Mathias Tornbjerg hjælper med brolægning i Aalborg og omegn

Er tømrer Svend til dagligt, så vindues udskiftning, montage arbejde, gulvlægning, overdækninger, Og hvad der ellers indebærer fysisk arbejde er jeg parat.

Stefan Jensen hjælper med brolægning i Randers SV og omegn

Selvstændig tømrer jeg har hænderne skruet rigtig på, jeg vil gerne hjælpe andre med det de ikke kan, jeg er 27 år meget nede på jorden og altid frisk til at give en hånd til div.

Jesper Jensen hjælper med brolægning i Greve og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør

Leander Hessner hjælper med brolægning i Risskov og omegn

Jeg er opvokset på en lille gård på Sydsjælland, og er vant til fysisk arbejde. Jeg kan tage ved, er i god fysisk form, og har fokus på at et stykke arbejde skal udføres ordenligt.

Mike Hartmann hjælper med brolægning i København S og omegn

Opgaver Vi udføre Murer Maler Tag skift Tag rens Facade skift Facade rens Sten lægning Flise lægning Snedker arbejde. Vi er dygtig indenfor de alle slags opgaver

Ibo Can hjælper med brolægning i Helsingør og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

Khalil Abou Hichme hjælper med brolægning i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Jesper Nielsen hjælper med brolægning i Ringsted og omegn

Uddannet tømrer som også har en del erfaring med andre håndværks grupper her i blandt havearbejde samt belægning

Mikkel Beeck hjælper med brolægning i Rødekro og omegn

1 bedste kvalitet 2 lige efter bogen 3 god snakke med 4 finder altid en løsninger på tingene 5 der er ingen problemer som vi ikke kan løse ..........

Frederik Andersson hjælper med brolægning i Søborg og omegn

vi er faglærte og går op i vores arbejde. vi udføre alt indefor træflædning haveservice, ejendomsservice. vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud. ring gerne på 29899242 faste aftaler tilbydes også

Allan Velton hjælper med brolægning i København SV og omegn

Jeg er Uddannet tømrer. Jeg har været i nedrivnings branchen og har god forståelse for dd fleste håndværks opgaver. Jeg har lavet meget havearbejde med div. opgaver.

Lasse Strand hjælper med brolægning i Køge og omegn

Frisk mand med kreative grønne fingre tilbyder alt i havearbejde. Arbejder til daglig hos en anlægsgartner. Skal du ha sprøjtet med gift, så bare led videre 😉

Thomas Fridolin hjælper med brolægning i Præstø og omegn

Jeg er udlært anlægsgartner, og har lavet mange anlægs opgaver lige fra belægninger til græs slåning, udlægning af rullegræs, såning af græs, beskæring af træer. Jeg har arbejdet med haver i 2 år.

Thomas Hansen hjælper med brolægning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med brolægning i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Vejlebo&Karlsen ApS hjælper med brolægning i Hørve og omegn

Vejlebo&Karlsen ApS Tømrer og Entreprenør firma. Terrasse-Gulv-Beklædning-Tagrender-Vinduer og Døre-Tag-Nybyg-Renovering-Vedligeholdes-Belægning-Træfældning-Jord/Gravearbejde og meget mere.

Alexander Stig Nielsen hjælper med brolægning i Nykøbing F og omegn

Jeg har arbejdet i håndværker branchen i 6 år. Både som murerarbejdsmand, tømrerarbejdsmand og nedriver. Jeg har dertil stor erfaring med kørsel med maskiner og går meget op i at levere et godt produkt.

Jacob Vestergaard hjælper med brolægning i Kokkedal og omegn

Stor erfaring indenfor træ og metal. Jeg kan lave det meste. Både snedker og tømre opgaver laves. Bygger mange borde og bænke i træ. Opsætning af køkner er gjort flere gange. Alt havearbejde laves.

Einar Vilde hjælper med brolægning i Malling og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Lauge Skovgaard hjælper med brolægning i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.