Martin green hjælper med beskæring i Kongens Lyngby og omegn

Hækklipning. græsslåning. luening af ukrudt. beskæring. træfældning Fjernelse af haveaffald.

Kenn Lynge hjælper med beskæring i Valby og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Oliver B. Scheelke hjælper med beskæring i Billum og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

January 2016 - November 2019

Ingen profilbeskrivelse...

Stor erfaring. Både træer og buske.

Skov- og Landskabsingeniør med hænder skruet rigtigt på til udendørs arbejde. Stor erfaring indenfor haveanlæg, store og små haveprojekter samt skovning.

Buskene, roser, have planter

Selvstændig have mand. Alle have opgaver. Beplantning til bueskydning. Græs klipningen. Beskæring og hækklipning. Ukrudt bekæmpelse. Jeg hjælper med tagrende.

Esteban Escobedo hjælper med beskæring i Valby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David Lastra hjælper med beskæring i København K og omegn

I am David Lastra, Argentine, 28 years old. I am very responsible and educated when it comes to working. I do my work in a responsible and fast way. I really want to work as soon as possible.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med beskæring i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

10 års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Mario Palmeiro hjælper med beskæring i cristianshavn og omegn

FINISH PRO CLEAN (SPEAK ENGLISH AND SPANISH)..NO MATERIAL ONLY HAND CRAFT ........ALSO WOOD BARNIZ WINDOW DOORS WORK FAST AND CLEAND ...WORK IN ONLY 1 PERSON ..

Lars emil Ejersbo hjælper med beskæring i Virum og omegn

Ung tømrer der har massere af gå på mod Har udført en masse havearbejde ovenikøbet da jeg passer et mit mormors sommerhus. Kan komme med meget kort varsel

Har arbejdet som anlægsgartner samt haft eget byg og anlægsfirma

Et professionelt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris Benjamin Peder Mortensen tidligere indehaver af BPM-Service. • BPM-Service BPM-Service var For at gøre det helt simpelt et enkeltmands virksomhed som havde forskellige kompetenceområder inden for have vedligeholdelse, ny anlæg og restaurering. Med en håndværksmæssig baggrund lavede vi faktisk næsten alt der kunne være med til at bidrage til et optimalt ude såvel som inde miljø. Men frygt ej, blot fordi der ikke længere er logo på betyder det ikke kvaliteten er dalet siden sidst, nej for vi holder stadig samme høje standart • Om mig Mine faglige kompetencer indenfor haveservice og byggeri, gør at jeg kan håndtere mellemstore såvel som små opgaver på et højt professionelt og fagligt niveau, hvilket betyder at du/i kan bruge din tid på det som er vigtigt for dig/jer. Jeg sætter en dyd i at være hudløs ærlig overfor mine kunder så i ved præcis hvad i får og hvad i betaler for jeg har derfor valgt at sætte stort fokus på mine kunders tilfredshed og sørger derfor for løbende kommunikation. jeg er altid klar til at påtage mig en opgave så længe det er indenfor mit kompetenceområde. jeg har altid en faglig holdning til et problem og påtager mig gerne det ekstra der skal til for at kunderne når i mål med deres ønske om en optimal bolig. Oveni er jeg meget fleksibel så mit arbejde bliver tilpasset netop dit behov. Da jeg har en håndværksmæssige baggrund ved jeg at, Ikke en løsning passer alle og lige netop derfor tilbyder jeg min service skræddersyet til lige netop dit/jeres behov. • Kompetenceområder: 1) Haveservice (beplantning, klipning, beskæring, anlæg af have, fræsning, småfældning og faglig korrekt udførsel mm.) 2) Mindre tømreropgaver (Så som bygger skure, skillevægge og udskiftning af døre, vinduer og tagrender samt udskiftning af tagsten mm.)

Jacob Korsgaard hjælper med beskæring i Holstebro og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kim Hansen hjælper med beskæring i Køge og omegn

Jeg har over 15 års erfaring Som gartner og 5 som brolægger . Så er frisk på lidt af hvert . Så kontakt mig og vi finder ud af og få løst opgaven som du gerne vil have det gjort .

Michael Frederiksen hjælper med beskæring i Nyborg og omegn

Cirka 5 års erfaring i have arbejde laver stort set alt græs slåning hæk klipning rensning af fliser ordne bede beskære træer fælde træer bortførsel af jord og diverse affald på

Egidijus Lipnevicius hjælper med beskæring i Auning og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med beskæring i Helsingør og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Simon Nielsen hjælper med beskæring i Århus C og omegn

standard handyman. naturvidenskabelig uddannelse

Nikolai Piper hjælper med beskæring i København K og omegn

Hej jeg er tidligere soldat gennem flere år. Kan lidt af det hele. Har ydermere bygget forskellige forretninger op fra bunden i københavn. Laver det meste, alt fra have arbejde til hus og flytning.

Alexandru Papuc hjælper med beskæring i Nørre Alslev og omegn

Kan godt arbejde selvstændigt, er god til at bruge mine hænder. Har erfaring med havearbejde og kan klare IT opgaver samt andet så som børnepasning, huslige ting og andet udendørs arbejde og flytning

Artur Janczak hjælper med beskæring i Stoholm Jyll og omegn

Jeg har strafe og børneattest.Jeg tidligt arbejde arbejde som støberi arbejde i DANIA,SKALFORM i Aars.Også jeg arbejde i firma GLASPO gra Polen. Vi lave stor glas til vinduer.Jeg arbejde også som chaffiør.

Christina Martinez-Dreesen hjælper med beskæring i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Andersen hjælper med beskæring i København S og omegn

Jeg er Matematisk student, ubefaren matros og igang med at uddanne mig til automatik tekniker (industri elektriker) Mere end 10 års erfaring som tjener.

Claus Madsen hjælper med beskæring i Korsør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...