Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jimmy Petersen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Uddannet som brolægger i over 14år og 5år som selvstændig så har en vis ekspertise i faget så i er mere end velkommen til at ringe til jk brolægning hh

Anmeldelse:

5 års erfaring. Jeg arbejder efter Danske Anlægsgartner normer.

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Kan opbygge terrasse i træ

Som ejer af Haveservice Sjælland, har jeg stor erfaring med grøn pleje. Gennemgående pleje af græsplæner, fra det spæde forår og frem til sensommeren. Klipning samt beskæring af div. hække.

Anmeldelse:

René Paag hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Adam . hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Anmeldelse:

Marcel Biot hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Havearbejde, tømrer og murer, og renovering af køkken og badeværelser i ind og udlandet. Har været ansat i håndværkerfirmaer og har deltaget i adskillige kurser.

Khalil Abdulrazek hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Dennis Olsen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Hej er en frisk mand på 33 år som har noget fritid hvor jeg kan hjælpe folk som skal brugen en hånd. Er tømrer til hverdag. Og har arbejde meget med haver. Så vil godt hjælpe andre med det jeg er god til :)

Anmeldelse:

Cemre Ceyhan hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohammed Saleh hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Christian H hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Anmeldelse:

Har anlagt mange terrasser

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Christoffer gubbertsen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Mathias Sørensen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

Jeg er udlært tømrer, og arbejder til dagligt i faget. Jeg udfører alle former for forfaldende arbejde. feks. samling af skabe, møbler, havearbejde osv.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Thomas Ole Andersen hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

mindre tømreropgaver, grønne fingre, mindre brolægningsopgaver, nedrivning. rengøring, bortkørsel af affald, samle møbler sætte ting op på vægge eller i lofter

Anmeldelse:

Paweł Staniecki hjælper med brolægning i Roskilde og omegn

specialiserer sig i gartneri, træfældning og kunstnerisk opskæring af hække. Jeg er en certificeret gartner med gode anbefalinger, jeg har de nødvendige værktøjer og en bil med trailere. Jeg udfører de sværeste opgaver. Skriv venligst til min mail, pawel.staniecki@gmail.com