Sofie Gyrd-Hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Malene scheel Larsen hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have taken care of my brothers when they were little and had the opportunity to work with several families in my country and in Australia, I prepare games and a delicious meal for them so that they are always happy!

Initiative in the realization of new projects and innovation, interest in knowing new ways of working, living, studying ... I have total availability to work in any destination. I like to work in a team, learn from the other members of the group and learn about new learning and organizational systems and above all grow on a personal and professional level.

Julie Nystrup hjælper med børnepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have experience taking care children from 6 months until 10 years. I like going out to play, playing games at home, reading stories and all the activities to enjoy with the kids. I know cook and clean too.

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Gewecke hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-))

< HUS > Handyman: Vant til stort hus og småprojekter. Boring af huller i stærke mure, opsætning af diverse ting samt udskiftning af lamper mv. < HAVE > Slår gerne gras enten med manuel eller motoriseret plæneklipper. Har endvidere selv havetraktor og således erfaring med kørsel og pleje heraf. <DIVERSE> Børnepasning: Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-)) Flyttehjælp: 186 cm høj, 75 kg. God atletisk form og vant til at slæbe. Arbejdet deltid på et lager i 2 år med hård fysisk sortering. Kan stille med stor personbil med anhængertræk - og dertil trailer om nødvendigt. Lektiehjælp: Er uddannet speditør (vej- og luftfragt), har en HD i Supply Chain Mangement og en kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi. Har foruden egne projekter hjulpet medstuderende med deres eksamensprojekter. Hjælp til computere: Er en haj til alt der vedrører computere og især software/systemer. Kan f.eks. hjælpe hvad angår en langsom computer, virus, dataudtræk, troubleshooting af fejlmeddelelser og meget mere. Hundepasning: Haft hund siden jeg blev født. Har pt. en Shetland Sheepdog der hedder Sirius på en håndfuld år. Har endvidere adgang til en kæmpe indhegnet have med mulighed for leg og frisk luft inden for et sikkert areal. Herudover dejlige naturruter på nært hold.

Natasja Ungstrup hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Experience with grandchildren.

As a dedicated and reliable individual with strong experience in maintaining building cleanliness and tidiness, I believe I would be an excellent addition to your team.

Florin Lungu hjælper med børnepasning i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Martine Pedersen hjælper med børnepasning i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Har passet børn i sammenlagt 12 år, i henholdvis vuggestue, børnehave, fritidshjem, fritidsklub OG ungdomsklub.

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere passet nogle enkelte børn, men ikke det helt vilde

Ingen profilbeskrivelse...

I love kids! Let me help you look after them! I don’t speak perfect danish but I speak German and English on a high level, which could be also helpful!:)

I’m a really helpful, smiling person that loves to help and work hardly;) I’m a quick learner and opened to new things:) let me be your help! I love garden, animals, kids, helping around, getting known new things, languages etc:)

Cristina Gheorghe hjælper med børnepasning i Vejle og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores datter i Vejle. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Jeg har passet børn før privat, og har arbejdet både i vuggestue og børnehave over længere perioder.

Jeg er en ung smilende kvinde, der tager ansvar for enhver given opgave. Jeg er god til at holde overblik, og kan overskue stressede situationer. Et godt og rart arbejdsmiljø er vigtigt for mig, og er derfor også noget jeg bidrager til (:

Jeg er 21 år, og er meget glad for børn. Tidligere har jeg erfaring med at passe mindre børn i min familiekreds, men har ikke erfaring med mindre børn fra alderen 0-2 år.

Ingen profilbeskrivelse...

jeg har hjulpet til med min mors tidligere arbejde som privat dagplejer så jeg kan lidt af hvert med små som store børn

jeg er i lære som personvognsmekaniker og har hjulpet meget til med børn og ude/havearbejde, selv sat skur og havelåge op i baghaven samt reparation af biler og både

Jeg har 2 brødre derhjemme som jeg har ret meget erfaring fra. Jeg har hjulpet dem med lektier og lave mad til dem

Har kvalifikationer til at kunne skrive og snakke engelsk. Elsker også at arbejde med photoshop og de forskellige adobe programmer. Har også kvalifikation til at kunne rengøre huse eller lejligheder

Sara Bachvarova hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Hejsa, har du travlt i din hverdag til nogle opgaver, skal du ikke være bange for at skrive til mig. Jeg er en 19 årig pige som er meget åben og imødekommende.

Jasmina Smajic hjælper med børnepasning i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

I was in charge of an 8 month old boy and a 7 year old boy for a while, so dealing with children would not be a problem. :)

Ingen profilbeskrivelse...

Vi er 4 børn i min familie, hvor jeg er den ældste så at passe børn falder mig lige til højrebenet. Jeg passer jævnligt min lillebror på 11 år, og min kærestes lillesøster på 8 år. Mindre aldersgrupper passer mig også fint.

Ingen profilbeskrivelse...

Mai Jacoby hjælper med børnepasning i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julius Hvidsten Gregersen hjælper med børnepasning i Hillerød og omegn

Hænderne er skruet ordentligt på. Jeg arbejder som graver i hillerød og har derfra en del erfaring med generelt havearbejde. Jeg har før hjulpet til med forskellige opgaver på et hus der blev bygget fra bunden.

Super service. S hjælper med børnepasning i Helsingør og omegn

Jeg er møde stabil, udadvendt, altid glad og smilende. Jeg har gjord rent i private hjem i en del år. Har gjort rent og været tjener på hotel i 4 år.

Steffen Briis hjælper med børnepasning i Mørkøv og omegn

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................