Kaveenthiran Theiventhriam hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Lunderskov og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

Farhad Yousofi hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Alexis Cabrera hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Jensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Nørresundby og omegn

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Tinelf Friberg hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Århus C og omegn

Hej :) Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering, indretningsopgaver og meget mere. Venlig Hilsen Tine

Mikkel Christensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Dyssegård og omegn

Er tidligere tømmer (ca. 3 års erhvervserfaring) som arbejder som Bygningskonstruktør MAK (ca. 4 års erhvervserfaring) og er nyuddannet civilingeniør fra AAU CPH.

Rémon R.Q hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Kolding og omegn

Hej! Jeg er super skarp, når jeg arbejder! Jeg gør ALTID mit arbejde 100% Det vil du også hurtigt finde ud af. ------- lidt om mig------- - navn: Rémon - alder: 25 år - by: Kolding - rar - loyal - hurtig arbejdende - mødestabil Vi ses 😃💪👍

Tegnearbejde & Ansøgninger af byggetilladelser mm.

I Østerbygård ApS er vi Uddannet Tømrer og Bygningskonstruktør. Vi kan udføre Tømrer / Snedkerarbejde, Tegninger af dit projekt samt ansøgning af byggetilladelser.

Anmeldelse:

Levente Porkolab hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Glamsbjerg og omegn

Jeg arbejde byggeplads Vvs firma og el firma og have. Jeg er en ung mand, jeg kan gøre ethvert job. Skriv gerne sms. Jeg arbejdede i 4 år som elektriker og 2 år ved VVS og fik lidt tid til at arbejde i haven.

Kenn Lynge hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Udannet bygnings konstruktør. Udfører mindre tegnings opgaver og byggestyring

Udannet tømrer og bygnings konstruktør, arbejder til dagligt i større entreprenør virksomhed. Udfører mindre tømrer og tegne opgaver. såsom skillevægge, renoverings arbejder, terrasser og lign.

Oliver B. Scheelke hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Billum og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Richard Horvath hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aalborg og omegn

Architecture technologist and construction management - student Professional painter, plaster board system engineer, brick layer, electrician

Rasmus Olsen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Wridt Hansen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus C og omegn

vi er 2 stk en maler og murer. der til kan vi faktisk alt, eller kender nogen der kan! har arbejdet i fagene længe vi prøver kræfter med hver vores. Men sammen her for at kunne udleve vores drømme!

Nikolaj Stentoft hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er 22 år gammel og har i mine sabbath år arbejdet i rengøringsbranchen såvel som flyttebranchen. Derudover er jeg et ordensmenneske og mødestabil.

Amaya Kettelz hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Odense S og omegn

Har et højt energiniveau og kan godt lide nye udfordringer og at vokse med min arbejdsopgave, så jeg kan være stolt af min indsats og mit arbejde. Derudover har jeg et højt aktivitetsniveau og er altid meget positiv og smilende.

Janus Rønlev hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Aarhus N og omegn

Skal det op, ned eller repareres? Jeg kan det hele. Selvlært smed og tømrer. Også god til el og VVS. Jeg har stor erfaring med lavspændings systemer. Gode tegne færdigheder. Kan altid lave en 3D tegning af et projekt inden start.

Jesper Krusell hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Karlslunde og omegn

Uddannet snedker, har været selvstædig i en årrække, stor erfaring med snedker og byg opgaver. 35 års erfaring . ......................................

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i København og omegn

En rigtigt grundig pige

Katrina Jørgensen hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Fredericia og omegn

Hej, jeg hedder Katrina 31 år, ser mig selv som en stærk handywoman, som kan mange af de ting en handyman kan. Jeg er har kvalifikationer indenfor kørsel, servering, flytning og generelt hvad dit behov/hjælp nu måtte være.

Kathrine Bomholdt hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Rudkøbing og omegn

Jeg er en pige på 20 år som tilbyder min hjælp til hverdagens travlhed. Jeg er servicemindet, elsker at være fysisk aktiv, god til at snakke med mennesker, god til børn og dyr, elsker at blive "beskidt" og have jord under neglene. Jeg er målrettet og gør mit arbejde som jeg skal.

Sheraz Hussain hjælper med arkitekt eller ingenør arbejde i Hvidovre og omegn

Flere års erfaring med montering af senge med elevation, montering af skab, bord, Og masser af flytteopgaver Flere års erfaring med montering af senge med elevation, montering af skab, bord, Og masser af flytteopgaver