Anmeldelse:

Jeg er en 24 årige mand der bor i Odense. Jeg kan godt lide at arbejde forskellige ting. Men én ting er sikkert, og det er at jeg har styr på mange ting. Så man kan ligesom bruge mig mht. til mange arbejdsopgaver! ;-) Jeg er en fleksibel og udadvendt mand med hjertet på det rette sted. (For ikke at prale) -.- Jeg tilbyder dig gerne min stor hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig. SMILER

Anmeldelse:

Hej! Vi er 2 unge fyre på 22 og 25 der tilbyder diverse arbejdsopgaver. Vi er begge igang med uddannet som Ejendomsservicetekniker, som er en nyere uddannelse for varmemester/vicevært. Vi er meget imødekommende og friske, og tager altid imod med et smil :-) Vi er klar på det meste arbejde/hjælp indenfor hus/have! Vi har erfaring indenfor områderne, og har mange friske input.

Jeg hedder Debbie Henriksen, og en kvinde på 21 vintre. Jeg har en masse erfaringer indenfor børnepasning. Jeg har bl.a. været ung pige i huset i 2 år, hvor jeg passede to små børn på 4 og 8 år, og tog mig af husets daglige gøremål. Udover dette har jeg passet to infantil autistiske drenge i alderen 5 og 8 år, hvilket var både psykisk og fysisk hårdt. Endvidere har jeg været i hjemmeplejen, hvor jeg tog ud til de enkelte brugere og gjorde rent og hvad de ellers havde brug for. Og endelig har jeg selvfølgelig arbejdet i Fætter BR, hvor jeg gjorde børn glade og tilfredse. Udover disse mange erfaringer, har jeg arbejdet indenfor salgsbranchen i Fog Superbest og Irma, arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen, hos Stig Slagter på Møn, Jensens Bøfhus på Axeltorv, og på det luxuriøse Steakhouse Herreford. Generelt synes jeg at jeg: Yder en god kundeservice, har ordenssans, kan bevare overblikket i stressede situationer,er serviceminded, loyal, stabil, imødekommende og ansvarsbevidst, samt har erfaring med a la carte. For ikke at skrive en hel roman om mig selv, synes jeg at i skal kontakte mig, så vi kan få dannet os et billede af hinanden. Jeg håber at høre fra jer snarest. På forhånd tak. Mvh. Debbie Henriksen

Jeg er en frisk mulat mand på 42 hvor hænderne sidder godt og er ikke bange for og hjælpe til hvis det er og tage fat. Jeg er uddannet slagter, så hvis du skal have slagtet noget er du velkommen til at kontakte mig jeg har også arbejdet som brolægger, kan male ordne have og vedligeholde have og er ikke bange for at tage fat hvis der skal flyttes. Det vil passe mig bedst at arbejde i weekenden ellers skal det være efter kl 18.

Jeg er en frisk und mand på 17 år, som søger noget arbejde for at spare penge sammen til et kørekort og til at flytte hjemmefra. Jeg har været på idrætsefterskole og er pt. i gang med grundforløbet som tømrer på EUC vest i Esbjerg. Tidligere fritidsjob: I sommerferien 2009 & 2010 arbejdede jeg som ”tømrer” for tømrerfirmaet Quantec. I denne periode prøvede jeg mange forskellige ting inden for branchen. F.eks. opsætning af gipsvægge, isoleringsarbejde, montering af vinduer & døre, gulvlægning og andet forefaldende tømrerarbejde Jeg kan arbejde fra omkring klokken 16:00 til hverdag og weekend arbejde passer også fint ind i min kalender.

Jeg er en ung, frisk mand på 19 år, der gerne vil tjene lidt ekstra i min fritid. Jeg har arbejdet på forskellige arbejdspladser eksempelvis slagter og autolakerer, og har prøvet lidt af hvert. Jeg kan arbejde hele døgnet - men helst midt på dagen fra formiddag til eftermiddag.

Jeg er en glad, udadvendt og meget pligtopfyldende pige på 20 år. Lige nu er jeg ved mit sidste år på HHX, i Holstebro, og jeg glæder mig til at blive færdig, for at komme til næste stadie i mit liv. Min fritid går mest ud på at lave lektier, idet min skolegang har en høj priotet for mig, da jeg går ind for at hvis man vil gøre noget, skal man gøre det 100%. Jeg kan jeg lide at læse, tegne, være sammen med mine venner osv. Jeg er en arbejdsom, pligtopfyldende og glad - og jeg går meget op i at man skal være der til tiden, og synes det er direkte pinligt at komme for sent. Jeg har ikke nogle aktiviteter, jeg skal passe i hverdagen efter skoletiden - undtagen om mandagen fra 16-18, hvor jeg er frivillig lektiehjælper i trivselshuset i Asagården. Tidligere har jeg arbejdet hos Arla som weekendafløser og ferieafløser, herudover har jeg arbejdet i et gartneri, været avisbud og arbejdet for min far med alt fra husligt arbejde til malerarbejde. Jeg kan arbejde: Mandag: fra kl. 13:50 (lektiehjælp: 16-18) Tirsdag: fra kl. 15:00 Onsdag: fra kl. 15.00 Torsdag: fra kl. 12:40 Fredag: fra kl. 15:00 Mine weekender er åbne. Jeg håber, at i har fået en bedre ide om hvad jeg er for én - og at høre fra jer. Mvh Camilla Bæklund Madsen

Jeg er uddannet automatiktekniker og jeg er 30 år gammel. Har et gammelt landsted, hvor jeg sætter alt i stand selv, så har været vidt omkring. Kendt i omgangskredsen, som ham der lige kan fikse det. Mine foretrukne arbejdstider vil være eftermiddag/aften og weekender.

Jeg er en fyr på 21 år, jeg bor i Vanløse og er lige flyttet sammen med min kæreste. I min fritid træner jeg boksning og Wing tsun, og er sammen med kæresten og vennerne. Jeg har tidligere arbejdet i en tømre/snedker firma som arbejdsmand. Jeg har også været i et rengøringsfirma (Caratsvinduespolering), hvor jeg har pudset vinduer og gjort rent. Jeg har derudover slået græs, fejet sne/blade og tømt skrald. Jeg har også salgserfaring, da jeg har solgt fiskeolie i Helse Care. Jeg kan arbejde fra kl. 05:00 Til kl. 17:00. Kontakt mig endelig for nærmere aftale omkring opgaver og pris. Hilsen Mickey Jensen.

Jeg er en fyr, der har hænderne rigtigt skruet på og er frisk på noget ekstra arbejde. Jeg har erfaring med rengøring, vinduespudsning og reparationer af tømrer-og murerarbejde. Jeg tilbyder hjælp til tømrer, murer, rengøring, vinduespudsning og flyttearbejde. Jeg kan arbejde morgen og aften, hverdag og weekenden, men kontakt mig gerne for nærmere aftale.

Uddannet pædagog og kostvejleder. Selv meget fysisk aktiv i form af løb og styrketræning. En go handywoman både inde og ude.

Jeg er en meget alsidig håndværker med erfaring i mange fag/brancher. Derudover har jeg speciale i vvs og brolægning, fliser mm. Jeg tager gerne imod udfordringer og har intet imod at tage fat.

Jeg har mange års erfaring indenfor landbrug Jeg er en gør det selv type med hænderne skruet rigtig på og kan derfor lave de fleste ting.

Har været på en stor Herregård i Nordjylland i 8 år, så derfor kan lidt af hvert. Jeg kan også passe børn da jeg til daglig er spejderleder for børn i alderen 8-10 år

Jeg er en handymand som kan mange forskellige ting. Alt fra lettere tømrer/snedkeropgaver mm. Derudover kan jeg hjælp til med havearbejde, som at slå græs, lægge fliser,lap dit cykel, gå tur med hunden mm.

Jeg har 10 års erhvervs erfaring indenfor rengøring, samt arbejde i have. Derudover er mit speciale indenfor Computer. Opsætning, installation, reparation m.m. Kontakt mig hvis du skal have gjort rent, Ordnet have eller vrøvl med din PC.

Jeg er en ung mand på 22 år, der har søgt ind på folkeskolelære uddannelsen, med henblik på at læse videre med musikpædagogik og didaktik. Jeg har oprettet denne profil, fordi jeg gerne vil tjene nogle penge under min uddannelse. Mine personlige interesser er: musik, music management, guitar, klaver, programmering og producering af musik. Dyr, fodbold, tegne og male, skate boarding, og madlavning. Jeg er udadvendt og fleksible, og har kvalifikationer inde for: rengøring, flytning, diverse havearbejde, servering, musikalsk underholdning, undervisning i engelsk, undervisning i musik teori, guitar, klaver, bass og programmering og producering af musik. Undervisning i madlavning. Har erfaring med børn og dyrepasning. Kontakt mig hvis du har brug for hjælp.

LIDT OM MIG. Jeg er en dreng på 15, der er er glad for penge og er villig til at arbejde for dem. Jeg elsker sport, og at være sammen med mine venner og familie LIDT OM MIN ERFARING: Jeg har gået med aviser i to år MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER: Efter skole tid og i weekenderne

Jeg kan hjælpe til, med næsten alt husligt, såsom hundeluftning, børnepasning, havearbejde mm. Så skriv endelig til mig, hvis du tror, jeg kan hjælpe. Jeg er en pige på snart 18, som går og ønsker mig lidt flere penge. Pris kan vi aftale efter opgave. Håber at høre fra jer.

Jeg er en dreng på 15 år, jeg elsker at lave noget, og vil gerne opleve noget og lære noget nyt.

Jeg er en dreng på 18 år, der kan lidt af det hele. Jeg er en meget udadvendt, humørspredende dreng, der altid har et smil på læben.

I can offer help in any household work.

Jeg er selvstændig og kan få noget fra hånden god til flisearbejde (terresse og inkørsel).

Jeg er en mand på år, som har startet en lille anlægsgartner, anlægsentreprenør virksomhed i 2011. Jeg søger arbejde, som kan klares ene mand, og som gerne må være alt fra 4 m2 brolægning, til græsslåning,snerydning, beton og støbe opgaver. Jeg er personligt en mand, der går meget op i, at kunden er tilfreds med det som de drømmer om at få udført, samt bygge den stærkeste løsning som muligt.

Jeg er en ung frisk studerende der leder efter forefaldende opgaver. Jeg er altid frisk og arbejdsom.

Frisk ung mand på 25 som går på landbrugsskolen som maskinføre har boet på landet og arbejdet i landbrug hele mit liv så jeg kan tage fat og har maskinen til alle opgaver jeg tilbyder også vedligeholdelse af græsplæne og have fra 50 kr. Pr uge

Vi påtager gerne små som store opgaver indenfor: - Græsslåning - Buskrydning - Beskæring af træer og buske - Hækklipning - Bortskaffelse af affald - Tømning af skure, garager, dødsbo osv - Snerydning - Nedrivning små og til de lidt større opgaver vi er ordens mennesker og vi går ikke før der er ryddet pænt op og kunden er tilfreds.

Jeg tilbyder hjælp til det man ikke lige selv kan nå i hver dagen

Jeg er en venlig rolig fyr på 30 år.. Er lige flyttet til jylland fra sjælland. Jeg er loyal og gør altid det bedste for at tilfredsstille kunden. Jeg udfører alt indenfor alm havearbejde.. Derudover har jeg god erfaring med planlægning af f.eks urtehaver, mindre bed og lign.. Udover havearbejde kan jeg også tilbyde at køre affald eller andet transport. Er ret alsidig :)

jeg tilbyder alt inde for havearbejde. mindre byggeopgaver tømmer og murerarbejde.

jeg er en mand på 36 der bor i eget hus med kone og 2 børn jeg laver de fleste ting selv har blandt andet sat badeværelse og køkken i huset samt renoveret gulv og loft omlagt græsplænen sat drivhus op osv.jeg tilbyder min hjælp her igennem mht alt forefaldende havearbejde samt div vedligeholdsopgaver i og omkring huset

Jeg hedder Phillip er 17 år gammel. Kommer fra en lille by som hedder bregninge. Jeg elsker at være i haven både at slappe af i den og at lave noget i den jeg kan lidt af været både vis det kommer til hække og græsset og ukrudt

Super handyman

hej jeg har Holmberg og Nielsen - multiservice. og vi laver storset alt forfaldene arbejde og kørsel af div. ting/maskiner. på egen traktor. vi er 2 mand om det, og vi har alt udstyr der skal bruges.

Jeg er en frisk fyr på 43 år, der bor i Køge. Til dagligt er jeg bus mekaniker, men tilbyder lidt hjælp i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Jeg har tideliger arbejdet som anlægsgartner i ca 15 år. Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have så som fliselægning samt vedligeholdelse af haven. sne rydning

Alt i anlægsarbejde træfældning nedrivning osv. Vi har alt i gravemaskiner udstyr osv.

Jeg er en 17- årig pige som er udeboende, og derfor leder efter et ekstra job. Jeg er glad og smilende og volder ingen problemer. Jeg ser strengt på overholdelse af tider og om arbejdet er gjort ordenligt. Jeg har masser af erfaring med husligt arbejde, da jeg har boet ude, siden jeg var 14 år. Ellers har jeg arbejdet som tjener flere forskellige steder, jeg har været piccoline, staldpige og så har jeg arbejdet i Tivoli. Jeg vil helst arbejde om aftenen, men det kan eventuelt aftales nærmere. Mvh. Signe

Jeg hedder Mikkel og jeg er femten år gammel. Jeg gik ud af 9.klasse i sommers og har en masse og byde på. Jeg er fuld af energi , altid i godt humør, og smiler for det meste. Jeg er ny på arbejdsmarkedet og har ikke rigtig prøvet det før, men har lavet mange små jobs før, såsom : Rengøring, Tømre, Passet børn, Have arbejde og meget mere. Jeg arbejder helst fra morgen stunden ca ved 8 - 9 tiden til omkring 15-16 tiden, men jeg kan godt overtales, hvis der er brug for mine hænder. Mvh . Mikkel

Jeg er en frisk fyr, der desværre er ramt af krisen og nu mangler lidt at lave. Jeg har stået 5 år i kiosk, og i tøjbutik et par år, så jeg har god erfaring med servicefaget. Jeg er klar på at tage fat på lidt af hvert, så kontakt mig og så laver vi en aftale og finder en pris.

Alsidig murer, der kan og vil det meste. Har endvidere lang erfaring inden for vagt og bartjenester. Har dyrket sport hele livet, og er obs på korrekt kosthold