Simone Nielsen hjælper med børnepasning i Fredericia og omegn

Jeg er: smilende, glad, arbejdsom, god til at bevare overblikket, har god ordenssans og meget andet Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvilket har gjort mig mødestabil og arbejdsom.

Caroline Ifanger hjælper med børnepasning i Kokkedal og omegn

Hej Jeg er en ansvarlig pige på 15 år. Jeg er udadvendt, smilende og pligtopfyldende. Jeg tænker selv, og er god til at gøre en opgave helt færdig. Jeg starter i 9. klasse efter sommerferien, og vil gerne hjælpe børn med deres lektier.

Simone Hansen hjælper med børnepasning i Odense SØ og omegn

Jeg er smilende, imødekommende, arbejdsom, fleksibel, selvstændig og udadvendt. Til daglig studerer jeg på Syddansk Universitet, bor i Tornbjerg med min kæreste.

Freja Radoor hjælper med børnepasning i Smørum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julie Hosbond Routhe hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Servering på restaurant, hvori jeg kan håndtere at servere både børn og voksne Opvask Rengøring af tæpper, tøj, trægulv, toiletter og køkken Håndtering af stresset situationer

Ane Skou hjælper med børnepasning i Fredericia og omegn

Jeg er uddannet smørrebrødsjomfru på snart 20. År Mor til 3 Har boet i 2 huse hvor jeg stod for haven Og vedligeholdelse Jeg har flyttet 21 gange i mit liv

Lærke X Astrup hjælper med børnepasning i Vipperød og omegn

Jeg har gået på gymnasiet, så Jeg kan hjælpe på et ok højt niveau ved en del fag, og har derefter valgt at læse til lærer. Hvor Jeg arbejder/skal arbejde med børn.

Anmeldelse:

Isabella Bak hjælper med børnepasning i Fredericia og omegn

Jeg kan arbejde med rengøring, børn og dyr. Og dermed også meget åben for opgaver. Jeg er en glad og smilende kvinde på 28 nu her. Til dagligt er jeg kontorelev på kommunen i Aarhus.

Mads Pedersen hjælper med børnepasning i Hasselager og omegn

Har ingen som sådan kvalifikationer. Andet end jeg altid har hjulpet til i hjemmet og klippet græsset herhjemme. har ingen uddannelse inden for havearbejde eller noget.

Ailen Lombardero hjælper med børnepasning i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julie Vestergaard hjælper med børnepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolaj Rasmussen hjælper med børnepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Mørch hjælper med børnepasning i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Fie Nielsen hjælper med børnepasning i Odense N og omegn

Jeg er en pige på 18 år, der til dagligt studere på gymnasium på mit sidste år. Jeg er god til at omgås med børn, dyr og er et ordensmenneske, med sans for detaljer.

Jonathan Glover hjælper med børnepasning i Ribe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med børnepasning i Ølgod og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Nathalie Thomsen hjælper med børnepasning i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Emma Faust hjælper med børnepasning i Odense S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Caroline Andersen hjælper med børnepasning i Karrebæksminde og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige. Jeg overholder altid mine aftaler og kommer til tiden. Er selvstændig og har en positiv indstilling til tingene.

Line Andi Nielsen hjælper med børnepasning i Vadum og omegn

Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave, og har selv en lille søster. Forhold til rengøring så har jeg arbejdet i bageri i 3 år, hvor der var meget rengøring.