Astrid

Jeg er en stille og rolig pige på 22 år. Jeg mangler nogle få timers arbejde ved siden af mit studie. Jeg har massere af erfaring med børnepasning fra mit arbejde som au pair i London. Jeg er derudover god til lektiehjælp, da jeg er tålmodig og god til at lære fra mig. Til hverdag studerer jeg kommunikation på Syddansk Universitet
Jeg har 1½ års erfaring med børnepasning fra mit arbejde som au pair i London, hvor jeg tog mig af en pige på 2 år samt tvillinger på 4 år. Mine arbejdsopgaver bestod i lektiehjælp, bringe og hente fra institutioner samt diverse aktiviteter.
Jeg kan arbejde mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Jimmi

TEST
Test
Test

Ellen

Hi, I'm Ellen. I'm 28, Brazilian. Lived in Copenhagen in 2011-2012 and I've been back since May 2015. Currently looking for a job in my area ( personal training), and while I'm on the lookout I'm offering to help people out with various types of activities. I'm very active, so I'm good with things that require physical work, like moving, cleaning and I would love to help out with pets.
I was an au pair, so I'm used with cleaning, washing, cooking and taking care of kids. It's something I'm good at and wouldn't mind doing it again for the time being. I also love pets, dogs and cats and I'm very good with them, not scared of any breed or size. I also speak Danish - intermediate
From Monday to Friday, anytime!

Maria-Louise

Jeg er 34 år, jeg vil gerne tilbyde at hjælpe med at hente og bringe din/jeres børn fx. Har arebjdet i flere børnehave, fritidshjem og klubber, er rigtig glad for børn og de er glade for mig. Jeg synes det er en fornøjelse at arbejde med børn. Er ved at bygge et firma op og derfor jeg har brug for lidt mere penge frihed.
Jeg har arbejdet ca. 1,5 år med børn i børnehaver/fritidshjem/klubber de sidste 3 år. Ellers har jeg lavet noget helt andet, da jeg har været selvstændig. Jeg passer også mine veninder børn, når der er brug for det;-)
jeg fortrakker at arbejde tidligt og indtil kl. 15 i hverdagene. andet er dog også muligt

Kirstine

Hej jeg er en sød, kærlig og meget energisk pige på 22. Jeg er virkelig glad for børn og kan tilbyde forskellige former for omsorgen. Først og fremmest kan jeg tilbyde pasning, som absolut ikke bliver kedelig, da jeg er glad for at lege, klatre i træer og fortælle historier. Herudover er jeg også meget farligt dygtig og kan tilbyde Lektiehjælp.
Jeg har i alt 8 søskende i alderen 2-17 år, da mine forældre er skilt og jeg er den ældste. Jeg har arbejdet som børne entertainer i Tivoli, og arbejder nu som ABA træner for en autistisk dreng på 6 år. Mine stærke fag er matematik, dansk og drama.
Jeg kan arbejde hvornår det skal være, undtagen tirsdag, torsdag og fredag fra 14-17 alle tre dage.

Mirna

Jeg er en ung kvinde på 28 år har 2 børn, elsker at gøre rent og passe børn ellers er jeg meget åben og modig , smilende og er meget glad for min udfordringer inden for det arbejder jeg laver.
Jeg har en gymnasiale uddannelse og en Hgs uddannelse som er en kontorassistent . Jeg bliver færdig uddannet til december.
Min arbejder tider vil helst ligge mellem 8-18.

Rikke

Jeg hedder Rikke og er 23 år. Lige nu er jeg i praktik i et forsikringsselskab og ønsker lidt arbejde ved siden af. Jeg er interesseret i at passe børn, hente og bringe osv. Da jeg er i praktik har jeg kun mulighed om aftenen og i weekenderne. Jeg er rigtig glad for børn og vil gerne bruge min tid på dem. Jeg kan også tilbyde at servere ved selskaber, da jeg har arbejdet på en restaurant.
Jeg har arbejdet i Fætter Br. Jeg har ikke passet børn før, ud over min lillebror, som er fem år yngre end mig, så det er ved at være et stykke tid siden. Jeg har arbejdet på en restaurant i lidt over et år, og stoppede fordi jeg flyttede til København pga. praktik, men bliver her.
Mine fortrukne arbejdstider er om aftenen, fra kl. 17 ca. og i weekenden, da jeg er i praktik fuldtid. Jeg har til gengæld fri hver weekend!

Gratsiela

Hey there, I'm Gratsiela. I was living in UK and Belgium for the past few years. In my life experiences I've met a lot of people and been to different events. I'm focussed in my work, keep the fun and pleasure in it, even in the stress moments. I love to make the people happy on their special day and my goal is to make them remember it for their whole life with a smile.
I've been working as an event manager and have a lot of experience with organization and pre organization of varieties of events. Such as kids birthdays , weddings , conformation parties, music festivals and sports events.
I would like to have a flexible work time, but that can be discussed in the progress. Most likely the weekends and after 18:00PM. Thanks for your choice :)

Afriedelj

Mit navn er Amanda. Jeg er 22 år, og bor i København. Jeg læser til daglig husdyrvidenskab på Københavns Universitet. I min fritid arbejder jeg i en sandwichbar, men vil gerne tjene lidt ekstra lommepenge til bøger osv. Jeg er en sød frisk pige der gerne vil tilbyde hjælp til både børnepasning, servering, hundeluftning, lektiehjælp eller andre opgaver i den stil.
Jeg har både arbejdet som lærervikar og pædagogmedhjælper, og jeg har altid nydt at omgås børnene. Jeg er god til at lærer fra mig, og er specielt stærk i de naturvidenskabelige fag såsom matematik, kemi og biologi.
Idet mit studie fylder en del i hverdagene, er arbejde i weekenderne det jeg foretrækker. Dermed ikke sagt at arbejde i hverdagene er helt udelukket. Ser frem til at hjælpe dig!

NannaA

Jeg er en snart 20 årig pige, som mangler et job. Jeg tilbyder børnepasning, hentning af børn og hvad I nu ellers står og mangler hjælp til. Jeg bor i KBH NV.
Jeg har erfaring som tidligere aupair, hvor jeg har passet to tvillinger på to år. Jeg er ikke uddannet, men er god til børn. Jeg er nem at omgås og tager tingene som de kommer.
Pt laver jeg ikke noget - så er tilgængelig på alle døgnets tidspunkter.

Astrid Nielsen

Jeg er en pige på 21 år, der studerer Humaniora på RUC. Jeg bor i København NV i en lejlighed sammen med min veninde. Jeg har for tiden ikke noget arbejde, og fandt det derfor belejligt at kunne hjælpe andre herinde, og samtidig tjene lidt lommepenge til at supplere min SU. Jeg ser mig selv som glad, udadvendt og let at omgås. De ting jeg kan hjælpe med, er indenfor børn/unge og opgaver i huset.
Jeg har i mit sabbatår arbejdet både i SFO, børnehave og vuggestue, og har derfor stor erfaring inde for børnepasning. Dertil har jeg undervist børn i badminton, og er vant til at undervise og aktivere børn. Derudover har jeg god erfaring med rengørring, da jeg gør hovedrent på en skole hver sommer.
Mine fortrukne arbejdstider weekender og i hverdagene er det om eftermiddagen og aften, men jeg har dog også nogle dage fri fra studiet i løbet af ugen, men det er ikke så fast. Jeg er generelt meget fleksibel.

NannaBoesen

Jeg er en ung kvinde på 25 år, som til daglig arbejder som folkeskolelærer og har tidligere arbejdere som pædagogmedhjælper i både børnehave og vuggestue. Jeg har tidligere arbejdet som barnepige, og kunne godt tænke mig at gøre det igen. Jeg nyder at hjælpe en familie, og til at opbygge relationer til mindre børn.
Pædagogmedhjælper i 3 år Folkeskolelærer i foreløbig lidt over et år Masse af erfaring som privat lektiehjælper En del erfaring som barnepige
Jeg foretrækker at passe børn eftermiddag, aften og weekenden da jeg til daglig arbejder som folkeskolelærer

Rasmus

Jeg hedder Rasmus og er far til to piger på 12 og 5 år. Tirsdag eftermiddag holder vi lektiecafe hjemme hos os, og jeres børn er meget velkommen.
Jeg er uddannet arkitekt, og er nu direktør i et software selskab. Vi nyder at arbejde med indlæring derhjemme - min ældste datter fik 100/100 i den nationale matematik test
Tirsdage kl. 14-16

JohanneMG

Jeg er en pige på 18 år, som bor i København sammen med min familie. Jeg går til dagligt i gymnasiet, dog har jeg i øjeblikket læseferie, og til august starter jeg så i 3.g.
Jeg har været au-pair i Frankrig i august 2012 hvor jeg passede to små piger på 1 og 3. Desuden har jeg to mindre søskende jeg er vant til at hjælpe med lektier.
Jeg kan arbejde de fleste weekender og i hverdagene fra kl. ca. 16:00 nogle dage allerede fra kl. ca. 14:00.

KatrineRH

Hej Alle! :-) Jeg er en pige på 20 år der lige nu arbejder hos et arkitektfirma på Christianshavn. Jeg er for nylig kommet hjem fra Design højskole i Randers hvor jeg havde linjefag Grafisk Design. Før det har jeg i mit fri år (2011-2012) arbejdet i to forskellige vuggestuer. Som vikar (4-5 gange om ugen, og som fastansat i 3 1/2 måned.
Jeg er meget udadvendt og tager alt med et smil.. Jeg har tidligere babysittet et dreng på 2 år i min gymnasie tid. jeg har derfor en del erfaring med blebørn, og dem der er lige lidt ældre :-) Jeg er halv amerikaner, så taler også engelsk/amerikansk, hvis det skulle være en nødvendighed.
Jeg kan arbejde i hverdage fra omkring 15/15:30. Og, ca. Hver anden weekend. Kontakt mig gerne, hvis det lyder som noget for jer/dig. Mange hilsner, Katrine :-)

Nikoline

Jeg er en ihærdig studerende, der elsker udfordringer og gerne vil tjene en ekstra skilling. Jeg har masser af erfaring med service og madlavning og synes det er skønt at komme ud og hjælpe til arrangementer. Jeg elsker dyr og da jeg ikke selv har nogle efter jeg er flyttet hjemmefra vil det være den største glæde at passe dyr for andre.
Barista hos Risteriet på halmtorvet. Koordinator hos Roomservice.dk Tjener i Café Koma Bagerjomfru i Alexanders bageri Diverse serveringsjobs. Hjælpepige hos Noa Noa Promoter for brandvenue booking (har tidligere haft en kanin, kat og hund.
Dag, aften og weekend.

Nicole

Mit navn er Nicole. Er 22 år og går på den internationale humanistiske basisstudium (HIB) på Roskilde Universitet. Jeg elsker dyr, er opvokset med dem og har stor erfaring med dem: har haft en vædderkanin (4 år), en marsvin (2 år), 5-6 ørkenrotter og 2 katte. Lige nu har jeg 2 fuldvoksne schæferhunde: en grå- og en sort/brun. Er godt rustet til at tage mig af din(e) små :-).
Har haft flere forskellige slags dyr. Hvis du har dyr der skal passes, er jeg klar!
Alle dage!

Maibrit

Ingen profilbeskrivelse...

Daniela De Lorenzo

[unskyld, engelsk!] I'm a 24 years old italian girl who lived in Denmark for the last 3 years. With Handyhand I worked as babysitter and cleaning-lady for 2 danish families. I have experience in the catering sector (weddings, events..). I am a curious, positive and sociable girl which likes to stay active! I can speak and understand danish.
I worked as a waitress/waitress for caterings/bartender a lot in my homecity, Milano , Aarhus and Amsterdam. Throughout this site I have worked doing cleanings (villa) , babysitting (2 y.o. girl) and I have been asked to be a chef for a day for a party of 20 people (it was really fun!).
Basically EVERYDAY at EVERYTIME. If you need some help, just let me know at least one day before, i might be helpfull.

Fiona

Jeg er ansvarlige, fleksibel, fuld af energi og jeg elsker mit arbejde.
Jeg har arbejdet i Danmark i lang tid, hovedsageligt med rengøring,opvask, og som andre ting.
Jeg kan tilbyde min hjælp, når du har brug for det!

Bianca

I'm very dynamic, eager to work and careful to do the job well, ready to learn new things and a very quick learner, also. If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and I'll do the work with great care and efficiency! I am a 20-year-old girl and I currently study Computer Science at a Copenhagen college.
I have qualification as a junior accountant and most of the jobs concerning the economical & banking domain.
Working hours any time - I'm available at any moment.

Josefine

Jeg er en 20 årig jysk pige. Til daglig studerer jeg og er tjener. Jeg elsker motion og udfordringer.
Som sagt, så læser jeg til daglig på HRS og arbejder som tjener, hvilket jeg har gjort det sidste år. Jeg har 2 år forinden arbejdet som pædagogmedhjælper og lærervikar på en privatskole i Aalborg, hvor jeg kommer fra.
Jeg fortrækker at arbejde efter kl. 14.30 i hverdagen og er meget fleksibel i weekenden.

Tanja Hansen

Jeg er en ung kvinde på 20 år, som læser noget gymnasie supplering, inden jeg begynder på studie næste sommer. Jeg bor i en lejlighed i Nordvest sammen med min kæreste. Jeg er en frisk kvinde, som er både aktiv og venlig. Jeg er god til børn, og har erfaring med handicappede børn og unge såvel. Jeg kan give en hånd med til det meste.
Jeg har haft mit eget turist ridning på Fejø, som især var for børn og unge, men også voksende. Jeg har været meget aktiv i min mors arbejde med handicappede Pradawillie syndrom især. Mine erfaringer har især været arbejde mellem børn og dyr.
Kontakt mig, så kan vi aftale noget, og hvis samarbejdet er godt, kan vi aftale noget fast. Lønnen er diskutabel begge veje. Håber meget at hører fra jer.

Louise Sørensen

Mit navn er som sagt Louise. Jeg er 16 år, og er lige startet på HG i Hillerød. I min hverdag, kan jeg godt lig at bruge min tid på at hygge med mine venner og veninder eller bare være der hjemme sammen med min kæreste, som jeg også bruger meget af min fritid sammen med. I weekenden er jeg sammen med min kæreste eftersom at han bor inde i København. Jeg går også til fester i weekenden, sammen med med mine veninder og venner, på forskellige klubber rundt omkring. Det jeg tilbyder inde for fest og middag er at jeg er en meget social, smilende og glad pige, og at jeg kan skabe en god stemning rundt omkring. Så elsker jeg at møde nye mennesker og passer godt ind i alle miljøer. Angående hvad jeg tilbyder på under dyre pasning er at jeg selv har en hund og har/haft flere dyr. Jeg er rigtig god sammen med dyr, og elsker selv min hund rigtig højt. Hvad angår at lufte dem, har jeg intet problem ved det overhoved.
Jeg har prøvet at servere til fødselsdage og andet før, og det er ikke noget problem for mig, da jeg faktisk godt kan lide at gå rundt og servicere.
Mine foretrukne arbejdstider er fra mandag til torsdag, også lørdag og søndag eftermiddag til aften.

Sarah Paladias

Mit navn er Sarah og jeg er 16 år. Jeg elsker at være sammen med børn - jeg ser det ikke som et job (udover lønnen), men som noget jeg elsker! Jeg har passet flere børn i forskellige familier, og jeg søger arbejde igen.
Jeg har passet børn hos flere forskellige familier, børn fra 2 år til 13. Begyndte at passe børn fra da jeg var 13.
Jeg kan arbejde fra klokken 2 til senest halv 9.

Rebekka

Jeg er en 21-årig sygeplejestuderende som godt kan lide at hjælpe andre, fx. i form af børnepasning.
Jeg har en lillebror på 11 år, som jeg deltog meget omkring da han var mindre.
Hjælp tilbydes efter skole, som regel ved 15 tiden.

Cecilie

Jeg er en pige på næsten 18 år, som gerne vil have et fritidsarbejde efter skole. Jeg tilbyder hjælp til rengøring, i haven eller med børnene. Kan også give en hånd med servering til fest eller gå en tur med hunden. Jeg går i 2. g efter sommerferien og har senest fri 15.35.
Jeg er en rar person, som er god til at lytte - og jeg sørger altid for, at mit job bliver gjort ordenligt og til tiden!
Jeg kan arbejde i hverdagene efter kl. 16.00 og i de fleste weekender.

Stina

Jeg hedder Stina. Jeg er en frisk ung pige på 23 år. Jeg er uddannet Social og Sundhedshjælper.
Jeg har arbejder inde for Københavns Kommune som dagpleje i 2 år. Jeg elsker børn.
Kontakt mig og aftal en tid :)

Christina

Ingen profilbeskrivelse...

Bjørn Tofterup Kjærgaard

HVAD TILBYDER DU Hjælp til diverse ting og sager. HVEM ER DU Jeg er en studerende på gymnasiet, som i øjeblikket befinder sig i pengenød, og gladeligt giver en hånd, hvorend der nu skulle være brug for den. HVAD ER DIN ERFARING Jeg har arbejdet 1 år i en Blockbuster butik på Frederiksberg. Derudover arbejder jeg til tider som vikar på G-Star(tøjmærke), hvor jeg hjælper med at slæbe kasser med tøj og pakke deres nye kollektioner op og ned til fremvisninger. HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Jeg vil foretrække at arbejde fra efter kl.16, og jeg har ikke mulighed for at arbejde mandag og onsdag, da jeg træner fodbold.