12b26 Ella hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

⭐Jeg har over 3.5 års erfaring inden for børnepasning, bl.a som Dagplejer, Vuggestue medarbejder og Au pair. Jeg passer gerne op til 4-5 børn af gangen (alt efter alder) da jeg er vant til denne normering og ansvar fra tidligere jobs.

Ansvarsbevidst og effektiv person, med diverse kompetencer inden for husligt hjælp. Jeg har flere års erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre fra 9 måneder til 15 år. Inden for privat rengøring er jeg også erfaren.

Til sommer har jeg søgt ind på pædagoguddannelsen i Aarhus, derudover har jeg været i praktik som pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som barnepige . Samtidig har jeg arbejdet i 2 år ved hjemmeplejen, hvor jeg har fået øjenene op for at hjælpe mennesker, der hvor der er behov for hjælp :)

Jeg er en smilende, udadvendt og sympatisk ung mand på 21 år, der igennem mit job som hjemmehjælper har opdaget min passion for arbejdet med mennesker. Jeg er god til mennesker og er samtidigt helt vild med hjælpe, hvor der er behov for det. Dette format passer derfor perfekt til mig, da jeg elsker at møde nye mennesker og få nye opgaver. Jeg er fleksibel og kan derfor være behjælpelig med det du har brug for.

Gizem Evcil hjælper med børnepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er uddannet pædagog og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Derudover laver jeg kunst og musik, jeg elsker at fordybe mig og være i flow.

Simon Dinesen hjælper med børnepasning i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Saija Bak hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Har arbejdet både med børnepasning, hvor jeg også stod for rengøring og oprydning i hjemmet. Derudover har jeg i flere år arbejdet som tjener og i butik.

Hej jeg søger lidt ekstra indtægt da pengene en små lige for tiden... Jeg er rolig af sind og elsker at omgås børn. Har selv en datter på 3... Skriv endelig så finder finder vi en god pris osv

Jeg er meget praktisk anlagt og er vand til at fikse det meste selv.......................................... ......................................

Jeg er skolefotograf, så jeg arbejder en del med børn i forvejen, hvilket jeg elsker.

Energisk, udadvendt, målrettet, ambitiøs, ansvarsfuld, flittig og smilende. Jeg har en del års forskellige arbejdsopgaver bag mig, da jeg startede arbejde i en tidlig alder. Jeg har derfor gjort mig nogle erfaringer, som jeg tager med mig.

Agustina mendoza hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har jeg gjort en del gange, både små børn og større. Er god til at underholde dem og til evt lektie hjælp

25 årig pig der går meget op i orden og et rent hjem. Vil gerne tjene lidt ekstra ved siden af mit arbejde. Jeg går meget op i en god og grundig rengøring

Isabella Best hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

Jeg er sød, venlig, og imødekommende. Er meget fleksibel og klar på opgaver. Vant til at arbejde selvstændigt. Har både være barnepige for spædbørn og op til 8 årsalderen. Har passet dyr også.

Nikolaj Anthon hjælper med børnepasning i København SV og omegn

Jeg er god og hjælpsom jeg har altid hjulpet hvis der har været brug for det og har altid været den der har rydde op i klassen hvis dem der har rodet ikke gad at rydde op så gjorte jeg det så vi kunne komme videre

Jeg har erfaring fra børnehaveklasse, hvorfra jeg kan skaffe en anbefaling. Derudover har jeg erfaring fra SFO, som tilkaldevikar.

-Talent for arbejde med mennesker. -Uddannet fysiurgisk massør -Empatisk anlagt -God til at arbejde selvstændigt og kreativt -Elsker at hjælpe -Kan have flere bolde i luften

Nadine Mansour hjælper med børnepasning i Albertslund og omegn

Jeg kan gøre rent, passe børn, samle møbler, servere og meget mere. Jeg er en gør det selv kvinde og har altid været god til at hjælpe til med diverse ting både i og uden for min omgangskreds. :)

Mai Mortensen hjælper med børnepasning i Vejle Øst og omegn

været barnepige i mange år. 3 måneders alderen til 14 år. Sutteflaske, potning osv. Taler dansk, engelsk flydende passet siden jeg var 12 år gammel. er 19 d.27 marts har hund er i gang med kørekort