Rija Golbahari hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg har Overblik og er meget ansvarlige det vil jeg mene er mine kvalifikationer, og jeg har da også mit gode humør med mig. Ellers går jeg til dagligt på HF enkeltfag :)

12b26 Ella hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

⭐Jeg har over 3.5 års erfaring inden for børnepasning, bl.a som Dagplejer, Vuggestue medarbejder og Au pair. Jeg passer gerne op til 4-5 børn af gangen (alt efter alder) da jeg er vant til denne normering og ansvar fra tidligere jobs.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Til sommer har jeg søgt ind på pædagoguddannelsen i Aarhus, derudover har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som barnepige . Samtidig har jeg arbejdet i 2 år ved hjemmeplejen, hvor jeg har fået øjenene op for at hjælpe mennesker, der hvor der er behov for hjælp :)

Jeg er en smilende, udadvendt og sympatisk ung mand på 21 år, der igennem mit job som hjemmehjælper har opdaget min passion for arbejdet med mennesker. Jeg er god til mennesker og er samtidigt helt vild med hjælpe, hvor der er behov for det. Dette format passer derfor perfekt til mig, da jeg elsker at møde nye mennesker og få nye opgaver. Jeg er fleksibel og kan derfor være behjælpelig med det du har brug for.

Marie Pedersen hjælper med børnepasning i Åbyhøj og omegn

Jeg er en udadvendt, frisk og meget smilende pige som elsker at passe børn. Jeg fik mit første job som barne- og rengøringspige, da jeg var 12 år. Familien havde to børn på henholdsvis to og fire år som jeg passede ind til jeg tog til USA i juli 2014. Udover dette job arbejdede jeg fra 2010-2013 hos et modetøjsfirma. Her tog jeg mig hovedsagligt af rengøringen af huset samt hjalp til på lageret. I 2013-2014 blev jeg ansat som Au Pair hos en familie i Solbjerg, hvor jeg tog mig af fire børn på henholdsvis tre, fem, ti og tolv. Udover at passe og underholde børnene, kørte jeg dem også til sport, hjalp til med aftensmaden og lektierne. Desværre måtte jeg sige farvel til dette fantastiske job, da jeg i 2014 blev student fra STX og derefter valgte at tage et år til USA som Au Pair. I USA arbejdede jeg i fire måneder som Au Pair på Upper East Side, Manhattan, hvor jeg tog mig af to børn på henholdsvis fem og syv år. De sidste otte måneder tilbragte jeg i Boston, hvor jeg arbejdede som Au Pair hos en familie med ét enkelt barn på seks år. For blot et halvt år siden flyttede jeg til København for at læse farmaci på KU, og da jeg savner at passe børn, tænkte jeg, at et job som barnpige ville være perfekt som studiejob!

Gizem Evcil hjælper med børnepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Simon Dinesen hjælper med børnepasning i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Saija Bak hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Har arbejdet både med børnepasning, hvor jeg også stod for rengøring og oprydning i hjemmet. Derudover har jeg i flere år arbejdet som tjener og i butik.

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden... Jeg er rolig af sind og elsker at omgås børn. Har selv en datter på 3... Skriv endelig så finder finder vi en god pris osv

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................

Agustina mendoza hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

William: Jeg har arbejde med børn i 3,5 år i aldrenene 9måneder til 10 år. Det kommer af jeg har arbejdet i en vuggestue/ børnehave samt en SFO/klub Yasmin: har passet børn professionelt

Ingen profilbeskrivelse...

Har jeg gjort en del gange, både små børn og større. Er god til at underholde dem og til evt lektie hjælp

25 årig pig der går meget op i orden og et rent hjem. Vil gerne tjene lidt ekstra ved siden af mit arbejde. Jeg går meget op i en god og grundig rengøring

Isabella Best hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Nikolaj Anthon hjælper med børnepasning i København SV og omegn

Jeg er god og hjælpsom jeg har altid hjulpet hvis der har været brug for det og har altid været den der har rydde op i klassen hvis dem der har rodet ikke gad at rydde op så gjorte jeg det så vi kunne komme videre

Jeg har erfaring fra børnehaveklasse, hvorfra jeg kan skaffe en anbefaling. Derudover har jeg erfaring fra SFO, som tilkaldevikar.

-Talent for arbejde med mennesker. -Uddannet fysiurgisk massør -Empatisk anlagt -God til at arbejde selvstændigt og kreativt -Elsker at hjælpe -Kan have flere bolde i luften

Jeg har haft babysitterkursus, førstehjælpsbevis. Jeg har før haft arbejde som babysitter fra alderen 2 år til 12 år og nyder at være i selvskab og have det sjovt med børn

Hej mit navn er Amalie, jeg er 19 år gammel. Jeg er studerne på STX i Birkerød. Jeg er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og altid positiv. Jeg er god til børn og rengøring, da jeg tidligere har arbejdet med rengøring hos private rundt på nordsjælland.