Har passet børn i sammenlagt 12 år, i henholdvis vuggestue, børnehave, fritidshjem, fritidsklub OG ungdomsklub.

Ingen profilbeskrivelse...

Har tidligere passet nogle enkelte børn, men ikke det helt vilde

Ingen profilbeskrivelse...

I love kids! Let me help you look after them! I don’t speak perfect danish but I speak German and English on a high level, which could be also helpful!:)

I’m a really helpful, smiling person that loves to help and work hardly;) I’m a quick learner and opened to new things:) let me be your help! I love garden, animals, kids, helping around, getting known new things, languages etc:)

Cristina Gheorghe hjælper med børnepasning i Vejle og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores datter i Vejle. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Jeg har passet børn før privat, og har arbejdet både i vuggestue og børnehave over længere perioder.

Jeg er en ung smilende kvinde, der tager ansvar for enhver given opgave. Jeg er god til at holde overblik, og kan overskue stressede situationer. Et godt og rart arbejdsmiljø er vigtigt for mig, og er derfor også noget jeg bidrager til (:

jeg har hjulpet til med min mors tidligere arbejde som privat dagplejer så jeg kan lidt af hvert med små som store børn

jeg er i lære som personvognsmekaniker og har hjulpet meget til med børn og ude/havearbejde, selv sat skur og havelåge op i baghaven samt reparation af biler og både

Jeg har 2 brødre derhjemme som jeg har ret meget erfaring fra. Jeg har hjulpet dem med lektier og lave mad til dem

Har kvalifikationer til at kunne skrive og snakke engelsk. Elsker også at arbejde med photoshop og de forskellige adobe programmer. Har også kvalifikation til at kunne rengøre huse eller lejligheder

I was in charge of an 8 month old boy and a 7 year old boy for a while, so dealing with children would not be a problem. :)

Ingen profilbeskrivelse...

Florin Lungu hjælper med børnepasning i Hesselager og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Martine Pedersen hjælper med børnepasning i Bjerringbro og omegn

Jeg er meget smilende. Jeg er stabil og sørger altid for at gøre alt i den bedste orden. Jeg vil være villig til at tage i mod flere opgaver, og er ikke ked af at skulle arbejde hele dage.

Jeg har arbejdet i en børnehave og vuggestue så har derfor god erfaring med børn.

Jeg har erfaring inde for rengøring og børnepasning. Børnepasning da jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave, plus jeg har en lillesøster på 6år, jeg er selv 20år. Rengøring har jeg haft et par jobs hos et vikarbureau

Jeg er 21 år, og er meget glad for børn. Tidligere har jeg erfaring med at passe mindre børn i min familiekreds, men har ikke erfaring med mindre børn fra alderen 0-2 år.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har tidligere passet min nabos tre døtre, min mors veninders børn og hjulpet til med min egen lillebror.

Ingen profilbeskrivelse...

Vi er 4 børn i min familie, hvor jeg er den ældste så at passe børn falder mig lige til højrebenet. Jeg passer jævnligt min lillebror på 11 år, og min kærestes lillesøster på 8 år. Mindre aldersgrupper passer mig også fint.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har erfaring fra praktik i en børnehave og har været babysitter. Derudover har jeg hjulpet til med dagplejebørn.

Jeg har kvalifikationer indenfor forskellige områder såsom rengøring, børnepasning, hundepasning og hjælp til tekniske problematikker både med pc, mobil, tablet, tv og internet.

Kasper Nielsen hjælper med børnepasning i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have experience taking care children from 6 months until 10 years. I like going out to play, playing games at home, reading stories and all the activities to enjoy with the kids. I know cook and clean too.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har ingen professionel erfaring - tilgengæld har jeg seks små søskende, så børnepasning har jeg en del erfaring med og ud fra det, har jeg lært at børn er vidt forskellige og hvert barn har sit behov.

Ingen profilbeskrivelse...

Har passet børn siden jeg var 12 år, og er så derefter blevet uddannet Pædagogisk assistent og senere hen arbejdet i institutioner (har aldermæssigt både erfaring med vuggestue, børnehave og SFO)

Jeg er 25 år, tidligere uddannet pædagogisk assistent og nu igang med en 2-årig STX på Aarhus Akademi som jeg færdigører til sommer. Herefter har jeg bare planer om at finde noget arbejde. Jeg er meget udadvendt og snakkende, og nyder at møde nye mennesker. Derudover er jeg struktureret, opmærksom og kan godt lide, at der er orden omkring mig.

Signe Matzen hjælper med børnepasning i Vejle og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg passer tit mine små kusiner, vi elsker at spille spil, gå nogle ture og se på dyr hvis der er mulighed for det. Elsker at være sammen med børn og passe dem.

Ingen profilbeskrivelse...

Tine Bangst hjælper med børnepasning i Helsingør og omegn

Jeg er effektiv og tager fat mht have pasning. . god til børn uanset alder. Jeg har selv 2 voksne. Kan både ved sygdom og evt enkelt overnatning . Jeg har ingen allergi, s kan tåle alle miljøer.

Jeg er igang med st studere til pædagog og er i forvejen uddannet pædagog assistent derudover har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper før.

Min kvalifikationer inden for babysitning er at jeg er ansvarlig, omsorgsfuld, humoristisk, og anerkendende. Min kvalifikationer inden for rengøringshjælper er at jeg er struktureret, selvstændig, og handlekraftig.