Kenn Lynge hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Jørgen Kristjansen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i København SV og omegn

Er uddannet tømrer og lidt af en blæksprutte med hænderne skruet rigtigt på ..... så ikke vær bange for at spørge om noget..............................Se mere på www.jkbygdk.dk

Nicolas Wridt Hansen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus C og omegn

vi er 2 stk en maler og murer. der til kan vi faktisk alt, eller kender nogen der kan! har arbejdet i fagene længe vi prøver kræfter med hver vores. Men sammen her for at kunne udleve vores drømme!

Nikolaj Stentoft hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er 22 år gammel og har i mine sabbath år arbejdet i rengøringsbranchen såvel som flyttebranchen. Derudover er jeg et ordensmenneske og mødestabil.

Amaya Kettelz hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Odense S og omegn

Har et højt energiniveau og kan godt lide nye udfordringer og at vokse med min arbejdsopgave, så jeg kan være stolt af min indsats og mit arbejde. Derudover har jeg et højt aktivitetsniveau og er altid meget positiv og smilende.

Janus Rønlev hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus N og omegn

Skal det op, ned eller repareres? Jeg kan det hele. Selvlært smed og tømrer. Også god til el og VVS. Jeg har stor erfaring med lavspændings systemer. Gode tegne færdigheder. Kan altid lave en 3D tegning af et projekt inden start.

Jesper Krusell hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Karlslunde og omegn

Uddannet snedker, har været selvstædig i en årrække, stor erfaring med snedker og byg opgaver. 35 års erfaring . ......................................

Marc Nørgaard Hansen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Vejle og omegn

Jeg føler mig kvalificeret til alle opstående opgaver. Jeg er mødestabil og fleksibel hvis der er brug for det. Jeg er ambitiøs og kreativ med alle opgaver jeg får for.

Andres de Raadt hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Odense C og omegn

Jeg er uddannet civil ingeniør og arbejder som dette til hverdag. Jeg er god med mine hænder når det kommer til håndværk, jeg bruger meget tid på at være kreative og tænke nye løsninger. Som person er jeg meget udadvendt og positiv og har det godt i selskab med andre mennesker.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i København og omegn

En rigtigt grundig pige

Katrina Jørgensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Fredericia og omegn

Hej, jeg hedder Katrina 31 år, ser mig selv som en stærk handywoman, som kan mange af de ting en handyman kan. Jeg er har kvalifikationer indenfor kørsel, servering, flytning og generelt hvad dit behov/hjælp nu måtte være.

Sheraz Hussain hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Hvidovre og omegn

Flere års erfaring med montering af senge med elevation, montering af skab, bord, Og masser af flytteopgaver Flere års erfaring med montering af senge med elevation, montering af skab, bord, Og masser af flytteopgaver

Jeg er uddannet vvsinstallatør og har 25 års erfaring inden for vvs, ventilation, og projektledelse

jeg er uddannet smed og vvsinstallatør med speciale inden for vvs, ventilation, indregulering, service, varmepumper, og projektledelse jeg har været med til flere store og små projekter både indland og udland.

Brian Westphal hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Skals og omegn

Hænderne vender rigtigt og kan klare de fleste opgaver. Jeg er håndværker til dagligt og løser de udfordringer der nu opstår. Handyman Montør Udlært smed

Cavis v/Claus V. Sørensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus N og omegn

VVS montør VVS Installatør (Aut.) VVS tekniker - speciale i energioptimeringer på primært fjernvarmeinstallationer. Energikonsulent på koncern niveau.

Anmeldelse:

Samuel Sea hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Albertslund og omegn

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for bygningsfysik, statik og stætik

Bjarne Nielsen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Odense SV og omegn

Jeg er uddannet tømrer/bygningskonstruktør og udfører alt tømrer/snedkerarbejde samt projektering af byggeprojekter, myndighedsbehandling, byggeledelse og fagtilsyn

Diplomingeniør med speciale indenfor bærende konstruktører

Har kørt transport før. Uddannet diplomingeniør - bliver civilingeniør om et år. Søger især flytteopgaver, der ikke kræver en lastbil, men hvor varevogn er nok.

Er udlært Tømrer, bygningskonstruktør med 40 års erfaring i byggesagsbehandling, projektering og byggestyring.

Har mangeårig erfaring med projektstyring. Er oprindeligt udlært tømrer, bygningskonstruktør. Er uddannet energivejleder og sikkerhedskoordinator, er løsningsorienteret, kender byggelovgivningen i alle dens tolkninger.

Martin b hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus C og omegn

Bygningskonstruktør studerende Uddannet tømrer - Tagarbejde - Gulvarbejde - Renoverings opgaver - diverse handyman opgaver (opsætning af lamper, udskiftning af armatur og afløb

Jeg er uddannet designer og nu selvlært handywoman efter jeg har istandsat 3 faldefærdige huse :)

Boligstylist / oprydningsekspert. Jeg kan lynhurtigt se, hvordan dit hjem kan optimeres uden at bruge mange penge. Jeg har istandsat 3 huse de seneste 7 år samt indrettet for kunder.

Niels Mølstrøm hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Tranbjerg J og omegn

Uddannet ingeniør Jeg er selvlært indenfor de fleste bygningshåndværk. Endvidere er jeg selvbygger og har blandt andet selvstændigt opført en tilbygning

Ziyad Chami hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Roskilde og omegn

Rigtig god til næsten alt. Jeg laver lidt her og der og. Kan varetage de fleste opgaver indenfor håndværk. Alt fra tømrer, murer og biler. Håber det bliver mig i vælger.

Karsten Nielsen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Åbyhøj og omegn

Er 32 år og arbejder som ingeniør. Kan rådgive, planlægge, tegne, ideudvikle.

Ole Tidemann hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Lynge og omegn

Ingeniør, fliselægger, finere murerarbejde, finpudser, havemand, it specialist, kok, diner transportable, bager, konditoropgaver, konstruktør med videre

er under uddannelse som teknisk designer, så alt inden for bygge tegninger, hvad enten det er hus ,tilbygning og carporte. alt materiale bliver lavet i autocad.

Uddannet bygningsstruktør. så alt inden for støbning, og armering Under uddannelse som teknisk designer, så alt inden for bygge tegninger, hvad enten det er hus ,tilbygning og carporte. alt materiale bliver lavet i autocad

Kurt Jørgensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Hadsund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Selvstændig arkitekt med egen tegnestue. 5 års erfaring. Indretning, restaurering, scenografi, skitsering, mm.

Uddannet arkitekt fra Kunstakademiets arkitekskole i København. Kvalifikationer inden for myndighedsprojekter, diverse skitseprojekter ( tilbygning, sommerhus, familiehus mm.) Indretning, restaurering, scenografi, møbler.

Michael Stokbæk hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hugototalbyg Totalbyg hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...