Camilla Hamalainen

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Mohamed abdullahi

alt,.

Samahe Elghandour

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Shiba Saghian

Jeg er god til at gøre rent, da jeg hjælper meget til derhjemme. Det kan være fra støvsugning, til gulvvask og meget mere.

Henriette Nielsen

Jeg er altid grundig og flittig i alt hvad jeg gør. Har altid et smil på læben og gør mit bedste for at klare de opgaver jeg får stillet

Sara Jensen

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

Sommer Karlsen

Ingen profilbeskrivelse...

Jeanette Guldfeldt

Jeg er handywoman og vant til lidt af hvert. Grundig og Måske en smule perfektionist. Jeg går højt op i at holde aftaler og udføre mit arbejde tilfredsstillende.

Malene Blume Mauritzen

Jeg er en pige på 28 år. Jeg er pædagogstuderende på VIA University College. Jeg er meget stabil og omhyggelig, og jeg er også fleksibel, når det kommer til arbejdstider.

Josefine Quelle

Jeg hedder Josefine og er 19 år gammel. Jeg har i sommers afsluttet STX og holder på nuværende tidspunkt sabbatår. Jeg er pligtopfyldende, hårdtarbejdende og effektiv, men samtidig glad, udadvendt og god til mennesker. Jeg elsker at være sammen med børn, og ønsker derfor både at hjælpe med børnepasning og lektiehjælp. Dog står jeg også til rådighed som rengøringshjælp eller til servering, da jeg har god ordenssans og er vant til at håndtere pres og travlhed som følge af mit job som butiksmedarbejder i H&M.

Regi Nicolussi

I´m qualified for any cleaning job because I´m very professional, dedicated and serious when it comes to cleaning. Also I would love to give a hand to anyone that needs it.

Ida Stokholm

Jeg arbejder pt. med rengøring, derfor kender jeg meget til privat rengøring. Jeg er grundig, og kan godt lide at se et resultat. Derudover kan jeg godt lide andre praktiske opgaver.

Laura Ulrikke Balle Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Liva Kolding

Ingen profilbeskrivelse...

Cecilie Thorup

Jeg tilbyder at passe dine børn weekend og aften i Aarhus-området. Jeg kan træde til med kort varsel.

Sara Kaalund

5 års erfaring indenfor økonomi/regnskab. Uddannet indenfor regnskab og skal læse erhvervsøkonomi fra september 2018. 5 års erfaring fra detailbranchen som butiksansat.

Maria Norlyk Jensen

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.

Sille Carndal

Ingen profilbeskrivelse...

Søren Thomsen

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod

Stefania

Jeg er en meget udadvendt og smilende pige, som godt kunne tænke mig at tjene nogle ekstra penge samtidig hjælpe andre - deruover jeg har i hele mit liv haft hunde i mit hjem, derfor har jeg god erfaring med hunde og er tryg ved dem. Jeg elsker dyr, og så er jeg også en meget rolig, glad og vigtigst troværdig person. :-)

Karen

Jeg hedder Karen, og jeg er 21 år. Jeg er en glad ung kvinde, som holder meget af at arbejde og være sammen med børn. Jeg er derudover glad for musik, og går lige nu på Frontsession i dagstimerne i Aarhus. Jeg har erfaring med at passe børn i alderen fra 9 måneder til 6 år.

Simone

Jeg er en 21 årig ung pige fra Lolland, der skal starte på 2. År på tandlæge uddannelse på Århus universitet. Jeg bor i Åbyhøj. Jeg kan godt lide fitness og håndbold.

Helle

Hejsa Jeg er en frisk kvinde på 37 år, som bor i lejlighed i Egå. Jeg har ikke selv børn endnu. Jeg har taget pædagogisk assistent uddannelsen og efterfølgende arbejdet i vuggestue, børnehave og lidt i SFO.

Line

Hej Mit navn er Line og jeg er 21 år. Jeg søger et fritidsjob ved siden af min uddannelse til folkeskolelærer. Jeg nyder samværet med børn, og vil beskrive mig selv som, tålmodig, glad og frisk.

Matilde

Jeg er en 12 årig pige fra skæring/Egå, der tilbyder hundeluftning og børnepasning.

Karina

Jeg hedder Karina og er 29 år. Jeg er ansvarsfuld, kærlig og stabil. Jeg tilbyde at være en tryk voksen som dit barn/børn kan lege og have det sjovt i løbet af dagen, hygge om aften eller vågne op til i de sene aften timer. Derudover tilbyder jeg også hjælpe SERVERING, RENGØRING OG HAVEARBEJDE.

Sara moukhaiber

I am a student living in aarhus/ åbyhøj and i am an animal lover. I have always had 2/3 pets ( 2 cats, dog, turtle, parrot..) and i offer walking, sitting and taking care of animals

Anna

Jeg hedder Anna, jeg er 19 år gammel. Jeg kan tilbyde at hente og bringe/passe dine børn. Jeg er en stabil og glad smilende pige, der elsker børn og gerne vil gøre din hver dag lettere.

Frederik Aamand

Jeg er en ung og glad mand på 21, som er nytilflytter til Århus. Jeg er hjælpsom, snakkesaglig, humoristisk og frisk på udfordringer. Til daglig øver jeg musik og forbereder mig til en optagelsesprøve til musikkonservatoriet. Jeg har derfor brug for at tjene lidt ekstra for at få det til at løbe rundt i min nye lejlighed.

Astrid

Jeg er en glad og sød pige på 21 år, der lige er startet på journalisthøjskolen i Aarhus. Jeg tilbyder at hente børn fra vuggestue/børnehave/skole samt hjælpe med lektier. Jeg ville kunne hjælpe i alle folkeskole fag, men er især stærk i dansk, engelsk og religion.

Louise

Jeg er 25 år, studerende og bor i Aarhus N med min kæreste. Jeg er frisk, udadvendt og omsorgsfuld. Jeg tilbyder min hjem med børnepasning og lektiehjælp (folkeskole niveau).

Sn82jet

Ingen profilbeskrivelse...

Helena

Jeg er 22 år, selvstuderende indenfor landbrug og litteratur, elsker at arbejde, få noget fra hånden, være sammen med mennesker, både i samtale, leg og stilhed. Kan finde ud af det meste, tager fat på det meste, er ikke kræsen eller muggen, mest glad, mest nysgerrig.

Sille

Hej Jeg er 22 år og er bosat i Århus N. Til dagligt læser jeg til journalist. Mine interesser centreret sig meget omkring musik og kunst. Jeg har i ca 1.5 år boet for mig selv, og synes selv jeg er blevet ganske god til det med mad og oprydning. Jeg taler/skriver engelsk.

Kristian Poulsen

Med masser af gå-på-mod og sans for detaljen, er jeg grundig, engageret og resultatorienteret. Jeg er en omgængelig fyr, der sætter sig ind i hvad opgaven kræver, og bliver ved til den er udført ordentligt. Til daglig bor jeg med min kæreste i Århus C, og dyrker sport og læser bøger i min fritid.

Davoud Nasrullah

Ingen profilbeskrivelse...

Maria

Jeg hedder Maria og jeg er 24. Jeg har masser erfaring omkring arbejde med vuggestue, børnehavebørn og unge. Jeg er fleksibel med arbejdstiderne, og kan nemt tilpasse mig familiernes behov. Jeg har tidligere passet børn, hentet dem fra skole, børnehave osv. Madlavning, og rengøring. Jeg er frivillig i et cirkus med unge og hjælper dem med hvordan man opfører sig, og kommer igennem hverdagen.

Julie

Jeg studerer dansk på Aarhus universitet, og jeg tilbyder hjælp med lektierne. Jeg tilbyder også børnepasning og hentning. Jeg er 20 år gammel, jeg er tilflytter i Aarhus, men jeg har boet her et år. Jeg har gået på Viborg katedralskole, og jeg blev student i 2013. Jeg håber at høre fra Jer, og jeg vil med glæde hjælpe Jeres børn.

Sanaz Khalaj

Jeg er en 18 årige pige, som elsker børn, har selv yngre søskende som jeg passer. Jeg går på HG. Jeg kan tilbyde hjælp alt omkring børn, eller dyr derimod