Christina

Ingen profilbeskrivelse...

Christopher

Ingen profilbeskrivelse...

Nancy

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.
Mange års erfaring som underviser og pædagog. Har undervist i FOF i iPad og tablet i tre år.
I dagtimerne.

Laura Banke Poulsen

Mit navn er Laura Banke Poulsen og jeg er 21 år. Jeg er opvokset i Svendborg med min familie som består af mor, far og tvillingesøster. Jeg er nu i gang med mit andet sabbat år, jeg blev student fra FLOW i år 2016. I mine sabbat år har jeg først arbejdet i ca. et halvt år for at tjene penge til at rejse, nu bor jeg i København og arbejder i en børnehave.
Jeg har arbejdet for et vikarfirme i Odense hvor arbejdet bla. bestod af rengøring, plantedekorationer og fabriksarbejde. Jeg har også arbejdet i en børnehave i Odense og arbejder også i en børnehave på Østerbro nu. Jeg nyder virkelig at arbejde med børn.
Jeg har ikke et fortrukne arbejdstidspunkt. tænker vi finder ud af det hen af vejen. Har typisk altid fri om aftnen og i weekenderne.

Mahdizaynab51

Ingen profilbeskrivelse...

Ildikobianka

Ingen profilbeskrivelse...

Caroline.rehn

Ingen profilbeskrivelse...

Freja

Jeg er en meget glad ung pige på 21 år, med massere af gå-på mod! Jeg kan tilbyde hjælp til babysitning, samt hushjælp i form af rengøring. Jeg kan også tilbyde lektiehjælp i hhv. engelsk, dansk og matematik. Jeg kan også hjælpe til med daglige gøremål som at handle, passe dyr/lufte og meget andet. Spørg endelig!
2009 - 2010 - Gået med aviser. 2012 - 2016 - Bagerjomfru i KonditorBager. 2012 - 2017 - Monteringsarbejde hos Lemvigh-Müller 2016 - 2017 - Fuldtidsmedarbejder hos & Other Stories.
Alle tidspunkter passer. Er det nat/tidlig morgen, skal det helst aftales et par dage før.

Anca Georgina

Jeg er en pige på 21 år. Jeg studerer nu dansk på Sprog Center Aalborg (modul 3.2 bestået). Jeg er ufaglært, men jeg er god til at tage mig af børn lege med den og akktivere dem. Jeg er også god til at hjælpe i køkkenet. Jeg har ikke børn, men jeg har passet familiens børn.
Hvis I står og mangler en barnepige med gå på mod og godt humør, der altid er frisk på leg og spas med børnene så er det mig I skal ringe til.
Jer er kun travlt, når jeg er på sprogskole. Det er hver dag fra 13:45 til 16:15

Romana

Hi, my name is Romana and currently, I am a student here in Odense. I am organized, caring and children always liked me from the first moment. I have a little brother /7 years old right now/, who I have taken care of from the times when he was a little baby so that I have an experience with children. I can and I would like to help you not only with your children but with the house chores as well.
I always helped my mum with taking care of my little brother as I have already mentioned above. I was babysitting him from the day he was born. Also, I speak English and little German and French, so that could be helpful also for your children.
I can work on weekdays afternoons and evenings, also on weekends. Surely, it depends on what we will agree on. Please contact me for further information. Looking forward to hearing from you! Romana

Amde

Jeg er en 30 årig mand, på førtidspension Jeg har selv 3 børn, 2 piger og en dreng - Jeg søger en travl familie som har svært ved at få tingene til at hænge sammen pga. arbejde, børn og fritid.. Min tanke er, jeg kan aflaste en travl familie, hjælpe til med rengøring, alle daglige gøre mål i hjemmet, samt være der for børnene . mm. Et værelse er dog mit eneste krav
Har gået hjemme som "husmor" de sidste par år.. Jeg er et sted i livet hvor jeg skal udvikle mig personligt. Jeg søger derfor en travl familie der kan bruge hjælp til alt i hverdagen, hvor jeg kan føle der er brug for mig, og jeg samtidig kan udvikle mig personligt
Mandag til søndag, 24/7 - Se mig som en gratis aupair der vil hjælpe med ALT det jeg bliver bedt/spurgt om.

Bifrej

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Ramos

My education is mainly artistic and specifically of Theater. I have been studying theater for 9 years. At the moment I study at The Commedia School in Copenhagen. I offer help with any issue but I can be particularly helpfull with any matter that is related with human interaction: Child care, pets walk, handicap help. old people care, spanish language, performance shows, translation (oral or writ
- Actor, writer, and musician. - Spanish, english teacher and theater teacher. - Children's clown. - Hospital Clown. - Waiter in Papirøen - Tour Guide
Weekdays: Before 13:00 and after 18:00. In the Weekends or holydays: Anytime.

Nina

Jeg er en 23-år ung kvinde, der bor på Østerbro. Til daglig studerer jeg interkulturel og international socialrådgivning på andet år. Jeg har en del fritid ved siden af studiet, så derfor tilbyder jeg, at give en hjælpende hånd til hvad du nu end står og har brug for i hverdagen.
Jeg har erfaringer med børnepasning, rengøring, hundeluftning, hjælpeundervisning (både på dansk og engelsk), indkøbshjælp og andet småarbejde. Jeg er af natur en glad, rolig og åben person og elsker nye små udfordringer i hverdagen.
Da jeg har et fleksibelt skema, er mine arbejdstider ligeså. Jeg kan arbejde alle hverdage efter kl. 16, ofte tidligere og også i de fleste weekender. Kontakt mig gerne for mere information. Vh. Nina

Louise

Jeg er 22 år og læser min bachelor i European Business på Copenhagen Business School. Jeg vendte i julen 2017 hjem efter et halvt år i Australien, hvor jeg læste mit femte semester. Ved siden af studiet arbejder jeg ti timer om ugen som studentermedhjælper i finansafdelingen hos medicinalvirksomheden LEO Pharma.
Jeg har passet børn, hund og hus i lokalområdet, siden jeg var 12 år gammel. Jeg er frisk på forskelligartede opgaver - hvad end I står og mangler for at kunne nyde hverdagen lidt ekstra.
Jeg arbejder gerne i weekender og hverdagsaftener, når jeg har fri fra mit studie og deltidsjob fra omkring kl 16.

Sandraaxell

Ingen profilbeskrivelse...

Sarah

jeg hedder Sarah og er ved at læse mattematik og kemi på et intensivt suppleringskursus i gentofte. Jeg bor i Frederikssund kommune, men søger aktivt efter en bolig tættere på København. Jeg har tidligere arbejdet på et medicin lager i Rødovre med pluk og pak, men har sagt op da det tog for meget af min tid. Derfor søger jeg nu et fritidsjob højest 1-2 gange om ugen.
Jeg har ingen professionel erfaring med rengøring, børnepasning eller havearbejde, men jeg har gjort rent for min farmor, som har arbejdet som professionel rengøringsdame og jeg har babysittet i mit eget nabolag. Jeg er villig til at tilpasse mig nye arbejdsopgaver og følge givne instrukser.
weekender evt. eftermiddage

Elizabeth

Jeg vil gerne lufte din hunde
Jeg har været hundelufter i et år
Jeg har været hundelufter i et år

Tor

Jeg er en reflekteret ung mand på 26 år. Jeg interesserer mig for meditation og selvafvikling, mennesker og medfølelsestræning, lokalsamfund, økologi og vedvarende energi. Jeg studerer Non Violent Communication, Compassion Cultivation Training, mennesker, vores behov og relationer mm. Jeg tilbyder medfølende børnepasning/hentning/lektiehjælp uden skæld ud og løftede pegefingre.
Jeg har arbejdet i vuggestuer/børnehave mm. (stik mig en mail, så sender jeg mine anbefalinger/CV). Jeg har bl.a. haft den unikke mulighed, min unge alder taget i betragtning, at køre en vuggestue på egen hånd i 3 mdr. sammen med to andre medhjælpere, pga. en akut manglende pædagog.
Dagtimerne

Rikke

Jeg hedder Rikke, og jeg er 21 år. Jeg søger noget at lave ved siden af mit HF studie, og dette lyder jo meget godt. Jeg er en sød, smilende og flittig pige.
Jeg har meget forstand på forskellige dyr, da jeg har haft dem hele mit liv.
Morgen og aften. Jeg er i skole om eftermiddagen.

Bastian

Jeg er en ung mand, der fjoller sig lidt igennem livet. Jeg tilbyder alle former for praksis hjælp og hvad man nu har behov for, og jeg synes selv, jeg er anstændig til ting. Men det synes alle nok, de er.
Jeg har været i Netto. Hvad end I har brug for, kan jeg løse det.
Som ung mand, er lørdag kl. 8 meget tæt på no go. Eftermiddage og formiddage i weekender - Yes Sir.

Kenanm1978

Ingen profilbeskrivelse...

Sophus

jeg hedder Sophus Hansen. jeg tilbyder en hjælpende hånd, mod betaling da jeg har stramt brug for penge
lidt håndværk af alle slags
15:00 - 16:00 17:00

Elizabeth

Elizabeth - 23 - Hvidovre. Til dagligt arbejder jeg i en hjemmepleje som social og sundhedshjælper. Jeg har fundet lidt tid i min hverdag, hvor jeg gerne vil hjælpe nogle hvis tid og/eller overskud ikke er der. Jeg er udadvendt, pligtopfyldende og målrettet og så kan jeg lidt af hvert. Rengøring, pasning af børn eller dyr. Alm husholdning. Eller servering til arrangementer.
Jeg har fire søskende i aldersgruppen 18år til 6 måneder og har derfor en del erfaring med børn. Og i forbindelse med mit arbejde, så er jeg vant til at svinge en støvsuger, en gulvklud eller en støvkost.
Da jeg arbejder 37 timer om ugen, og hver trejde weekend, så kan jeg først hjælpe fra kl 16 og dog tidligere i de andre weekender.

Annahaberecht

Ingen profilbeskrivelse...

Louise Emilie

Hej, jeg hedder Louise Emilie og er 18 år. Til dagligt går jeg i 3.g på STX i Støvring. Jeg er en frisk og smilende pige, som elsker at være sammen med andre mennesker!
Jeg har ikke andre erfaringer indenfor festarrangementer end dem jeg/min familie selv har holdt. Jeg har dog arbejdet i butik fra jeg var 15-18 år. Derfor ved jeg at man ikke kommer sovende til pengene. Jeg har et godt overblik og er både god selvstændig og i samarbejde.
Jeg har ingen fortrukkende arbejdstider, og bliver gerne til en fest er slut, hvis dette kræves ;)

Lala

Jeg er en frisk, ung pige, der arbejder som sælger til daglig og har afsluttet en bachelor. Jeg er ny tilflytter til Kolding, og ønsker blot at hjælpe og tjene lidt ekstra penge ved siden af. Jeg er mega udadvendt, nem at snakke med og ekstrem tolerant. Mest af alt, synes jeg det er vigtigt at behandle andre som man selv vil behandles.
Jeg er uddannet i International virksomhedskommunikation - engelsk/IT-webkommunikation, og kan tale 7 forskellige sprog. Jeg har haft lidt arbejde indenfor marketing, og ellers mest forskellige sælger status, så er vant til en masse kundehåndtering og menneskekontakt :)
Alle andre tidspunkter end når jeg ikke er på mit nuværende arbejdssted - så det kan vi hurtigt aftale mere om, når vi når dertil.

Belma1501

Ingen profilbeskrivelse...

Georgi

Hej, jeg tilbyder lektiehjælp til børn der går i folkeskolen. Jeg kan hjælp til med i Matematik, Engelsk, Samfundsfag.
Jeg går lige nu i 1.G, og afsluttede matematik eksamen med et snit på 10.
Jeg kan arbejde i hverdagene mellem 17 -21 og i weekenderne mellem 10-19

Neelum78

Ingen profilbeskrivelse...