jeg har passet min kusiner altid de er 5 7 og 9 er god til børn, og meget stiller rolig

Jeg er 18 år. Jeg har gået på Tietgen Business jeg er en meget glad og smilende pige er åben for alle muligheder jeg er meget imødekommende glad for børn og dyr

Antonella Villanova hjælper med børnepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Martine Pedersen hjælper med børnepasning i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Jeg har en del erfaring med børnepasning. Jeg har passet børn i alderen 1-9 år og op til 3 børn af gangen. Jeg er derfor vant til at have mange bolde i luften og holde overblik.

Ingen profilbeskrivelse...

Benjamin Krautwald hjælper med børnepasning i Farum og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Asta Birkedal hjælper med børnepasning i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Thea Mikaelsen hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Katja Nyring hjælper med børnepasning i Nykøbing M og omegn

Jeg er en ung dame på 19 år. Jeg er en meget smilende udadvendt pige, med meget arbejdes kraft og lyst. Jeg er bosat i hus i Nykøbing sammen med min kæreste og vores 3 hunde, samt 4 katte.

Jeg har passet børn før privat, og har arbejdet både i vuggestue og børnehave over længere perioder.

Jeg er en ung smilende kvinde, der tager ansvar for enhver given opgave. Jeg er god til at holde overblik, og kan overskue stressede situationer. Et godt og rart arbejdsmiljø er vigtigt for mig, og er derfor også noget jeg bidrager til (:

Elma Kecap hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have taken care of my brothers when they were little and had the opportunity to work with several families in my country and in Australia, I prepare games and a delicious meal for them so that they are always happy!

Initiative in the realization of new projects and innovation, interest in knowing new ways of working, living, studying ... I have total availability to work in any destination. I like to work in a team, learn from the other members of the group and learn about new learning and organizational systems and above all grow on a personal and professional level.

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Jeg har passet børn i alderen 1-7 år gennem de sidste 3 år, og så har jeg været i praktik på et fritidshjem, så der har jeg også lidt erfaring med børn op til 9-10 års alderen

Jeg kan hjælpe til med rengøring, børnepasning, madlavning, servering, lektiehjælp, hundepasning/dyrepasning mm. Jeg snakker flydende dansk, engelsk og færøsk. Har færdiggjort gymnasiet her i sommers, så jeg har massere af tid til at give en hjælpende hånd:)

Super service. S hjælper med børnepasning i Helsingør og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Steffen Briis hjælper med børnepasning i Mørkøv og omegn

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................

Amalie Jensine Schoustrup-Thomsen hjælper med børnepasning i København og omegn

Mit navn er Amalie. Jeg er 22 år og læser HA-almen på CBS

Retr hjælper med børnepasning i Bedsted og omegn

Jeg er en 16 årig pige, der gerne vil tjene lidt penge. Har erfaring med børnepasning, rengøring, græsslåning og opvask :)

Gabriella hjælper med børnepasning i Frederiksberg og omegn

Jeg kan gøre rent og er god til det, eller hente børn fra børnehave eller skole :).

Trine26 Bohnfeldt hjælper med børnepasning i Tune og omegn

Jeg er en kvinde på 32 år som bor i Tune sammen med min kæreste. Jeg søger weekendarbejde, for at tjene lidt ekstra til ferie og andre ting.

Stephanie Raahauge Jensen hjælper med børnepasning i Roskilde og omegn

Jeg er 25 år, uddannet pædagog og arbejder lige pt på plejehjem. Bor i Roskilde. Søger arbejde med husholdningsopgaver som rengøring, tøjvask mm. Men hvis der ønskes pasning af børn eller kæledyr kan dette også aftales nærmere.

Sabrin Omran hjælper med børnepasning i Valby og omegn

mit navn er Sabrin , jeg er 28 år gammel, jeg kan tilbyde jer hjælp indenfor rentgøring, vaske tøj, madlavning og meget mere, i velkommen til at kontakte mig .