Hej, jeg er en frisk fyr på 19 år, som tilbyder generelt hjælp til havearbejde. Alt fra at slå græs, klipning af hæk, flise rens mm..............................................................

Jed hedder Jonas Rothausen, 20 år og er lige blevet færdig med det almene gymnasium. Jeg er en frisk og glad dreng, som godt kan lide at give en hjælpende hånd :) I min fritid spiller jeg guitar og beskæftiger mig også med andre mindre jobs. Jeg har selv haft have hele mit barndomsliv, så har den indgroede erfaring i mig. Derudover har jeg deltaget 2 slags havearbejde i løbet af sommeren.

Havearbejde ved private og erhverv, græsslåning, lugning, hækklipning og sprøjtning af befæstede arealer såsom parkeringspladser, fortove og indkørsler

Alt i have og indkørsel. Belægning rullegræs træfældning

Jeg er har en masse erfaring i havearbejde, fra tidlig alder, jeg var nødt til at tage sig af mine forældre have udvikle færdigheder, nu mere end 2 år, jeg har professionelle som hjælper mig til at gøre enhver opgave mere effektivt. professionel maleri erfaring er mere end 3 år.

Jeg er en ung mand på 29år med egen bil og trailer (500kg) som er bosat i Holbæk. Det meste værktøj kan jeg selv medbringe og hvis der skal bruges større eller mere specifikt værktøj til en opgave, kan jeg også stå for det... Jeg hjælper gerne til med de fleste håndværks opgaver, flytning og opsætning af elektronik.

Anmeldelse:

Jeg er behjælpelig med alt havearbejde lige fra forårsklargøring af haven til en komplet anlægning af Deres have. Når i skriver til mig så skriv lige jeres telefonnummer til mig også, det letter kommunikationen. http://www.bolius.dk/alt-om/have-planter-og-traeer/artikel/saadan-klipper-du-haekken/ NB: for at udveksle numre skal man have tildelt opgaven. Tippawan702@hotmail. com

I am Hossain staying in Denmark with residence permit (green card) and looking for job. I have a education level of Master degree in engineering faculty.

Morten, er 26 år og bor i Haderslev. Jeg har arbejdet med mad i både et dansk og spansk køkken i en del år. erfaringer med større arrangementer - såsom bryllupper, svendegilder tilmed konfirmationer. Tilmed har jeg arbejdet som murer i nogle år - og derfor stor erfaring inden for belægningsarbejde, facadebehandlinger, støbearbejde, samt reparationer af murværk. Har bestået HF, HHX.

Jeg er smilende pige som rigtig gerne vil tjene nogen penge og samtidig hjælpe nogen mennesker hvis jeg kan.

Jeg er en ung mand på 19, kommer altid med smil, og klar til at give en hjælpende hånd. Jeg er studerende som anlægs struktør, men mangler et job ved siden af. Har desuden været påbegyndt en uddannelse som automekaniker. og har i et halvt år været på en snedker virksomhed.

Jeg er en 30-årig mand. Jeg leder efter nogle ekstra jobs om aftenen (fra omkring 6 pm) eller i weekenden. Jeg kunne rense huse, rydde op, klippe græs, osv. København og område. Glæder mig til at høre fra dig. Venligst kontakt mig på engelsk.

Jeg kan det meste, også de hårde opgaver. Jeg har kørekort og kan derfor også få have affaldet af vejen. Udover have arbejde, kan jeg også klare de fleste praktiske husopgaver, såsom at hjælpe med at flytte, male, gøre rent, nedrivning af vægge og hvad der ellers måtte være.

Hej semi ung og frisk :) handvaerker tilbyder hjaelp til dvs , renovation / nybyg / vedligeholdelse.Jeg har mange ars erfaring i branchen er meget ide rig og sammen finder vi en løsning pa dine problemer.

Alt inden for have, lettere tømreropgaver, snerydning, rengøring og malerarbejde

Jeg er 32 år og kommer oprindeligt fra Sydafrika, men har boet 3 år i Danmark sammen med min danske kone. Jeg er studerende på Århus Maskinmester Skole. Som en 'handyhand' kan I forvente at jeg er effektiv og hårdtarbejdende. En person, der noterer detaljer og en team player. Jeg arbejder godt i teams, men arbejder lige så godt individuelt.

Hækklipning, græsslåning og buskrydning, generelt alt havearbejde,brolægning,sten-flisebelægninger. Bortkørsel af affald, samt forefaldende arbejde udføres også. Eksempelvis udendørs malerarbejde, opsætning af hylder m.m. Samt Vinduespudsning.

Alsidig håndværker, stort set alt indenfor byggeri, træ og metal. IT-specialist, stort set alt indenfor PC, netværk og trådløs kommunikation. Folkeskolelærer - har erfaring i næsten alle fag.

42 år alene far til tvillinger på 4 år ikke hjemme boende... Tilbyder hjælp til følgende opgaver: Rengøring og oprydning. Snerydning. Maler. Murer. Samling af møbler mm. Vinduespudsning Have arbejde Græs slåning Hække klipning m.m. Personlig Hjælp Indkøb

Jeg er en venlig mand på 25, som er nem at omgåes. Jeg står imellem studier og mangler en skilling til huslejen. Tid har jeg nok af, og jeg kan varetage mange opgaver: haveabejde, malerarbejde, ophæng, samling af møbler, flyttehjælp, rengøring mm.

Jeg er udlært inden for træ branchen og har altid lavet alt hvad man kunne lave, selv! Jeg er god til træarbejde, mindre støbninger, havearbejde, motor mm. Selv udgravning til ex. havebassin formestøbning i beton og meget mere end det!

Havearbejde, snerydning, lidt flyttehjælp, oprydning, nedrivning. Er med på meget, skriv og lad os snakke om det, og time pris snakker vi om.passer gerne din have hele året

Jeg er en ung og frisk mand som er klar på at lave noget. Lige nu går jeg på job center på grund af manglende arbejde. Jeg er en meget åben person, som er frisk på at lave meget forskelligt arbejde forskellige steder.

Jeg tilbyder hjælp til lidt af hvert. jeg er en ung fyr på 23 år som er uddannet asfaltarbejder og bor i Sønderborg. Jeg har erfaring i brolægning og en masse selvlært erfaring inde for de andre områder. Kan arbejde i weekender eller efter aftale.

Fritid fodbold og hygger mig med vennerne og er 16 år og søger job.

Jeg kan lidt af hvert. Jeg kan passe have, hus, børn, grise. Jeg kan hjælpe til med fester, har blot ikke så meget erfaring på dette område.

Jeg er en frisk fyr på 18 år der søger noget fritids arbejde i haven, både indenfor pleje og anlæg af terrasse, samt helt nyanlæg af have.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at gøre hverdagen lettere. Jeg kan lidt af hvert indenfor havearbejde.

Jeg tilbyder alt inden for have arbejde så som Busk rydning ukrudt hække klippening slå græs anlægning af sten fliser opretning af fliser og sten renser vandløb snerydning om vinteren nedrivning har flere års erfaring rørlægning

Jeg er en mand med hænderne godt skruet på, jeg kan lave lidt at vært. Jeg er selvstændig handyman, jeg udføre rigtig mange opgaver så som: Alt i have arbejde og belægning. Hus vedligeholdelse både ude og inde. Træ og metal arbejde. Armering og støbnings arbejde.

Virksomheden Kryger rådgiver og udføre alle slags opgaver indenfor skov, park og landskab – til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og vægter vores faglighed højt, altid med naturen for øje. Vi er placerede i Nordsjælland og på Vestsjælland, men dækker geografisk set det meste af sjælland samt hovedstadsområdet. WWW.MKRYGER.DK

I am an young man at 22 years, who comes from Bulgaria. I have lived in Denmark for a couple of years, but I am still most comfortable by speaking english. I have a full time job as a chief, but despite for that I seek some extra jobs to save up money for vacations. I can do practicaly whatever you need from cleaning to garden work.

Jeg har alt i maskiner til haven Fræsere Stennedlægningsfræsere rotorharve div. såmaskiner. Tromler traktor Og mosfjerner

jeg tilbyder min hjælp til stort set alle ting. i haven, huset, luftning af hunde. Eller bare stort set hvad i nu end har brug for :)

-

Jeg tilbyder alt indenfor Have og Have tilbehør, jeg er kreativ og sammen kan vi indrette din ønske have.

Hej! Jeg er en frisk ung mand på 20 år, der netop er hjemvendt efter en 5 måneders rejse ned til Spanien, og står nu og mangler et arbejde samt nogle penge for at kunne etablere et liv i civilisationen. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert lige fra lugning til murerarbejde. Kontakt mig endelig hvis du mangler hjælp til noget og jeg svarer tilbage med det samme!

Tilbyder arbejde inden for hus og have Udendørs: Brolægning, Tømmer, Hæggeklipning og Græsslåning Indendørs montering af hårde hvidevare, lamper, tømmerarbejde osv Lover ikke mere end jeg kan holde

frisk Fyr som søger Brolægnings arbejde i weekenden... Og jeg er ufaglært.

Jeg er en arbejdsom handyman i hus og hjem. Lige fra kælder og kvist til arbejde i haven. http:/husoghavehjaelpen.dk