Jeff Jensen hjælper med beskæring i Søborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Stig R. hjælper med beskæring i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med beskæring i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Keld Poulsen hjælper med beskæring i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Matthias Knudsen hjælper med beskæring i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Jonas Krabbenhöft hjælper med beskæring i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Christian Johansen hjælper med beskæring i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Jannick dalgas hjælper med beskæring i Otterup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Arbejde inde for Anlægsbranchen de sidste 20 År

Arbejde inde for anlægsbranchen de sidste 20 år, belægning, hækkeklipning, pleje og vedligeholdelse af græs og ude områder. Vinter bekæmpelse, maskinerføre Har arbejde ved flere entreprenør

Christian Mogensen hjælper med beskæring i Haarby og omegn

Fliserens, algebehandling af tage - fliser og facader, tagrende rens. Havearbejde, multiservice. Træfældning. Alt med forsikring. Søger du hjælp til noget så tag endelig kontakt til mig, Moth service.

January 2016 - November 2019

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver B. Scheelke hjælper med beskæring i Sønderborg og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Buskene, roser, have planter

Selvstændig have mand. Alle have opgaver. Beplantning til bueskydning. Græs klipningen. Beskæring og hækklipning. Ukrudt bekæmpelse. Jeg hjælper med tagrende.

Kenn Lynge hjælper med beskæring i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Philip Gaardbo hjælper med beskæring i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Esteban Escobedo hjælper med beskæring i Valby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David Lastra hjælper med beskæring i København K og omegn

I am David Lastra, Argentine, 28 years old. I am very responsible and educated when it comes to working. I do my work in a responsible and fast way. I really want to work as soon as possible.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med beskæring i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

10 års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Faglært anlægsgartner/ Skov- og naturtekniker

Www.havepgvildtplejeren.dk Her står alle vores services beskrevet. Leverer altid Dansk arbejdskraft med højt fagligt indhold, god personlig rådgivning og verdens bedste service.

Lars emil Ejersbo hjælper med beskæring i Virum og omegn

Ung tømrer der har massere af gå på mod Har udført en masse havearbejde ovenikøbet da jeg passer et mit mormors sommerhus. Kan komme med meget kort varsel

Egidijus Lipnevicius hjælper med beskæring i Auning og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mario Palmeiro hjælper med beskæring i cristianshavn og omegn

FINISH PRO CLEAN (SPEAK ENGLISH AND SPANISH)..NO MATERIAL ONLY HAND CRAFT ........ALSO WOOD BARNIZ WINDOW DOORS WORK FAST AND CLEAND ...WORK IN ONLY 1 PERSON ..

Anmeldelse:

Kim Hansen hjælper med beskæring i Køge og omegn

Jeg har over 15 års erfaring Som gartner og 5 som brolægger . Så er frisk på lidt af hvert . Så kontakt mig og vi finder ud af og få løst opgaven som du gerne vil have det gjort .