Sophie Doyle hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

hej jeg har altid været glad for hunde og elsket at gå tur med mine venners hunde :) jeg har passet børn nogen gange og har også passet mine søskende.

Maria Perez hjælper med børnepasning i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ida Holstborg-Pedersen hjælper med børnepasning i Rødovre og omegn

Hej, Jeg er en pige på 20 år, som er bosat i Spanien. Jeg er lige nu på ferie i Danmark en måneds tid, og jeg kunne derfor godt tænke mig at holde mig beskæftiget med små- og store opgaver.

Martine Nebel Sohn hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

Jeg er stærk pige på 23 og kan arbejde selvstændigt, såvel som med andre. Jeg er nem at kommunikere med og generelt meget glad. Jeg snakker og forstår engelsk og dansk og synes det kunne være spændende med en alsidig arbejdsdag.

Maj-Britt Winther hjælper med børnepasning i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Grundforløb på Webintegrator Freelance kunstner og grafisk designer

Daniel Karstens hjælper med børnepasning i København NV og omegn

Jeg er bare en almindelig fyr med interesse for it. Jeg har mange børn i min familie og har passet dem gennem årene. Jeg har godt hoved for dansk og matematik.

Malene scheel Larsen hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mai Jacoby hjælper med børnepasning i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Gewecke hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Caroline Sørensen hjælper med børnepasning i Regstrup og omegn

Jeg er meget udadvendt og energisk, samtidig også seriøs og ejer et godt gå-på-mod. Jeg har god erfaring inden for service, da jeg har stået i butik siden jeg var 13 år og har altid opfyldt mine opgaver til punkt og prikke.

Jeg har passet to børn i aldrene 2 og 6. Derudover har jeg selv to niecer på 0 og 4 år, som jeg bruger meget tid med.

Jeg hedder Sophie, er 18 år gammel og går til dagligt på STX i Birkerød. Jeg er en glad og arbejdsom pige, der søger et ekstra job ved siden af gymnasiet. Jeg ser helst, at beliggenhed er i Birkerød, Farum, Lynge eller Allerød, da det ville gøre transporten nemmest for mig.

Jeg har selv en niece på 5 og en nevø på 1 som jeg ofte passer.

Jeg har ikke taget en erhvervsuddannelse, men da jeg er opvokset i et hjem i Jylland, med en far der kan alt, har jeg en masse praktisk erfaring i rygsækken,

Camilla Søndergaard hjælper med børnepasning i Ulfborg og omegn

Har i +5 år arbejdet hos henholdsvis Hvidesande røgeri og Nørgaard fisk og røgeri Har haft et vikariat hos Toves Rengøring Erhverv Sælger hos Shell Bækmarksbro

Romina Sensivia hjælper med børnepasning i Sindal og omegn

I am a teacher of English (Superior Institute of teacher training N16, S​aladillo, Buenos Aires, Argentina) I am a professional Bartender (London Bar School, L​ondon, England)

Mikkel trolle hjælper med børnepasning i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christina Rasmussen hjælper med børnepasning i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Laila hjælper med børnepasning i Vejle og omegn

Jeg er en 46 år kvinde. Kan varetage børn og unges trivsel, helst på min bopæl! Skriv for mere info. :)

Victoria Tøttrup hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

22 år, lærerstuderende. Jeg har arbejdet som tilkaldevikar i diverse vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Jeg underviser desuden i gymnastik og har gjort det i omkring 10 år.

Sabina Holstein Kristensen hjælper med børnepasning i Hobro og omegn

Jeg er en Handy kvinde med hænderne skruet rigtigt på, derfor kan jeg mange forskellige ting lige fra at sætte hylder op til havearbejde og rengøring.

Elsker børn ☺️ De finder alt godt frem. Har arbejdet med en handicappet pige i et halvt år og passet alm børn også

Jeg er 28 og bor sammen med mine dejlige to hunde i Struer. Er behjælpelig med det meste å skriv endelig og spørg. Jeg er god med børn og har arbejdet som tatovør et stykke tid nu, og har en del tid tilovers hvor jeg nu stiller mig selv til rådighed

Shiba Saghian hjælper med børnepasning i Aarhus og omegn

Jeg er god til at gøre rent, da jeg hjælper meget til derhjemme. Det kan være fra støvsugning, til gulvvask og meget mere.

Mathilde hjælper med børnepasning i Solrød Strand og omegn

Hej jeg hedder Mathilde og jeg er 13 år gammel. jeg tilbyder at hjælpe dig med at passe dine børn eller hente og bringe dem til fx. børnehave SFO eller skole.

Tine Bangst hjælper med børnepasning i Helsingør og omegn

Jeg er effektiv og tager fat mht have pasning. . god til børn uanset alder. Jeg har selv 2 voksne. Kan både ved sygdom og evt enkelt overnatning . Jeg har ingen allergi, s kan tåle alle miljøer.