Camilla

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet
Jeg arbejde både med rengøring, havearbejde samt tjenerarbejde :)
hvornår det passer dig ;)

Sara

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.
Jeg har tidligere arbejdet i butik, så jeg er altid høflig og smilende. Derudover har jeg arbejdet i børnehave og vuggestue, så det børnepasning er specielt en af de ting jeg er bedre til og selv får glæde og et smil på læben af.
Jeg har ingen præferencer, dog ikke nattearbejde.

Stefania

Jeg er en meget udadvendt og smilende pige, som godt kunne tænke mig at tjene nogle ekstra penge samtidig hjælpe andre - deruover jeg har i hele mit liv haft hunde i mit hjem, derfor har jeg god erfaring med hunde og er tryg ved dem. Jeg elsker dyr, og så er jeg også en meget rolig, glad og vigtigst troværdig person. :-)
Har førhen hjulpet andre igennem hjemmesiden "care".
Eftermiddagstider 16-21

Jeanette

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.
Uddannet og arbejdet i sundhedssektoren og butik i mange år. Har erfaring i mange ting. Ser ikke problemer, men udfordringer.
Mandag - tirsdag - onsdag -fredag. (Evt.weekend)

Frederik Aamand

Jeg er en ung og glad mand på 21, som er nytilflytter til Århus. Jeg er hjælpsom, snakkesaglig, humoristisk og frisk på udfordringer. Til daglig øver jeg musik og forbereder mig til en optagelsesprøve til musikkonservatoriet. Jeg har derfor brug for at tjene lidt ekstra for at få det til at løbe rundt i min nye lejlighed.
Som barn voksede jeg op på et landbrug med mine forældre og 6 søskende, så både børnepasning, fysisk arbejde, diverse reperationer, samt de fleste former for husligt arbejde og havearbejde, har været naturlige led i min opvækst. Derudover har jeg arbejdet med undervisning og lagerarbejde.
Jeg foretrækker at arbejde i hverdage fra morgen til sidst på eftermiddagen, men egentlig er min tilværelse pt ret fleksibel, så kontakt mig gerne uanset. Mvh. Frederik Aamand.

Kristian Poulsen

Med masser af gå-på-mod og sans for detaljen, er jeg grundig, engageret og resultatorienteret. Jeg er en omgængelig fyr, der sætter sig ind i hvad opgaven kræver, og bliver ved til den er udført ordentligt. Til daglig bor jeg med min kæreste i Århus C, og dyrker sport og læser bøger i min fritid.
Universitetsuddannet historiker, med bred erfaring bl.a. som: Pædagogmedhjælper (børnehave, vuggestue, SFO), handicaphjælper, journalist, forfatter, arkivar, forskningsassistent, rengøring og sekretær.
Alle tider på døgnet.

Peter Munch

Hej Jeg er en frisk ung medicin studerende på 23 år som søger job som børnepasser evt. kombineret med rengøring. Jeg sætter en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde og er yderst selvstændig. Har for eksempel været logistik ansvarlig hos et større møbelfirma med ansvaret for lager og logistik med to mand under mig.
Jeg har været badminton ungdomstræner i 7 år med børn lige fra 6 til18 år. Ifht. rengøring har jeg været housekeeper på et hotel i Canada i et halvt år., hvilket indebærer rengøring af lejligheder og generel servicering af gæster.
Kan være meget fleksibel.

Sanaz Khalaj

Jeg er en 18 årige pige, som elsker børn, har selv yngre søskende som jeg passer. Jeg går på HG. Jeg kan tilbyde hjælp alt omkring børn, eller dyr derimod

Om hverdage kan jeg efter kl 15.00 og om weekenden kan jeg på alle tidspunkter

Victor

Jeg er moden ung mand, behagelig men samtidig ambitiøs. Jeg er åben over for de fleste idéer og forslag, og jeg er ikke bange for at ofre mig for noget vigtigt. Jeg bevæger mig nede på jorden, beholder overblikket og kan overskue mange problemstillinger på samme tid. På baggrund af disse ting søger jeg et arbejde med mulighed for udvikling, et sted hvor der bliver sat krav til mig.
Uddannelse 2012-2015 Marselisborg Gymnasium - Uddannelsesretning: Biologi, Matematik og Idræt 2011-2012 Brejning Efterskole - 10. klasse - Efterskole med fokus på udeliv og ansvar 2003-2011 Rudolf Steiner skolen - 1. til 9. Klassen -Privat skole med fokus på kreativitet og fordybelse
Fra mandag til fredag fra 15.15 til 24.00

Katrine

Som person er jeg åben, glad og frisk på at tage fat. Jeg er tålmodig og god til at agere i pressede situationer. Tålmodighed og forståelse oplever jeg, som værende nogle af de vigtigste kvaliteter i arbejdet med mennesker. Jeg stræber efter at følge opgaver til døren, til alles tilfredshed.
-Jeg har passet børn før både privat og i børnehave og vuggestue. -Har serveret til alle slags store fester. (bryllop, barnedåb, fødselsdag - you name it) -Har gjort rent, både privat og hos en virksomhed. -Hvis der er brug for mere end en person kan jeg også være behjælpelig. :)
Er fleksibel :)

Lærke Tolstrup

Jeg er 22 år og går på Aarhus Arkitektskole på 5. semester. Jeg tilbyder børnepasning og afhentning. Før jeg påbegyndte studiet arbejdede jeg med børn af forskellige aldre i institutioner og savner samværet og glæden ved sådan et arbejde.
Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i et børnehus med både vuggestue og børnehave, hvor jeg mest var tilknyttet vuggestuen. Derefter var jeg pædagogmedhjælper i en førskolegruppe, hvor jeg sammen med en pædagog havde 20 børn. Sideløbende var jeg i en SFO. Alle steder i Randers.
Eftermiddag/aften pga. studiet. Weekender er jeg også åben overfor, men bare kontakt mig, så finder vi ud af det :) Mvh. Lærke Tolstrup

NannaC

Hej. Jeg læser til tandplejer og er 26 år gammel. Jeg er et fleksibelt og pligtopfyldende menneske. Jeg søger job, gerne 4-10 timer pr uge, men er også her fleksibel. Af job søger jeg: Børnepasning Lektiehjælp Rengøring Lettere havearbejde Jeg bor i Århus C og vil rigtig gerne kunne cykle til jobbet, dvs gerne i Århus midtby/N/S.
Rengøring: 2008-2013 rengøring Århus sygehus, Skejby sygehus Børnepasning: 2009, lille dreng på 4-8 mdr. Lektiehjælper: Frivillig lektiehjælper i Dansk flygtningehjælp
Mit skema varierer meget og jeg vil derfor kunne arbejde både formiddag og eftermiddag og aften samt weekend. Afhængig af skemaet.

Heidisloth

Hej alle. Mit navn er Heidi. Jeg er 21 år gammel og bor i centrum af Aarhus. Til dagligt læser jeg til socialpædagog på Diakonhøjskolen i Højbjerg. Jeg søger job i hverdage efter skole samt weekend. Hvis i ønsker uddybning skriv gerne en besked.
Vuggestue - 1 år Børnehave - 2år sammenlagt SFO - 6 måneder Børnehjem i Tanzania- 6 måneder
Eftermiddage + aften. Weekender. Samt onsdag, hvor jeg har fri hele dagen.

MieJensen

Jeg er en pige på 21 år som går på Århus Universitet. Jeg kunne godt tænke mig lidt arbejde ved siden af skolen. Jeg har før passet børn og gjort rent og kan også sagtens stå for aftensmaden hvis det er nødvendigt. Skriv endelig hvis du tror jeg kan hjælpe dig :-) Mvh Mie
Jeg har før passet børn og gjort rent. Jeg kan også sagtens stå for aftensmaden hvis det er nødvendigt.
Gerne eftermiddag/Aften

DiddeKildahl

Mit navn er Didde Kildahl, jeg er 21 år gammel og studerer klassisk tværfløjte på musikkonservatoriet. Jeg er en meget udadvendt og ansvarsfuld pige, jeg har altid haft det godt sammen med børn og søger derfor job i dette område. Jeg tilbyder hjælp med børnepasning, lektiehjælp etc. Jeg har god erfaring både inden for børnepasning og lektiehjælp og står klar til at hjælpe.
Privat pasning 2 drenge på henholdsvis 2 og 5 da jeg startede med at passe dem 2006-2010. Arbejde som pædagogmedhjælper med faste timer i børnehaven Kastanjeborgen i Middelfart. Arbejdede både i vuggestue samt børnehave. (anbefaling haves) Privat lektiehjælp fra folkeskole til gym niveau.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstimer da vi kune har meget få timer på konservatoriet og kan derfor indpasse mig efter jeres behov. Jeg arbejder både hverdag og weekend.

Amanias

Jeg er 33 år. Jeg kan hjælpe med børn, lidt hjemmearbejde og passe på husdyr.
mange år omkring køkkenet og rengøring
om morgenen fra 8-16 eller lidt efter.

Signe W

Hej Når folk møder mig, får de indtrykket af, at jeg er en ansvarsbevist og målrettet pige, som ved hvad jeg vil og hvad der skal til for at opnå det. De ser dog også en pige med højt humør, som forstår at hygge og værne om mine medmennesker. Aktuelt arbejder jeg i virksomheden Windfeld & Co, hvor hver dag byder på nye udfordringer. Jeg glæder mig dog til at komme til Århus - ud og stå på egne ben :-)
7 måneder som au pair i Madrid hos dansk/fransk familie. Jeg passede to skønne piger på henholdsvis 4 og 6 år. Børn har altid fascineret mig, hvilket dette ophold kun forstærkede. Jeg har endvidere en niece på 2,5 år, som jeg elsker at tilbringe min tid sammen med!
Til juli starter jeg på VUC i Århus, hvor jeg skal gå det næste halve år. Arbejdstider efter kl 15 samt i weekenderne/ferie er derfor at foretrække.

Cecilie sandfeld

Jeg er en imødekommende og meget ansvarsbevidst kvinde på 24 år. Til dagligt læser jeg Engelsk og Religionsvidenskab på Århus universitet. Jeg har god erfaring inden for børnepasning med børn i stort set alle aldre. Jeg trives virkelig med børn og deres trivsel er det vigtigste for mig. Er der brug for lektiehjælp, rengøring eller havearbejde kan jeg også være behjælpelig der
Jeg har erfaring med både rengøring, børnepasning og "mild" have- og maler arbejde.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, vi finder bare ud af hvad der passer bedst.

LineBoye

Jeg er en pige på 20 år, som står klar til at hjælpe din familie til en lettere hverdag! Til daglig bor jeg i Århus med min kæreste, træner i fitness, går til events, bager/laver mad, sluger bøger eller er sammen med venner og familien. Jeg kan hjælpe til med det meste og består af mange facetter. Skriv en besked, så kan vi nok godt finde ud af en ting eller to!
Jeg har afsluttet HF sommeren 2014 med et fint gennemsnit og ellers har jeg både arbejdet med layoutopgaver, SEO-artikler, rengøring, café, kassebetjening, handicaphjælper, korrekturlæsning, børnepasning (har været vikar i vuggestue), m.m.
Fra 1 januar og frem til 10 februar 2015 er jeg meget fleksibel og kan som udgangspunkt arbejde alle tider i døgnet. Fra 11 februar kan jeg alle hverdage inden kl 12, såfremt det er i centrum.

Lene

Jeg kan tilbyder udervisning indenfor :* dansk * billedkunst/kreative fag * matematk i indskolingn * historie * muligvis begynderengelsk
Undervist på forskellige skoler i indskolingen, melemtrinnet og lidt i udskolingen siden jeg blev uddannefor nogele år siden
Formiddage. I den almindelige skoletid, da det også erbed for børnene at være i den normale skolerytme

Marie-Louise

Mit navn er Marie-Louise og jeg er 17 år og bor i Frederikshavn. Til daglig går jeg på Frederikshavn Gymnasium i 2.g og arbejder i biografen. Jeg er meget frisk, udadvendt, pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Og så tager jeg hver en udfordring med et smil på læben :-)
Jeg har tidligere passet både min lillebror og lille fætter igennem mange år, men har også passet andre børn så som naboens eller min kusines 3 små børn.
En normal skoledag for mig er fra 8:00-14:35. Bedste arbejdstider for mig ville være fra 14:35 og derefter. Dog senest til kl.23 i hverdagen I weekender kan arbejdstiden diskuteres efter behov.

Carina

Jeg hedder Carina, og er 24 år. Jeg studere på 7. semester på politik og administration ved Aalborg Universitet. Jeg har tidligere færdiggjort en professionsbachelor i offentlig administration. Jeg er bosat i Aarhus C, men kommer oprindeligt fra Nordjylland. Jeg er en smilende pige, der er pædagogisk og tålmodig i min tilgang til børn.
Studentermedhjælper hos Aarhus Kommune (2013) Studentermedhjælper hos Storcenter Nord (2011-2013) Frivillig lektiehjælper hos Dansk flygtningehjælp (2012) Pige i huset hos privat familie (2009) Barnepige (2008-2009)
Jeg kan bedst arbejde om eftermiddagen - er ret fleksibel i forhold til dage, da jeg som studerende selv kan planlægge min tid.

Henrik Hansen

Dreng på 20år der lige er flyttet til Århus for at studere HA. almen. Jeg kommer fra Hvidsten nær Randers, hvilket gør at jeg er vokset op med en stor have jeg løbende har taget del i. Jeg har tidligere passet og undervist yngre børn og jævnaldrende.
Jeg er god til havearbejde, passe/undervise børn og hjælpe til ved forskellige arrangementer. Jeg har et års erfaring som tjener på Hvidsten kro, derudover har jeg da jeg gik på handelsskolen fungeret som lønnet mentor. Jeg har også arbejdet et halvt år som afrydder på en natklub.
Alle døgnets timer.

Trine

Jeg er en kvinde på de 24 år, der går meget op i sundhed og motion. Jeg studerer Global Nutrition and Health i Skejby. Er en person der har styr på tingene, kontrol over hverdagen, er spontan, punktlig, fleksible og tillidsfuld. Nyder at kunne slappe af i trygge og rolige omgivelser med familie eller vennerne. Men nyder også det spontane og nye udfordringer.
-2009 - ? Aflaster for Århus Kommune (er stadig ansat) -2009, 9. nov – 2011, pædagogmedhjælper, hos Den intergreret institution, Kareten. - 2008, 27. nov. – 2009, Butiksassistent Hennes og Maurits. -2008, 25. feb. – 2008, Pædagogmedhjælper, Børnehave Sønderskov. - 2007-2008 Køkkenassistent, Bilka.
Da jeg studerer vil jeg foretrække: Eftermiddage Aftner Weekender.

Maria

Jeg er en ung pige på 22 år til august jeg kan tilbyde min hjælp til børnepasning hente og bringe børn, rengøring og oprydning og passe dyr og lufte hunde.
Min erfaring er at passe børn det har jeg gjord i godt og vel 10-12 år.
Jeg har ikke nogen foretrukne arbejdstider.

Katrine

Jeg er en pige på 23 år. Jeg er frisk og klar på at møde og snakke med nye mennesker. Jeg har afsluttet HF og haft tre fri år, hvor jeg har opnået meget erfaring. Jeg læser pt litteraturhistorie på universitetet i Århus, og kunne godt samtidig tænke mig et fritidsjob. Jeg kan rigtig godt li' at lære fra mig.
Jeg har arbejdet i vuggestue/børnehave som vikar i 5 måneder og som lærervikar i 1 år 3 mdr, hvor jeg underviste i alle fag. Jeg har lavet frivilligt arbejde, der har med unge og børn at gøre. Jeg har rejst og lavet volontørarbejde i Indien, Kina og Kenya.
Jeg kan arbejde onsdag formiddag, torsdag eftermiddag, fredag formiddag. Jeg kan eventuelt også arbejde nogle aftener eller weekender.

Emilie Schødt Fogtdahl

Jeg er en pige på 18 år, der går i 3.g på gymnasiet. Jeg har tidligere arbejdet på Statoil og i 7/11, en blomsterbutik og som rengøringshjælp. Jeg er en smilende og hjælpsom pige, der søger noget arbejde.
Ekspedient i 7/11, i blomsterbutik og på Statoil Rengøringshjælp i firma. Børnepasser af børn i alderen 3-10.
I weekender eller om eftermiddagen, da jeg går i skole.

Camilla Bevensee

Jeg tilbyder billig arbejdskraft med et smil, en positiv indstilling og en arbejdsom holdning. Jeg knokler og er ikke bange for at få jord under neglene, eller gylp på skjorten. Jeg er lige flyttet til byen, da jeg går meget op i skole og sport. Jeg er startet på Marselisborg gymnasium og har jeg ikke tid til et fast studiejob. Jeg er 18 år og kommer fra Odense, men har boet i Ribe i 7 år.
Jeg har god erfaring med at passe, hente/bringe og lege med børn i alle aldre. Jeg er god til dyr og ved hvad især hunde har brug for. Jeg kan lide at knokle i haven og har tit gjort det hjemme. Jeg har en rigtig fin FSA og kan hjælpe med lektier til de yngre!
Kan arbejde om eftermiddagen, mellem 15 og 18. Men jeg har også nogle gange fri indtil kl. 10 om formiddagen. Om aftenen er jeg for det meste også ledig.!

Henirette Vithen

Jeg er en livsglad studerende pige på 22 år, som tilbyder hjælp til at gøre hverdagen mere overskuelig. Jeg er meget feksibel og kan hjælpe til med børnepasning og rengøring, hvilket er nogle områder, som jeg har arbejdet med i de seneste 10 år.
Jeg har dels gjort rent i en bank, pejsecenter og i en boligforening gennem mange år. Derudover har jeg været gymnastik- og danseinstruktør i 10 år og igennem dette job har jeg haft en del børnepasning. Jeg er en meget kreativ person, som elsker udfordringer og fysiske aktiviteter.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider, da jeg ikke har så mange fastlagte undervisningstimer. Jeg kan både tilbyde morgen-, dags- og aftentimer.

Sofie

Jeg er en pige på 18 år, som studerer på Design and Business school i Århus. Jeg tilbyder hjælp indenfor områder som oprydning og rengøring i huset, indkøb, madlavning, børnepasning, servering og oprydning til private arrangementer m.m.
Jeg flyttede til Århus som 17-årig, som har gjort at jeg er blevet modnet hurtig i forhold til min alder. Jeg bor i lejlighed, så jeg kender til de huslige pligter som indkøb, rengøring, oprydning m.m. Jeg har en del erfaring med privat rengøring, og har stået for servering og oprydning til nogle private arrangementer. Jeg har gjort en del børnepasning, som jeg har nydt i fulde drag. Jeg elsker at tilbringe tiden med børn. Men alt i alt er jeg en frisk og ansvarsfuld pige med gå på mod, som står til rådighed hvis du/I mangler hjælp.
Man-Tors: 16:30 (nogle gange lidt før) Fre: 13:00 Stort set alle weekender.