Jonas Henriksen hjælper med anlægsgardneri i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Daniel Zacchi hjælper med anlægsgardneri i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anders Sørensen hjælper med anlægsgardneri i Jægerspris og omegn

AUT. Kloakmester Alt entreprenørarbejde udføres jord kloak beton græsplæner belægning nedrivning diamantboring Mere end 20 års erfaring Intet er for småt Vi leverer varen

Tommy Olsen hjælper med anlægsgardneri i Kirke Hyllinge og omegn

Jeg laver anlæg af haver og entprønerarbjde. Pansinge af haver. Tømmerarbejder. Træfældning. Jeg komme gang og giver en fast pris på tinge eller time løn på det

Arbejde inde for Anlægsbranchen de sidste 20 År

Arbejde inde for anlægsbranchen de sidste 20 år, belægning, hækkeklipning, pleje og vedligeholdelse af græs og ude områder. Vinter bekæmpelse, maskinerføre Har arbejde ved flere entreprenør

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med anlægsgardneri i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Christian Hansen hjælper med anlægsgardneri i Knebel og omegn

Effektiv vestjyde med æstetisk sans. Skriv eller ring til 27 85 94 84 - så finder vi en billig pris (fra 500 kr.) Tager alt affald med.

Felix Fraai hjælper med anlægsgardneri i Silkeborg og omegn

Alt mulig mand. Har erfarring i Mange forskellige områder. Har været husejer i over 30 år hvor jeg har gjort næsten alt selv. Det er ikke noget som jeg ikke har prøvet bortset fra svejsning.

Stor viden, mange håndgribelige ideer og planlægning.

Skov- og Landskabsingeniør med hænder skruet rigtigt på til udendørs arbejde. Stor erfaring indenfor haveanlæg, store og små haveprojekter samt skovning.

Pasning af have bygninger og strukturer

Selvstændig have mand. Alle have opgaver. Beplantning til bueskydning. Græs klipningen. Beskæring og hækklipning. Ukrudt bekæmpelse. Jeg hjælper med tagrende.

Lavet rullegras et par gange, samt anlagt et par haver.

Udlært murer i 7 år Entreprenør branchen i 2-3 år Lavet massere af tømrer arbejde med den gamle, som er udlært tømrer.

Niels Kall hjælper med anlægsgardneri i Birkerød og omegn

Havearbejde og alm handymand arbejde i hus og have. Feks hækkeklipning, græsslåning, beskæring, oprydning i have, lugning, gasbrænding. Har udstyr hvis nødvendigt.

Juan Manuel Betti hjælper med anlægsgardneri i Aalborg SØ og omegn

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med anlægsgardneri i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

15 års erfaring inden for anlægsbranchen

15 år som anlægsgartner hos min far. Entreprenør, belægninger, græsslåning, træfældning og flere. Har redskab til det fleste eller kan finde ud af at skaffe det. I gang med smed uddannelse de seneste 2 år.

Benny Bbbbb hjælper med anlægsgardneri i Aarhus C og omegn

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver. Har god hænderne til forskelige opgaver.Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det lige til mig selv.

Mario Palmeiro hjælper med anlægsgardneri i cristianshavn og omegn

FINISH PRO CLEAN (SPEAK ENGLISH AND SPANISH)..NO MATERIAL ONLY HAND CRAFT ........ALSO WOOD BARNIZ WINDOW DOORS WORK FAST AND CLEAND ...WORK IN ONLY 1 PERSON ..

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med anlægsgardneri i Helsingør og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer