Til sommer har jeg søgt ind på pædagoguddannelsen i Aarhus, derudover har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som barnepige . Samtidig har jeg arbejdet i 2 år ved hjemmeplejen, hvor jeg har fået øjenene op for at hjælpe mennesker, der hvor der er behov for hjælp :)

Jeg er en smilende, udadvendt og sympatisk ung mand på 21 år, der igennem mit job som hjemmehjælper har opdaget min passion for arbejdet med mennesker. Jeg er god til mennesker og er samtidigt helt vild med hjælpe, hvor der er behov for det. Dette format passer derfor perfekt til mig, da jeg elsker at møde nye mennesker og få nye opgaver. Jeg er fleksibel og kan derfor være behjælpelig med det du har brug for.

Marie Pedersen hjælper med børnepasning i Åbyhøj og omegn

Jeg er en udadvendt, frisk og meget smilende pige som elsker at passe børn. Jeg fik mit første job som barne- og rengøringspige, da jeg var 12 år. Familien havde to børn på henholdsvis to og fire år som jeg passede ind til jeg tog til USA i juli 2014. Udover dette job arbejdede jeg fra 2010-2013 hos et modetøjsfirma. Her tog jeg mig hovedsagligt af rengøringen af huset samt hjalp til på lageret. I 2013-2014 blev jeg ansat som Au Pair hos en familie i Solbjerg, hvor jeg tog mig af fire børn på henholdsvis tre, fem, ti og tolv. Udover at passe og underholde børnene, kørte jeg dem også til sport, hjalp til med aftensmaden og lektierne. Desværre måtte jeg sige farvel til dette fantastiske job, da jeg i 2014 blev student fra STX og derefter valgte at tage et år til USA som Au Pair. I USA arbejdede jeg i fire måneder som Au Pair på Upper East Side, Manhattan, hvor jeg tog mig af to børn på henholdsvis fem og syv år. De sidste otte måneder tilbragte jeg i Boston, hvor jeg arbejdede som Au Pair hos en familie med ét enkelt barn på seks år. For blot et halvt år siden flyttede jeg til København for at læse farmaci på KU, og da jeg savner at passe børn, tænkte jeg, at et job som barnpige ville være perfekt som studiejob!

Gizem Evcil hjælper med børnepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Simon Dinesen hjælper med børnepasning i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden... Jeg er rolig af sind og elsker at omgås børn. Har selv en datter på 3... Skriv endelig så finder finder vi en god pris osv

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................

Anne Katrine Jensen hjælper med børnepasning i Frederikssund og omegn

jeg er Spejder og det har jeg været i 4 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 18 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Saija Bak hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Har arbejdet både med børnepasning, hvor jeg også stod for rengøring og oprydning i hjemmet. Derudover har jeg i flere år arbejdet som tjener og i butik.

Jeg er skolefotograf, så jeg arbejder en del med børn i forvejen, hvilket jeg elsker.

Energisk, udadvendt, målrettet, ambitiøs, ansvarsfuld, flittig og smilende. Jeg har en del års forskellige arbejdsopgaver bag mig, da jeg startede arbejde i en tidlig alder. Jeg har derfor gjort mig nogle erfaringer, som jeg tager med mig.

Har jeg gjort en del gange, både små børn og større. Er god til at underholde dem og til evt lektie hjælp

25 årig pig der går meget op i orden og et rent hjem. Vil gerne tjene lidt ekstra ved siden af mit arbejde. Jeg går meget op i en god og grundig rengøring

Isabella Best hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Magnus Gadegaard hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Angående børnepasning har jeg selv 2 yngre søstre som er henholdsvis 5 og 10 år yngre end mig selv. Hundepasning: kommer fra en familie der altid har haft hund. Altid ret krævende jagthunde.

Nadine Mansour hjælper med børnepasning i Albertslund og omegn

Jeg kan gøre rent, passe børn, samle møbler, servere og meget mere. Jeg er en gør det selv kvinde og har altid været god til at hjælpe til med diverse ting både i og uden for min omgangskreds. :)

Mai Mortensen hjælper med børnepasning i Vejle Øst og omegn

været barnepige i mange år. 3 måneders alderen til 14 år. Sutteflaske, potning osv. Taler dansk, engelsk flydende passet siden jeg var 12 år gammel. er 19 d.27 marts har hund er i gang med kørekort

Urte Gaidamaviciute hjælper med børnepasning i København og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med børnepasning i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Pernille Jensen hjælper med børnepasning i Mørkøv og omegn

Jeg er grundig, effektiv og yder mit bedste i forhold til alle opgaver jeg kommer på. Jeg vil altid gøre mit arbejde hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Nanna larsen hjælper med børnepasning i Herlev og omegn

Jeg er god til at kommunikerer og snakke med mennesker, jeg er meget ansvarsfuld og holder hovedet koldt under pressede situationer. Udover det så har jeg kørekort og er ved at få skaffet mig en bil.