Gizem Evcil hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Phillip Sturm hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

Jeg har de sidste par sommerferie klippet meget hæk og har meget erfaring inden for dette. Derudover også meget erfaring med mange andre havearbejde opgaver.

⭐Jeg har over 3.5 års erfaring inden for børnepasning, bl.a som Dagplejer, Vuggestue medarbejder og Au pair. Jeg passer gerne op til 4-5 børn af gangen (alt efter alder) da jeg er vant til denne normering og ansvar fra tidligere jobs.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Simon Dinesen hjælper med børnepasning i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Til sommer har jeg søgt ind på pædagoguddannelsen i Aarhus, derudover har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som barnepige . Samtidig har jeg arbejdet i 2 år ved hjemmeplejen, hvor jeg har fået øjenene op for at hjælpe mennesker, der hvor der er behov for hjælp :)

Jeg er en smilende, udadvendt og sympatisk ung mand på 21 år, der igennem mit job som hjemmehjælper har opdaget min passion for arbejdet med mennesker. Jeg er god til mennesker og er samtidigt helt vild med hjælpe, hvor der er behov for det. Dette format passer derfor perfekt til mig, da jeg elsker at møde nye mennesker og få nye opgaver. Jeg er fleksibel og kan derfor være behjælpelig med det du har brug for.

Jonas René Mogensen hjælper med børnepasning i Randers NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Celina Maxim hjælper med børnepasning i Trige og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige på 18 der lige er blevet færdig med gymnasiet og leder efter lidt ekstra arbejde. Jeg er pligtopfyldende og elsker at gøre et godt stykke arbejde. Så hvis det lyder som noget i kunne bruge, kontakt mig gerne.

Magnus Gadegaard hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Angående børnepasning har jeg selv 2 yngre søstre som er henholdsvis 5 og 10 år yngre end mig selv. Hundepasning: kommer fra en familie der altid har haft hund. Altid ret krævende jagthunde.

Nadine Mansour hjælper med børnepasning i Albertslund og omegn

Jeg kan gøre rent, passe børn, samle møbler, servere og meget mere. Jeg er en gør det selv kvinde og har altid været god til at hjælpe til med diverse ting både i og uden for min omgangskreds. :)

Nanna larsen hjælper med børnepasning i Herlev og omegn

Jeg er god til at kommunikerer og snakke med mennesker, jeg er meget ansvarsfuld og holder hovedet koldt under pressede situationer. Udover det så har jeg kørekort og er ved at få skaffet mig en bil.

Mai Mortensen hjælper med børnepasning i Vejle Øst og omegn

været barnepige i mange år. 3 måneders alderen til 14 år. Sutteflaske, potning osv. Taler dansk, engelsk flydende passet siden jeg var 12 år gammel. er 19 d.27 marts har hund er i gang med kørekort

Pernille Jensen hjælper med børnepasning i Mørkøv og omegn

Jeg er grundig, effektiv og yder mit bedste i forhold til alle opgaver jeg kommer på. Jeg vil altid gøre mit arbejde hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Gabriela Sainz hjælper med børnepasning i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Urte Gaidamaviciute hjælper med børnepasning i København og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Er mor til 5 skønne børn mellem 4 og 19 år. Mange års erfaring med små og større børn.

Jeg er udadvendt, social og stabil. Er engageret, har et positivt livssyn og hviler i mig selv. Ser mig selv som en god rollemodel med en bred livserfaring.

Susan O'Callaghan hjælper med børnepasning i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...