Teis B

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.
It uddannelse. Have arbejde. Opvokset på landet. Jeg kan lave næsten alt.
Efter 16 og alt i weekend og helligdage.

Camilla

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet
Jeg arbejde både med rengøring, havearbejde samt tjenerarbejde :)
hvornår det passer dig ;)

Chanchira

Fleksibel og effektiv. Pligtopfyldende og gør altid arbejdet færdigt.
Jeg er vokset op på landet hvor man klare de fleste ting selv, og hvor man er sin egen lille handyman i sig selv. Jeg er ikke bange for at få at tage fat eller få mudder på tøjet. Jeg har arbejdet i mine forskelle jobs med alsidige opgaver indenfor rengøring i private hjem, samle møbler, male/ ordne vægge... lettere handyopgaver og almindelig opgaver.
Er meget fleksibel med tider. Er for det meste i København.

Sara

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.
Jeg har tidligere arbejdet i butik, så jeg er altid høflig og smilende. Derudover har jeg arbejdet i børnehave og vuggestue, så det børnepasning er specielt en af de ting jeg er bedre til og selv får glæde og et smil på læben af.
Jeg har ingen præferencer, dog ikke nattearbejde.

Flemming

Stærk mand, god til rengøring, havearbejde div, og evt pasning af dyr
Har haft egen have i snart 18 år, der skal klippes hæk, graves, hakkes, og fældes, samt køres væk:-) Go til rengøring div, Har været i militæret, så er derfor min egen kvalitetskontrol. Kan samle, sætte op, og bore:-)
Weekend og Aften

Mohammed

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.
- Udskiftning af døre/vinduer - gulve, alt fra laminat til sildeben og andet mønsterparket - lette vægge (gips) - isolering og dampspærre - tag - kviste - tilbygninger - opretning af bjælkelag - køkkenmontage - nedsænket lofter - lister
I hverdagene: Efter 16. Weekender: fleksibel

Samz

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre
Stor erfaring inden for bygge opgaver samt gode løsninger på divserve spiciale opgaver Vinduespudser Samt haveanlæg Intet arbejde er for småt til et nej så spørg endelig :)
Som passer kunden bedst

Michael

En opvækst med skovning og pasning af juletræer og bier har givet en bred viden om naturen. Derudover bliver der ordnet alt fra gulve til plankeborde i fritiden.

Hverdagsformiddage

Kenn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.
Har haft ejet firma de sidste 5 år, hvor vi har hjulpet ca. 4-500 mennesker og firmaer. Med alt fra nedrivning, til have arbejde
Mellem 07-18

Rodi

Ingen profilbeskrivelse...

Ion

I finished my eduction in Italy like a quantity surveyor, practicing for some years in the business family.
I have accumulated differente experiences in Italy like: working in construction site, warehouses, factories, moving company, waiter. I have been in Denmark (Jutland) for 3 years, were I was working in a cleaning company and a tires factory.
I'm avalable during the day hours and eventually in the evenig time.

Marj

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Ingen profilbeskrivelse...

Morten

Jeg har haft 9 måneders værnepligt ved Beredskabsstyrelsen, som har givet mig nogle praktiske erfaringer med træ og andre generelle praktiske ting. Ellers har jeg taget en 9.-10. klasse og en HTX uddannelse. Jeg har været træner for et U14 hold og har derigennem fået to baskettræner kursuser. Jeg har arbejdet hos en slagter i 4 år, først som opvasker og blev derefter sat til andre opgaver, som bl.a. indebar madlavning.
Jeg har en far, som er bygningskonstruktør og tidligere tømrer, hvilket har givet mig generelle erfaringer med praktisk hus- og bygningsarbejde. Desuden har jeg en storebror som har renoveret et hus, hvilket jeg har hjulpet med i ny og næ.
8-20

Alexander

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 15 år gamle og går i 8. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler. (Passer ikke børn kun hund)

Mine arbejdstider 1-3 dage om ugen med ca. 1-3 timer plus minus (hvad der skal bruges ) Jeg kan arbejde tirsdag og torsdag, fast og så onsdag være Aden uge.

Kasparas

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus

Jeg er 20 år, troværdig, kvik, venlig og altid positiv. Jeg laver gerne små opgaver gratis, men er også klar til at svede for penge i flere timer. Ideen der ledte til oprettelsen af denne profil, var at hjælpe ældre med den hårde del af havearbejdet, men jeg kendte ikke nogen, så nu er jeg her :) "Alle jobs er velkommen"
Ingen erhverves uddannelse, men er vokset op med en hammer og sav i hånden. Har god erfaring inde for; Sløjt, værktøj, rengøring, dyr, hunde-træning, have arbejde, Ikea møbler og andet fysisk arbejde.
Jeg er vikar, så mine arbejdstider er ikke faste og har tit hele fridage, men jeg er næsten altid ledig efter klokken 15 og arbejder gerne tidligere. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål :)

Cassandra

Ingen profilbeskrivelse...

Christian

Jeg er teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.
Jeg er vokset op med interesse i teknik og har lært at løse de fleste problemer, dem jeg ikke kan løse ved jeg hvordan jeg finder løsningen på. Vokset op i et håndværkerhjem og har været ude på flere opgaver på byggepladser som tømmer hånd. Jeg har i flere år været frivillig maler for Roskilde festival. Har været på flere praktikpladser på skoler under læreruddannelsen, og har arbejdet som hjælpelærer.
16-21 i hverdagene 8-21 i weekenden.

Sofie

Jeg elsker børn, og har selv været i praktik i en børnehave. Jeg er også stadigvæk selv lidt af et legebarn, jeg elsker at spille spil, eller lege (Både indenfor og udenfor), og jeg er altid frisk på alt hvad der nu lige skulle komme frem af sjove ideer til lege, jeg er faktisk også god til at lave mad, og syntes selv at det er mega hyggeligt at stå i et køkken og lave mad. Jeg er lidt af et ude menneske, så det at være ude i en have og slå græs eller fjerne ukrudt og sådan syntes jeg faktisk bare er hyggeligt. Sådan noget som rengøring har jeg det heller ikke skidt med, jeg syntes tværtimod at det er mega hyggeligt at gå rundt og gøre rent. Dyr er også lige noget for mig, jeg har selv boet på en gård med alle de dyr der nu kunne være som fx. Heste,får,grise,køer,hunde,katte og fisk, og det var aldrig kedeligt i selvskab med dem. Så er jeg en meget smilende og glad pige:)
Jeg har været i praktik i en børnehave. Jeg gør tit rent herhjemme. På vores gamle gård havde vi en stor have så havearbejde er jeg også vant til, og dyr er jeg også ret gode med. Jeg kan lave mad.
Mandag er jeg i skole fra klokken 08.10 - 15.10 Tirsdag er jeg i skole fra 08.10 - 14.20, men kan dog først efter klokken 16.00 da jeg er sammen med min ungekonsulent efter skole:) Onsdag er jeg i skole fra 08.10 - 14.20 Torsdag er jeg i skole fra 08.10 - 15.10 Fredag er jeg i skole fra 08.10 til 14.20

Signe Marie

Jeg hedder Signe Marie, er 19 år gammel og bor i Bolbro, Odense. Jeg er opvokset på en gård, med henholdsvist 6 søskende. Så vil mene at jeg er ansvarsfuld og bevidst omkring andres behov og er god til at løse opgaver, om det enten omhandler, dyr, børn eller lektier. Jeg har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 14, hos restauranter, butikker og søger nu efter noget mere personligt/privat arbejde.
Jeg er hurtigt lærenem, altid smilende og tager en opgave for hånden, med hård hud. Jeg er venlig og god til at gøre hvad der er krævet af mig til det ypperste, da jeg helst ikke ser at jeg skuffer nogle og tror på, at man lever op til de forventinger der er stillet en.
Mandag-fredag: 20.00-00.00 Weekend: 08-00.00

Janne

Køkkenerfaring og let montagearbejde. Har selv børn og tidligere babysittet. Har haft have, men bor nu i lejlighed.
Køkkenerfaring og let montagearbejde. Har selv børn og tidligere babysittet. Har haft have, men bor nu i lejlighed.
Efter aftale

Sophia Nassim

Ingen profilbeskrivelse...

Olli

Ingen profilbeskrivelse...

Ildikó

Ingen profilbeskrivelse...

Michall

Ingen profilbeskrivelse...

June

Jeg er flittig, og ikke nervøs for at tage fat. Jeg er et ordensmenneske, og udføre derfor mit arbejde i frisk tempo, men med perfektion til det yderste. Jeg er også stabil, samt smilende og udadvendt.
Jeg har meget erfaring indenfor diverse rengøring. Jeg har været koordinator i et firma der hedder cleanpoint 365, som er håndværkerrengøring hvor opgaverne blandende var rengøring af: håndværkernes skurvogne, kontorer, ny byggerier, grov rengøring af nybyggeri. Jeg har det seneste halve år haft en del privat rengøringer. Jeg har også arbejdet i restauration med madlavning, og servering. Samt en del års erfaring med med butik som bilka, netto og shell.
Da jeg er vant til at arbejde på alle tider af døgnet er tidspunkt ikke det afgørende, dog med forbehold for jeg skal kunne fungere skal det planlægges hvis det er om natten.

Emma

Jeg gør rent grundigt roder ikke i jeres ting er jeg ikke færdig til tid bliver jeg til jeg færdig

Dagtimer

Jesper

- IT - alt fra telefon, tablet, computer, . (Generelt teknik) - Træningsvedledning til børn og unge.
Jeg er uddannet ingeniør, men har en bred vifte af erfaringer indenfor, IT - alt fra telefon, tablet, computer, . (Generelt teknik) Har en træner uddanelse indenfor triathlon, så tilbyder også ydelser indenfor trænings og kostvedledning til børn og unge.
efter normal arbejdstid på hverdage.

Magnus

Jeg er ung knægt på 18 år med rigeligt af energi og lidt ekstra tid overs. Er god til at have styr på flere ting af gangen Jeg er god til børn og dyr Lige går jeg på online skole hvad der svare til 2.g hvor jeg klare mig pent godt jeg kan være en god lektie hjælp på folkeskole nivo
Avisbud i 1år Rengøringdreng i en bager i 1år Kasseasistent i 1år U8-14 basket træner i 4 år and counting Børnepasning i 4 år (ikke noget fast men har hjulpet naboer, venner og familie hvis de manglede en)