Uddannet elektronikmekaniker 2002. Fotografering gennem 12 år Alt-mulig mand gennem 5-6 år Hus og have Træ og metal Pc og teknologi Teknisk mindet og logisk Menneskelig, opmærksom imødekommende Far til to - dreng 14/pige 11år Udvikling samtale og indsigt Natur(lig) Iderig og kvalitetsbevidst

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Rengøring har vi en dame der har mange års erfaring. Havearbejde har vi to der kun køre rundt og laver haver

Jeg er uddannet mekaniker. Jeg har allieret mig med en uddannet elektriker og en der har foden inde for i have branchen. Vi har skruet hænderne rigtigt på og er klart til at tage fat. Jeg/vi lægger special vægt på et ordenligt stykke arbejde.

Udlært elektriker i 2010 Erfaringer med alt forfalden havearbejde

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

Har arbejdet med træ i 35 år, bygger møbler, felder træer, laver alle typer snedker og tømreropgaver. Tlf 40543463, bedst efter kl. 18 på hverdage og ml. kl .8 og 18 i weekenden.

Mit navn er Simon, jeg er 28 og bor i Aarhus. Jeg er faglært landmand og har en proffeissions bachelor som pædagog. Jeg nyder at lave havearbejde og praktiske opgaver, nu hvor mit primære arbejde ikke er så praktisk. Jeg tilbyder hjælp til alt fra græsslåning, til hækklipning m.m.

hus & have................................................................................... tlf...........22700930 www.sch-service.dk

Selvstændig, kvalitet og serviceminded

Ingen profilbeskrivelse...

I am experienced construction worker with 15+ years in the industry. My main area is carpeting, painting, plumbing and being a handy man in general since I have years of experience using power tools and solving all kinds of issues related to housing.

Frisk fyr, vant med totalrenovering af huse. Ordinært havearbejde, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Lidt af hvert, primært mindre opgaver

Gennemrenoveret eget hus gennem 10 år Grundforløb smed og murer Roskilde tekniske skole.

udannet vvs/blikkenslager Har været ansat i 4 år hos en anlægsgartner Har været pedel/vicevært i 32 år i Århus kommune

Mine kvalifikationer byder på elarbejde, gipsvægge, diverse håndværksmæssig hjælp i huset, vedligehold af have, klargøring af bil, cykler, vinter konservering og forårsklargøring af både.

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Alt i Anlægsarbejde og vedligeholdelse udføres, samt opsætning af hegn og plankeværker, samt lægning af trætresser.Time pris 280kr eller evt tilbud gives. Både små som store opgaver har interesse.(Ved brug af egen værktøj påregnes der et tillæg pr. time på værktøjet, alt afhængig af opgaven) En del inden opgaver udføres også så som maling af vægge og lofter samt lægning/opsætning af flise

Jeg er en frisk glad fyr på 34, som bor sammen med min kone i Ringsted. Til dagligt arbejder jeg hos en anlægsgartner som lærling, men jeg har stor erfaring i diverse havearbejde (fritidsinteresse) Så virker din have og arbejdet i den lidt overvældende, så kan jeg hjælpe! Jeg er praktisk anlagt og kan alt fra at slå græs og trimme buske til at fælde træer. De små opgaver påtager jeg mig også gerne.

Jeg er en 57 årige kvinde som har en masse forskelligt af både evner og livserfaringer Jeg taler en del af de europæiske sprog, så hvis du har udenlandsk familie på besøg kan jeg vise jer dele af byen på en introducerende måde på engelsk tysk og fransk og spansk. Er dit køkken og toilet cindret til i snavs og ikke blevet passet længe, kan jeg hjælpe dig få renset ud, så det fungerer igen (bare du IKKE er ryger) og vil du lidt i bund med din rengøring - måske med jævne mellemrum, hjælper jeg dig gerne - måske som besøgsven hvor vi også har noget at tale om.

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Er uddannet industrioperatør og har arbejdet som maler og entreprenør. Arbejder nu som støttekontakt person for unge mennesker.

Anmeldelse:

Alt indenfor El arbejde udføres. Store og små opgaver fra renoveringer til ophæng af lampe er intet problem. Anden form for handyarbejde. Gratis og uforpligtende tilbud gives over telefon eller på din adresse.

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre

Jeg arbejder som anlægsgartner og lave os entreprenører arbejde og sætte Hegn op laver os passening aftal på have arbejdet og fælder træer. Jeg gå op i af det er iondt det jeg laver og kunnen ertilfredse

Mine kvalifikationer Hej....:) Jeg er en energisk ung mand på 45 år der elsker at ordne have mm. Har du brug for hjælp til hækken eller andet havearbejde og malerarbejde så er jeg klar. Jeg arbejder til dagligt i et byggemarked og har alle redskaber og maskiner selv, og bruger dem meget effektivt.....:) Mit nr. er 28226280. Jeg har bil, og også trailer mulighed til affald m.m og kører gerne efter opgaverne....:)

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Haveservice

Frisk handymand med hænder rigtig skruet på. Har alt værktøj/tilbehør.

Matematik A og fysik A

I looking for a job for the weekend and afternoon, because I working in other days. I can’t speak danish(just basic words). I’m 22 y old.I have a car. I can help you with cleaning your house, garden,walking with your dog(I have german shepherd and I don’t afraid big dogs) and with other works in your house :)

Jeg er udlært bygningssnedker, jeg har arbejdet i byggebranchen og som pedel

Jeg er efterlønsmodtager, der tilbyder almindeligt havearbejde. At slå græs, beskære træer og buske. Har egne trailer til bortskaffelse af affaldet.

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...