Handyman

Velkommen. Jeg er 21 år gammel og studerer til dagligt på handelshøjskolen. Jeg kan tilbyde hjælp til bogføring/regnskab, oversættelser til tysk (har gået på tysk skole indtil jeg kom på hhx), praktiske opgaver (samling af møbler, græsslåning, andet fysisk arbejde) er ikke kræsen og er vant til at tage ved, idet jeg oprindeligt kommer fra en gård. Skriv om jeg kan hjælpe dig, er åben for alt :)
Har arbejdet indenfor landbrug, og på et mejeri (fabriksarbejde) samt indenfor restaurantbranchen som servering/opvasker.
Mine foretrukne arbejdstider er om weekenden. I hverdagene skal det ske efter aftale, da det skal passe med mit skema.

Stephanie Gabriela surlea

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Frank

Passer hunden hos mig/familiepleje. Retter/behandler adfærdsproblemer hos hunde. Rådgiver i ernæring og ernæringsrelaterede sygdomme.
23 års erfaring med hunde og adfærd. Modtager ikke kamp og muskelhunderacer eller blandinger af denne art. Fagddannet i animal ernæring med speciale i hund og kat.
24/7.

Sune

Mit navn er Sune, 20 år, bor i Århus og går på Teko i Herning/Århus. Jeg leder efter et fritidsjob ved siden af min uddannelse. Jeg er generelt meget lærenem med hensyn til det jeg ikke har erfaing med.
Jeg har erfaring indenfor syning da jeg er ved at tage beklædningshåndværker uddannelsen, jeg har også erfaring med musik, musikindspilning, studie programmer, synthesizere/keyboards/klaver. Jeg er god til engelsk og dansk, både skriftligt og verbalt.
Mandag-torsdag efter kl 16, fredag efter kl 13 og weekender.

Natalie G

Mit navn er Natalie, jeg en meget smilende entusiastisk udadvendt 30 årig kvinde, jeg er et meget aktivt menneske, energisk og altid glad. Jeg er selvstændig, glad for nye udfordringer og meget lærenem. Jeg tilbyder hjælp til rengøring, oprydning, indkøb og andre huslige pligter, derudover også børnepasning og en gåtur med din hund hvis I ikke selv har tid.
Mine erfaringer: - Børnepasning privat og børnehave - Bartender 3 år - Tjener/servering 1 år - Spansk er mit andet modersprog - Lektiehjælp i matematik og evt andet - Rengøring på klinik

Katharina

Mit Navn er Katharine. Jeg er 15 år, og på grund af det fravælger mange mig. Men det ser jeg ingen grunde til dag er meget ansvarlig, opfylder mine pligter/opgaver, og er glad for børn. Jeg er er ledig alle dage, men skal dog have det til at passe med min skole. Jeg kan godt hente børn fra børnehave/skole og kan også godt putte dem. Jeg er klar på at rydde op/gør ren og til at lave mad.
Jeg har igennem de to sidste år passet, et par tvillinger, en dreng på 2 og to piger på 3 og 7
Mandag 13.30 Tirsdag 14.30 Onsdag 14.30 Torsdag 15.30 Fredag 13.30 Lørdag Efter aftale Søndag Efter aftale Jeg går dog på skole i Risskov, selvom jeg bor i lystrup

Johanne Jørgensen

Mit navn er Johanne. Jeg er en livsglad 20-årig pige, som blev student i sommers fra Århus Statsgymnasium. Jeg er utrolig glad for børn, og jeg vil derfor gerne have mere med dem at gøre. Jeg er lige for tiden tilkaldevikar i diverse vuggestuer og børnehaver i Åbyhøj, men jeg kunne godt tænke mig noget mere fast med de samme børn, så man kunne få et godt trykt forhold til hinanden.
Mine erfaringer er følgende: 10. klasse fra Koldingegnens Idrætsefterskole 2007-2008 Studentereksamen fra Århus Statsgymnasium, Tysk A, Engelsk A og Psykologi B, 2008-2011 Rengøringsassistent ved frisør Hårstudiet Assisterende baskettræner for børn i alderen 10-12 år. Jeg har et førstehjælps bevis.
Mine foretrukne arbejdstider er fra kl. 08-16, men andre tidspunkter i løbet af dagen passer mig også godt. Kontakt mig gerne i løbet af dagen, tager jeg ikke telefonen, ringer jeg hurtigst tilbage, hvis der ligger en besked.

Janni Borch

Mit navn er Janni Borch Sørensen, jeg er 22 år og bor i Lystrup. Jeg går på social og sundhedsskolen, og vil gerne arbejde med børn eller teenagere senere hen. Jeg kan godt lide at gøre rent, da jeg hygger mig med det. Jeg er meget fleksibel, og altid glad og smilende. :-)
Jeg har boet 1 år i Australien og kan derfor tilbyde hjælp til engelsk. Mine karakterer i dansk er rimelig gode, så kan også tilbyde hjælp til dansk/retskrivning og diverse :-) I Australien passede jeg to drenge med ADHD, mens jeg skulle gøre rent, vaske tøj, stryge og diverse herunder også.
Jeg er meget fleksibel som sagt, så det er bare at snakke sammen, så finder vi på noget som passer begge parter :-).

DiddeKildahl

Mit navn er Didde Kildahl, jeg er 21 år gammel og studerer klassisk tværfløjte på musikkonservatoriet. Jeg er en meget udadvendt og ansvarsfuld pige, jeg har altid haft det godt sammen med børn og søger derfor job i dette område. Jeg tilbyder hjælp med børnepasning, lektiehjælp etc. Jeg har god erfaring både inden for børnepasning og lektiehjælp og står klar til at hjælpe.
Privat pasning 2 drenge på henholdsvis 2 og 5 da jeg startede med at passe dem 2006-2010. Arbejde som pædagogmedhjælper med faste timer i børnehaven Kastanjeborgen i Middelfart. Arbejdede både i vuggestue samt børnehave. (anbefaling haves) Privat lektiehjælp fra folkeskole til gym niveau.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstimer da vi kune har meget få timer på konservatoriet og kan derfor indpasse mig efter jeres behov. Jeg arbejder både hverdag og weekend.

Kristian Poulsen

Med masser af gå-på-mod og sans for detaljen, er jeg grundig, engageret og resultatorienteret. Jeg er en omgængelig fyr, der sætter sig ind i hvad opgaven kræver, og bliver ved til den er udført ordentligt. Til daglig bor jeg med min kæreste i Århus C, og dyrker sport og læser bøger i min fritid.
Universitetsuddannet historiker, med bred erfaring bl.a. som: Pædagogmedhjælper (børnehave, vuggestue, SFO), handicaphjælper, journalist, forfatter, arkivar, forskningsassistent, rengøring og sekretær.
Alle tider på døgnet.

Christoffer Olesen

Lektiehjælp til matematik, kemi, biologi, fysik, dansk og spansk. Jeg blev færdig fra Risskov Gymnasium sidste år med et snit på 11,3. Jeg har før arbejdet med børn, da jeg har været basketballtræner i Skovbakken.
Jeg har haft fagene på følgende niveau: Matematik A Dansk A Spansk A Kemi A Biologi B Fysik B
Jeg har ingen fortrukne arbejdstider. Stort set alt passer mig fint. OBS: Løn kan forhandles efter omstændigheder.

Søren

Kan udføre mange former for praktisk arbejde i hus og have. Studerer til dagligt teologi, så kan også hjælpe med mere boglige opgaver. Er imødekommende og fuld af gå på mod
Har arbejdet seks år på landet og har løst opgaver både i stald, og i marken vedligehold af bygninger og haver. Er vokset op i en etreprenør-familie så har bredt kendskab til anlægsarbejde.
Hverdag: eftermiddag og aften. Lørdag

Annamaria Toth

Jeg tilbyder rengørings- og serveringhjælp og børnepasning. Jeg er uddannet tjener og lige nu læser jeg til pædagogisk assistent i Århus. Jeg har mere års erfaring med både rengøring, servering og børnepasning.
.
hverdag: eftermiddag/aften weekend: hele dagen

L.D

Jeg tilbyder en god service. Jeg er en 18-årige studerende på handelsgymnasium. Jeg sørger noget fritidsjob for at tjene lidt extra ved siden af min SU. I hverdagen er jeg optaget af min uddannelse, træning og vennerne. Jeg yder en god service: i forhold til praktiske opgaver såsom, rengøring i huset, servering og oprydning til fester, lektiehjælp til folkeskole elever og diverse ting.
Jeg har gode erfaringer med de ting jeg tilbyder hjælp til. Nogle mere end andre. Jeg er en frisk smilende pige. Jeg er ærlig, loyal og fleksible. Samtidig er jeg stabil med hensyn til de aftaler jeg laver.
Hverdag: mandag aften tirsdag aften fredag middag/aften. Weekenderne: lørdag middag - aften søndag middag til aften.

Mathias Ansø

Jeg tilbyder en glad, smilende og viljestærk person der er glad for livet, og som nyder at være sammen med andre mennesker. Jeg er en studerende dreng på 18 år, der går i 3.g på Egå-Gymnasium. I min fritid dyrker jeg en del styrketræning, er sammen med min søde kæreste, samt venner og familie. Jeg bor i Skæring, hvor jeg sammen med min familie har været bosat i snart 3 år. Jeg er en høj fyr på cirka 196 cm. Jeg har mørkt hår, brune øjne og er før blevet anset for at kunne gå som model (bare til info) Jeg har tidligere arbejdet meget som avis og reklamebud i min fritid, i cirka 2 år, men da jeg flyttede til Århus efter et efterskoleophold blev jeg ansat i føtex. Her arbejde jeg som service- og kolonial arbejder i lidt over 2 år. Mine erfaringer fra disse fritidsjobs har givet mig mange gode værdier, og i særdeleshed givet mig en indflydelse i, hvordan det er at arbejde med andre mennesker, knokle røven ud af bukserne (selv i snevejr) og bidrage med en pligtopfyldende indsats. Jeg er lidt af en alt muligt mand, og elsker at lære nye ting. Meget åben! HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Jeg træner nok 2 gange om ugen, mandag og onsdag, men det er blot 2 timer, så det er muligt at koordinere det både om eftermiddagen og aftenen. Ellers er jeg meget åben alle dage!

Mille Kristine Vester Styrenhoff

Jeg tilbyder børnepasning. Jeg er en glad og udadvendt pige på 15 år, jeg fylder 16år til juli. Jeg bor i Viby j. Jeg har selv mindre søskende, og passer også min mors veninders børn. Jeg elsker børn, og kunne godt tænke mig at passe dit barn. Kan bedst arbejde hver anden weekend, jeg bor nemlig på opholdssted, og er kun hjemme hver anden weekend. Hvis det passer med dig/jer så helst fredag efter 16.00 - lørdag 12.00.

Anita

Jeg tilbyder børnepasning, rengøring, havearbejde, luftning af hunden, servering til fester. Jeg er en kvinde på 22 år, som i gang med at uddanne mig til sygeplejerske. Jeg er smilende, stabil og klar til at tage fat.
Jeg har erfaring indenfor rengøring, servering, og børnepasning i private hjem.
Fortrukne arbjdestider er weekender og hverdage efter 15..

Julie

Jeg studerer dansk på Aarhus universitet, og jeg tilbyder hjælp med lektierne. Jeg tilbyder også børnepasning og hentning. Jeg er 20 år gammel, jeg er tilflytter i Aarhus, men jeg har boet her et år. Jeg har gået på Viborg katedralskole, og jeg blev student i 2013. Jeg håber at høre fra Jer, og jeg vil med glæde hjælpe Jeres børn.
Jeg har passet børn for flere familier, hvor jeg både har hentet og gjort rent. Jeg har også en udtagelse, jeg kan sende. Jeg har ingen erfaring med lektiehjælper, udover at jeg har hjulpet de små med lektierne efter skole.
Eftermiddag og aften.

Maria N

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.
Jeg har tidligere erfaring som lærervikar, pædagogmedhjælper og handicaphjælper. Yderligere har jeg også arbejdet i cafeteria med rengøringsopgaver.
Jeg er studerende, så det er varierende.

Line Johannesen

Jeg kan tilbyde hjælp indenfor mange områder,jeg er ikke sart og jeg er vant til at tage fat og yde en indsats. Jeg er i god fysisk form og er født og opvokset på landet, hvor jeg har været vant til at hjælpe til både husligt, men også udendøres.Jeg er en meget social pige og er udadvendt, man ser mig aldrig sur og jeg har altid et smil på læben. Du er altid velkommen til at henvende dig!
jeg har erfaring med: madlavning (har levningsmiddel bevis), rengøring, salg og har haft ansvar for salg af make up før, har arbejdet i hjemmeplejen (kan ligge kateter, bade og alt andet personlig pleje), jeg er rigtig god til børn (har været barnepige i mange år og er selv den ældste ud af fire).
Jeg er meget fleksibel, da jeg ikke har noget at lave fra d.1/12-2012. Så jeg har brug for så mange timer, som muligt, men alt er bedre end intet :).