Maria Berg Mortensen hjælper med børnepasning i Rødovre og omegn

Jeg er 25 år og uddannet indenfor ernæring. Jeg har masser erfaring med madlavning, børnepasning og servering. Jeg har kørekort. Jeg er meget loyal og god til at tage initiativ selv.

Sabina Delija hjælper med børnepasning i Vojens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sophie Doyle hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

hej jeg har altid været glad for hunde og elsket at gå tur med mine venners hunde :) jeg har passet børn nogen gange og har også passet mine søskende.

Maria Perez hjælper med børnepasning i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Charlotte hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Tidligere erfaring som tjener, bartender, lektiehjælp og babysitter. Studerer til dagligt og arbejder som teambuilding instruktør og har derfor erfaring med samarbejde, lederskab og overblik.

Ida Holstborg-Pedersen hjælper med børnepasning i Rødovre og omegn

Hej, Jeg er en pige på 20 år, som er bosat i Spanien. Jeg er lige nu på ferie i Danmark en måneds tid, og jeg kunne derfor godt tænke mig at holde mig beskæftiget med små- og store opgaver.

Mads Paxon hjælper med børnepasning i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Michelle Cortéza hjælper med børnepasning i Ringe og omegn

Jeg er en yngre kvinde på knap 30 år der til daglig bor i lejlighed sammen med min datter på 9 år i Ringe på midtfyn. Jeg er bachelor studerende på syddansk universitet, hvor jeg læser jura.

Cynthia Thomsen hjælper med børnepasning i Storvorde og omegn

Jeg er en frisk, som bor i Mou. Jeg er studerende på AAU-øst, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Jeg har et kørekort og en bil.

Maj-Britt Winther hjælper med børnepasning i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Grundforløb på Webintegrator Freelance kunstner og grafisk designer

Daniel Karstens hjælper med børnepasning i København NV og omegn

Jeg er bare en almindelig fyr med interesse for it. Jeg har mange børn i min familie og har passet dem gennem årene. Jeg har godt hoved for dansk og matematik.

Malene scheel Larsen hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Josephine Mansing-Barfod hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Brosø hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Jeg har et godt øje for rengøring og sans for detaljen som de fleste andre overser. Jeg kan godt lide at gøre et godt stykke arbejde og efterlader aldrig en bolig jeg ikke kan stå inde for. Til daglig læser jeg jura på AAU.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med børnepasning i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Mai Jacoby hjælper med børnepasning i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Gewecke hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tine Bangst hjælper med børnepasning i Helsingør og omegn

Jeg er effektiv og tager fat mht have pasning. . god til børn uanset alder. Jeg har selv 2 voksne. Kan både ved sygdom og evt enkelt overnatning . Jeg har ingen allergi, s kan tåle alle miljøer.

Gabriel Evron hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er i god form og kan hjælpe med alt fra at klippe græs, til flygtning. Ud over har jeg haft kørekort i 1 år og har kørt mere eller mindre hver dag.

Shadi hooshyar hjælper med børnepasning i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...