Anmeldelse:

Julia Sørensen hjælper med børnepasning i Frederiksberg C og omegn

Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg søger lidt arbejde til at supplere mit studie. Jeg kan bedst arbejde hverdage fra 15.30 og frem og weekender. Jeg har erfaring med børnepasning, tjenerarbejde, rengøring og arbejde i hjemmeplejen.

Sonia Ahmad hjælper med børnepasning i Ringsted og omegn

Jeg er en pige på 15 år -Jeg har passet børn i 5 år -Hjulpet med lektier -passet dyr -Taget opvasken, støvsuget, vasket gulv (rengøring generelt) Søger et fritidsjob i weekenderne, hvor jeg kan hive en hjælpende hånd

Samra Mesic hjælper med børnepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mette Dahl hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Jeg er uddannet landmand, så er van til at tage fat og komme med hjælp. Jeg er ikke bange for at lave noget hårdt og tager alt med et smil. Jeg er udadvendt og nem at snakke med.

Jeg har selv to yngre brødre på 12 og 15 som jeg har passet siden jeg var ung. Jeg er i dag 19 år gammel. Jeg er sød, empatisk og sjov. Jeg er god til at kommunikere med børn i alle aldre, og kan derfor tilpasse lege til deres alder. Jeg elsker sport så jeg vil meget gerne hjælpe dine børn med at være aktive hvis de ønsker det, men jeg kan selvfølgelig også spille kort eller lign.

Jeg har studeret International Baccalaureate (IB) på Nørre Gymnasium. Det var meningen at jeg skulle have været til eksamen i maj 2020, men grundet Corona, er de internationale eksamener blevet aflyst. Derfor har jeg rigtig meget tid fra nu indtil jeg starter på universitetet for at læse jura.

Felix Lindberg hjælper med børnepasning i Roskilde og omegn

Positiv, udadvendt, service-mindet, hjælpsom, perfektionistisk og hårdt arbejdende dreng, som for nyligt er flyttet til Frederiksberg og prøver at tjene til dagen og vejen.

Jeg har arbejdet med børn og unge i en fritidsklub og har været i en børnehave og passe børn. Der udover passer he min lille bror på 7 år. Jeg er meget omsorgsfuld og kærlig, og har nemt ved at forstå andre mennesker. Jeg vil beskrive mig selv som, udadvendt, tålmodighed, opmærksom og smilende.

Jeg kan personligt oplyse at jeg som person er en målrettet, moden og seriøs ung kvinde på 18 år. Jeg kan tale flydende dansk, engelsk, hindi, urdu, punjabi og er ved at lære fransk. Jeg er vokset op i både Indien og New Zealand og har nu været i Danmark i de sidste 8 år. Jeg arbejder effektivt og grundigt og kan godt lide at have orden og styr på tingene. Jeg kan samarbejde, men kan dog også arbejde selvstændigt. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en der besidder overblik, er seriøs, men med humor, er venlig og dette kan jeg også holde under stressede situationer. Jeg er meget effektiv og går ekstremt meget op i mit job og det jeg laver. Som person er jeg hjælpsom, samarbejdsvillig, mødestabil og flittig. Jeg gør hvad der bliver bedt om, respektere de folk jeg omgås med og har altid et smil på læben. Jeg er service-minded og ønsker altid personer er tilfredse med min hjælp. Jeg har mod på hårdt fysisk arbejde, og sørger altid for at arbejde professionelt – også̊ i travle og pressede situationer. Jeg har nemt ved at lære nye ting og er altid klar på nye udfordringer. I vil have gavn af mig, da jeg er en person med stor atbejdsvilje. Jeg er ansvarsbevidst, punktlig og god til at organisere. Jeg er også udadvendt, positiv og god til at skabe kontakt med andre mennesker.

Har passet børn før fra 2-6 år

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Zacchi hjælper med børnepasning i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Tenna Frausing hjælper med børnepasning i København Nv og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Christian Christiansen hjælper med børnepasning i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Rija Golbahari hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg har Overblik og er meget ansvarlige det vil jeg mene er mine kvalifikationer, og jeg har da også mit gode humør med mig. Ellers går jeg til dagligt på HF enkeltfag :)

12b26 Ella hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

⭐Jeg har over 3.5 års erfaring inden for børnepasning, bl.a som Dagplejer, Vuggestue medarbejder og Au pair. Jeg passer gerne op til 4-5 børn af gangen (alt efter alder) da jeg er vant til denne normering og ansvar fra tidligere jobs.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Til sommer har jeg søgt ind på pædagoguddannelsen i Aarhus, derudover har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som barnepige . Samtidig har jeg arbejdet i 2 år ved hjemmeplejen, hvor jeg har fået øjenene op for at hjælpe mennesker, der hvor der er behov for hjælp :)

Jeg er en smilende, udadvendt og sympatisk ung mand på 21 år, der igennem mit job som hjemmehjælper har opdaget min passion for arbejdet med mennesker. Jeg er god til mennesker og er samtidigt helt vild med hjælpe, hvor der er behov for det. Dette format passer derfor perfekt til mig, da jeg elsker at møde nye mennesker og få nye opgaver. Jeg er fleksibel og kan derfor være behjælpelig med det du har brug for.

Marie Pedersen hjælper med børnepasning i Åbyhøj og omegn

Jeg er en udadvendt, frisk og meget smilende pige som elsker at passe børn. Jeg fik mit første job som barne- og rengøringspige, da jeg var 12 år. Familien havde to børn på henholdsvis to og fire år som jeg passede ind til jeg tog til USA i juli 2014. Udover dette job arbejdede jeg fra 2010-2013 hos et modetøjsfirma. Her tog jeg mig hovedsagligt af rengøringen af huset samt hjalp til på lageret. I 2013-2014 blev jeg ansat som Au Pair hos en familie i Solbjerg, hvor jeg tog mig af fire børn på henholdsvis tre, fem, ti og tolv. Udover at passe og underholde børnene, kørte jeg dem også til sport, hjalp til med aftensmaden og lektierne. Desværre måtte jeg sige farvel til dette fantastiske job, da jeg i 2014 blev student fra STX og derefter valgte at tage et år til USA som Au Pair. I USA arbejdede jeg i fire måneder som Au Pair på Upper East Side, Manhattan, hvor jeg tog mig af to børn på henholdsvis fem og syv år. De sidste otte måneder tilbragte jeg i Boston, hvor jeg arbejdede som Au Pair hos en familie med ét enkelt barn på seks år. For blot et halvt år siden flyttede jeg til København for at læse farmaci på KU, og da jeg savner at passe børn, tænkte jeg, at et job som barnpige ville være perfekt som studiejob!

Gizem Evcil hjælper med børnepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Simon Dinesen hjælper med børnepasning i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden... Jeg er rolig af sind og elsker at omgås børn. Har selv en datter på 3... Skriv endelig så finder finder vi en god pris osv

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................