Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

HASKO

Enkeltmandsfirma med erfaring indenfor den grønne sektor. Studerer samtidig til Skov- og Landskabingeniør så jeg har også en god teoretisk forståelse for naturpleje etc. Alle opgaver udføres i tæt dialog med kunden, så forventninger afstemmes og begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg lægger vægt på ordentlig udført arbejde og hvor æstetik gerne må være med i baghovedet.
Erfaringer både indenfor pleje af grønne områder samt skovopgaver.
Efter aftale. Kontakt mig hér eller find mine oplysninger på www.hasko.dk. Du er altid velkommen til at sende mig en mail på info@hasko.dk

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Semir

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Have arbejde, rengøreing , samle dine møbler , og Mm.
It arbejde , flytning , rengøring , samle møbler, have arbejde
Aften , Weekend

Michael

Jeg tilbyder alt i forfalden havearbejde Jeg medbringer næsten alt i udstyr.
Jeghar over 25 års erfaring med havearbejde og har de seneste 10 år levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Bo

Alt indenfor El arbejde udføres. Store og små opgaver fra renoveringer til ophæng af lampe er intet problem. Anden form for handyarbejde, rensning af fliser og fuger udføres også. Gratis og uforpligtende tilbud gives over telefon eller på din adresse.
- 10 år som elektriker - Fritids gartner - Belært og belæst handyman :)
Alle tidspunkter er mulige med den rette planlægning

Jan

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.
Jeg har to håndværks mæssige uddannelser, har arbejdet i mange forskellige brancher, mine kompetencer ligger indenfor: have arbejde, cykel-reparation, små opgaver omkring hus (inde/ude), samle opgaver, lettere istandsættelse af møbler, lettere snedker opgaver. Alm. vicevært opgaver.
Kan arbejde på næsten alle tider af døgnet, dog helst mellem kl 08-21

Tom

Ingen profilbeskrivelse...

Mette

Almindeligt havearbejde som plæneklipning, lugning, tilplantning, beskæring. Vil meget gerne passe haver løbende. Derudover... Hundeluftning også gerne mens jeg passer have. Oprydning er mit speciale. Jeg kan rydde op og lave system i alt.
Erfaring som grøn medarbejder i boligforening og dermed betjening af plæneklipper, buskrydder, motorsav mm. Kursus i beskæring. Erfaring fra arbejde i drivhusgartneri og med planteservice.
Meget fleksibel med arbejdstider.

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Handyman Bjarne

Har stor erfaring i alt arbejde vedr. hus og have. Klarer næsten alle beskæringsopgaver, stubfræning mv. og har selv flishugger så der bliver ryddet helt op. Ellers er ingen opgave for lille og indtil videre har ingen opgave været for stor.KONTAKT MIG OG FÅ ET GODT TILBUD
Har været selvstændig Handymand i 6 år og har stor gør det selv erfaring og efter 38 år hos TDC havde jeg lyst til at prøve noget andet og det blev så Handymand.
Fra morgen til aften alle ugens dage.