Maler Tag skift Tag rens Facade skift Facade rens Sten lægning Flise lægning Snedker arbejde. Vi er dygtig indenfor de alle slags opgaver

Khalil Abou Hichme hjælper med anlægsgardneri i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Jesper Nielsen hjælper med anlægsgardneri i Ringsted og omegn

Uddannet tømrer som også har en del erfaring med andre håndværks grupper her i blandt havearbejde samt belægning

Frederik Andersson hjælper med anlægsgardneri i Søborg og omegn

vi er faglærte og går op i vores arbejde. vi udføre alt indefor træflædning haveservice, ejendomsservice. vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud. ring gerne på 29899242 faste aftaler tilbydes også

Erik Hansen hjælper med anlægsgardneri i Frederiksberg og omegn

Handyman Jeg er en knægt af alle handler. Jeg kan gøre en masse ting. Elektrikere, VVS tilslutter husholdningsapparater. Jordarbejde, trætransplantation og meget mere

Lasse Strand hjælper med anlægsgardneri i Køge og omegn

Frisk mand med kreative grønne fingre tilbyder alt i havearbejde. Arbejder til daglig hos en anlægsgartner. Skal du ha sprøjtet med gift, så bare led videre 😉

Mads Hansen hjælper med anlægsgardneri i Rødkærsbro og omegn

Jeg er stabil og sige ikke noget jeg ikke kan holde og jeg tage ikke en opgave hvis jeg ved på forhånd at jeg ikke kan lave eller udføre arbejdet er imødekomme og høflig

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med anlægsgardneri i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Vejlebo&Karlsen ApS hjælper med anlægsgardneri i Hørve og omegn

Vejlebo&Karlsen ApS Tømrer og Entreprenør firma. Terrasse-Gulv-Beklædning-Tagrender-Vinduer og Døre-Tag-Nybyg-Renovering-Vedligeholdes-Belægning-Træfældning-Jord/Gravearbejde og meget mere.

Create space for a garden is an art, found the space, and used for the best way. Since flowers until greenhouse.

Ingen profilbeskrivelse...

Robert Jensen hjælper med anlægsgardneri i Ikast og omegn

Har arbejdet en hel del med belægning, og tilbyder omlægning og ny belægning hos private som mangler en ekstra hånd.

Alexander Stig Nielsen hjælper med anlægsgardneri i Nykøbing F og omegn

Jeg har arbejdet i håndværker branchen i 6 år. Både som murerarbejdsmand, tømrerarbejdsmand og nedriver. Jeg har dertil stor erfaring med kørsel med maskiner og går meget op i at levere et godt produkt.

Niels Mulbjerg hjælper med anlægsgardneri i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jacob Vestergaard hjælper med anlægsgardneri i Kokkedal og omegn

Stor erfaring indenfor træ og metal. Jeg kan lave det meste. Både snedker og tømre opgaver laves. Bygger mange borde og bænke i træ. Opsætning af køkner er gjort flere gange. Alt havearbejde laves.

Einar Vilde hjælper med anlægsgardneri i Malling og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Simon Dinesen hjælper med anlægsgardneri i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Michael Hougaard hjælper med anlægsgardneri i Egå og omegn

Jeg er god til: Istandsættelse af lejlighed, hus, kolonihave, nybyggede haveskur, anlæg i have, malerarbejde, sokkeletablering, carving i beton og meget andet. Jeg kan arbejde i mange forskellige materialer.

Lauge Skovgaard hjælper med anlægsgardneri i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Kenneth Holst hjælper med anlægsgardneri i Jyderup og omegn

Anlægsgartner, Jordbrugsteknolog, kørekort, B/E, C/E Alt havearbejde udføres efter gældende normer og forskrifter, speciale kampestensmur, chauffør job udføres også

jeg har dagligt lavet have arbejde hos private og mindre virksomheder efter kontakt med borger i mit tidligere arbejde i social og sundheds faget. samt hjemme hos mig selv.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.