Mette Bach munkholm hjælper med børnepasning i Vejle og omegn

Læser til pædagog i hverdagen. Og har arbejdet som handicaphjælper både som fuldtid og deltid siden 2009. Privat børnepasning, hundelufter, rengøring både privat og på sygehuset.

Sarah Jensen hjælper med børnepasning i Aalborg Øst og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Janne Clausen hjælper med børnepasning i Ballerup og omegn

Hej, jeg er en super frisk 60 årig kvinde, der er aktiv, stabil og glad. Til daglig er jeg dagplejer og behandler. Rejser en del, derfor søger jeg ekstra job pt. Vh Janne

Anmeldelse:

Julia Sørensen hjælper med børnepasning i Frederiksberg C og omegn

Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg søger lidt arbejde til at supplere mit studie. Jeg kan bedst arbejde hverdage fra 15.30 og frem og weekender. Jeg har erfaring med børnepasning, tjenerarbejde, rengøring og arbejde i hjemmeplejen.

Mark Timer hjælper med børnepasning i Aarup og omegn

Jeg mit navn er mark jeg er 18 år gammel går på produsionsskole som smed jeg kommer fra en stor søskende flok med tre små søskende som jeg passer meget og er meget Glad og smilene, social. MEGET Møde stabil

jeg har passet børn før og trænet et gymnastikhold

Jeg er en pige der går op i det jeg laver, er meget ambitiøs, glad og smilende jeg er aktiv og god til at hjælpe andre og give gerne en hjælpende hånd.

Jeg arbejder med udviklingshæmmede børn i alderen 0-18 år. Yderligere erfaring af fra da jeg rejste til Sydafrika for at hjælpe i en børnehave/dagpleje

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor med min familie i Aabenraa hvor jeg nu har afsluttet min hhx og har sabbatår

Sonia Ahmad hjælper med børnepasning i Ringsted og omegn

Jeg er en pige på 15 år -Jeg har passet børn i 5 år -Hjulpet med lektier -passet dyr -Taget opvasken, støvsuget, vasket gulv (rengøring generelt) Søger et fritidsjob i weekenderne, hvor jeg kan hive en hjælpende hånd

Samra Mesic hjælper med børnepasning i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mette Dahl hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Jeg er uddannet landmand, så er van til at tage fat og komme med hjælp. Jeg er ikke bange for at lave noget hårdt og tager alt med et smil. Jeg er udadvendt og nem at snakke med.

Jeg har selv to yngre brødre på 12 og 15 som jeg har passet siden jeg var ung. Jeg er i dag 19 år gammel. Jeg er sød, empatisk og sjov. Jeg er god til at kommunikere med børn i alle aldre, og kan derfor tilpasse lege til deres alder. Jeg elsker sport så jeg vil meget gerne hjælpe dine børn med at være aktive hvis de ønsker det, men jeg kan selvfølgelig også spille kort eller lign.

Jeg har studeret International Baccalaureate (IB) på Nørre Gymnasium. Det var meningen at jeg skulle have været til eksamen i maj 2020, men grundet Corona, er de internationale eksamener blevet aflyst. Derfor har jeg rigtig meget tid fra nu indtil jeg starter på universitetet for at læse jura.

Felix Lindberg hjælper med børnepasning i Roskilde og omegn

Positiv, udadvendt, service-mindet, hjælpsom, perfektionistisk og hårdt arbejdende dreng, som for nyligt er flyttet til Frederiksberg og prøver at tjene til dagen og vejen.

Jeg har arbejdet med børn og unge i en fritidsklub og har været i en børnehave og passe børn. Der udover passer he min lille bror på 7 år. Jeg er meget omsorgsfuld og kærlig, og har nemt ved at forstå andre mennesker. Jeg vil beskrive mig selv som, udadvendt, tålmodighed, opmærksom og smilende.

Jeg kan personligt oplyse at jeg som person er en målrettet, moden og seriøs ung kvinde på 18 år. Jeg kan tale flydende dansk, engelsk, hindi, urdu, punjabi og er ved at lære fransk. Jeg er vokset op i både Indien og New Zealand og har nu været i Danmark i de sidste 8 år. Jeg arbejder effektivt og grundigt og kan godt lide at have orden og styr på tingene. Jeg kan samarbejde, men kan dog også arbejde selvstændigt. I vil hurtigt finde ud af, at jeg er en der besidder overblik, er seriøs, men med humor, er venlig og dette kan jeg også holde under stressede situationer. Jeg er meget effektiv og går ekstremt meget op i mit job og det jeg laver. Som person er jeg hjælpsom, samarbejdsvillig, mødestabil og flittig. Jeg gør hvad der bliver bedt om, respektere de folk jeg omgås med og har altid et smil på læben. Jeg er service-minded og ønsker altid personer er tilfredse med min hjælp. Jeg har mod på hårdt fysisk arbejde, og sørger altid for at arbejde professionelt – også̊ i travle og pressede situationer. Jeg har nemt ved at lære nye ting og er altid klar på nye udfordringer. I vil have gavn af mig, da jeg er en person med stor atbejdsvilje. Jeg er ansvarsbevidst, punktlig og god til at organisere. Jeg er også udadvendt, positiv og god til at skabe kontakt med andre mennesker.

Har passet børn før fra 2-6 år

Ingen profilbeskrivelse...

Tenna Frausing hjælper med børnepasning i København Nv og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Daniel Zacchi hjælper med børnepasning i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Christian Christiansen hjælper med børnepasning i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Rija Golbahari hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg har Overblik og er meget ansvarlige det vil jeg mene er mine kvalifikationer, og jeg har da også mit gode humør med mig. Ellers går jeg til dagligt på HF enkeltfag :)

12b26 Ella hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

⭐Jeg har over 3.5 års erfaring inden for børnepasning, bl.a som Dagplejer, Vuggestue medarbejder og Au pair. Jeg passer gerne op til 4-5 børn af gangen (alt efter alder) da jeg er vant til denne normering og ansvar fra tidligere jobs.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.