Nina Vistisen hjælper med børnepasning i Gilleleje og omegn

Jeg er ikke 'kvalificeret' handydame, men er en energisk og sporty pige som er frisk på at hjælpe til. Jeg kan lidt af det hele, og er parat til også at lære noget nyt. Se lidt om mine erfaringer nedeunder.

Jeg har passet børn da jeg var teenager og jeg elsker børn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Høj Jakobsen hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

Jeg er meget mødestabil og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Qua min arbejdserfaring kan jeg hjælpe dig med både børnepasning, lektiehjælp, rengøring og servering til diverse arrangementer.

Katrine Sørensen hjælper med børnepasning i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Jeg passer tit mine små kusiner, vi elsker at spille spil, gå nogle ture og se på dyr hvis der er mulighed for det. Elsker at være sammen med børn og passe dem.

Ingen profilbeskrivelse...

Gabriel Evron hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er i god form og kan hjælpe med alt fra at klippe græs, til flygtning. Ud over har jeg haft kørekort i 1 år og har kørt mere eller mindre hver dag.

Pia Bak hjælper med børnepasning i Løsning og omegn

Grundig - lærenem - smilende - loyal

Naja hjælper med børnepasning i Albertslund og omegn

Jeg hedder Naja og er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse på en skole i Albertslund.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med børnepasning i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Ulrik Petersen hjælper med børnepasning i Holbæk og omegn

Jeg er en mødestabil ung glad gut på 22, som har mange års erfaring på arbejdsmarkedet. Jeg er perfektionist, så når jeg bliver tildelt en opgave bliver den gennemført 100%! Jeg er i god form, så hårdt arbejde er intet problem for mig.

Anna Tsyhanenko hjælper med børnepasning i Galten og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses

Charlotte Christiansen hjælper med børnepasning i Aalborg SØ og omegn

Jeg er uddannet lærer med med bred faglig erfaring. Jeg tilbyder derfor min hjælp og ekspertise til børn og unge som har ekstra brug for hjælp med lektierne.

Lonnie Rasmussen hjælper med børnepasning i Vester Skerninge og omegn

Beklædningsformgivere og multimedie designer Positiv, udadvendt, omsogsfuld, pligtopfyldende, grundig, perfektionist, gode samarbejdsevner, struktureret, innovativ, godt overblik og fleksibel

Jeg har arbejdet i en børnehave og vuggestue så har derfor god erfaring med børn.

Jeg har erfaring inde for rengøring og børnepasning. Børnepasning da jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave, plus jeg har en lillesøster på 6år, jeg er selv 20år. Rengøring har jeg haft et par jobs hos et vikarbureau

Malin Krabbe hjælper med børnepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Yuli Kristensen hjælper med børnepasning i Skanderborg og omegn

Taler og skriver flydende Engelsk og Dansk Rutineret IT bruger Detaljeret og serviceminded Hårdtarbejdende Fleksibel Hjælpsom Ansvarligt og mødestabil

Jeg har kursus i børnepasning. Jeg har før passet 3 mindre drenge.

Jeg er meget aktiv og jeg har lavet mange forskellige opgaver for venner og familie igennem årene. Jeg er lærenem, effektiv og nyder hårdt arbejde. Jeg er en ung fyr på 22 år, som står og leder efter nogle ekstra opgaver ved siden af mit studie.

Har små børn i familien, passer dem jævnligt alene. Hjulpet flere private familier.

Jeg har prøvet lidt af hvert. Om det er svinge fader til et bryllup, eller passe ungerne fredag-søndag eller fikse din græsplæne og sørge for huset er renligt og ordensfyldt. Kan hjælpe med stortest alt, det eneste der begrænser, det er om udstyret er til det og om du er tilfreds med min service.

Christian lindegaard Petersen hjælper med børnepasning i Varde og omegn

Jeg er en 22 årig ung mand fra Esbjerg, som til daglig studere til Teknisk Manager og dermed har en bred indgangsvinkel til mange ting.

Har tidligere passet børn i flere forskellige aldersgrupper både for bekendte og fremmede. Desuden har jeg også arbejdet som lektierhjælper for folkeskolebørn i omkring et halvt år. Er derfor altid klar på diverse oplevelser sammen med børnene.

Jeg er en pige på 20 år, som lige er blevet færdig med gymnasiet, hvor jeg havde en naturfaglig linje. Lige nu har jeg sabbatår og søger diverse arbejdsopgaver hvor der er brug for det. Jeg er et super smilende og en udadvendt person, hvilket kan ses i det arbejde jeg fortager mig. Desuden går jeg meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Så hvis det lever op til dine kriterier, så håber jeg vi kan arbejde sammen i fremtiden.