Jeg har passet børn da jeg var teenager og jeg elsker børn

Ingen profilbeskrivelse...

Katrine Sørensen hjælper med børnepasning i Bindslev og omegn

Jeg har god erfaring inden for de områder jeg har valgt at tilbyde. Står til rådighed stort set alle ugens dage.

Gabriel Evron hjælper med børnepasning i Gentofte og omegn

Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er i god form og kan hjælpe med alt fra at klippe græs, til flygtning. Ud over har jeg haft kørekort i 1 år og har kørt mere eller mindre hver dag.

Pia Bak hjælper med børnepasning i Løsning og omegn

Grundig - lærenem - smilende - loyal

Naja hjælper med børnepasning i Albertslund og omegn

Jeg hedder Naja og er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse på en skole i Albertslund.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med børnepasning i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Sasja Andersen hjælper med børnepasning i København Ø og omegn

jeg er en ung kvinde på 25, som har været i service branchen i 5 år, 3 af de år som stewardesse. Jeg er super handy og er klar på at hjælpe til under disse tider hvor verden er lidt underlig.

Anna Tsyhanenko hjælper med børnepasning i Galten og omegn

have experience in cleaning. all homeand spring cleaning or moving .a summer house and much more have experience in caring animals graduated cooking courses

Charlotte Christiansen hjælper med børnepasning i Aalborg SØ og omegn

Jeg er uddannet lærer med med bred faglig erfaring. Jeg tilbyder derfor min hjælp og ekspertise til børn og unge som har ekstra brug for hjælp med lektierne.

Lonnie Rasmussen hjælper med børnepasning i Vester Skerninge og omegn

Beklædningsformgivere og multimedie designer Positiv, udadvendt, omsogsfuld, pligtopfyldende, grundig, perfektionist, gode samarbejdsevner, struktureret, innovativ, godt overblik og fleksibel

Anmeldelse:

Nikola Ruzic hjælper med børnepasning i København V og omegn

Fysisk god form, har prøvet en masse indenfor fysisk arbejde, men jeg er også klar på babysitning osv. Jeg er en frisk dreng på 17, og har en kammerat der også er klar, hvis det er stører projekter! Under 18 = energi og lavere løn

En ekstra Hjælpende Hånd hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

Vi giver en ekstra hjælpende hånd, der hvor der er brug for det. Vi er private og har gjort det i nogle år, som sidebeskæftigelse. Rengøring, havearbejde, dyrepasning, børnepasning, servering m.m Aarhus og Omegn.

Malin Krabbe hjælper med børnepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Yuli Kristensen hjælper med børnepasning i Skanderborg og omegn

Taler og skriver flydende Engelsk og Dansk Rutineret IT bruger Detaljeret og serviceminded Hårdtarbejdende Fleksibel Hjælpsom Ansvarligt og mødestabil

Jeg har kursus i børnepasning. Jeg har før passet 3 mindre drenge.

Jeg er meget aktiv og jeg har lavet mange forskellige opgaver for venner og familie igennem årene. Jeg er lærenem, effektiv og nyder hårdt arbejde. Jeg er en ung fyr på 22 år, som står og leder efter nogle ekstra opgaver ved siden af mit studie.

Christian lindegaard Petersen hjælper med børnepasning i Varde og omegn

Jeg er en 22 årig ung mand fra Esbjerg, som til daglig studere til Teknisk Manager og dermed har en bred indgangsvinkel til mange ting.

Safi service hjælper med børnepasning i Birkerød og omegn

Jeg har uddannelse som Business Adminstration og har erfaringer på mange forskellige arbejder i 11 år godt kommunikation med kunderne det er vigtig til mig, I maget gerne kontakt mig på +4560479901

Har tidligere passet børn i flere forskellige aldersgrupper både for bekendte og fremmede. Desuden har jeg også arbejdet som lektierhjælper for folkeskolebørn i omkring et halvt år. Er derfor altid klar på diverse oplevelser sammen med børnene.

Jeg er en pige på 20 år, som lige er blevet færdig med gymnasiet, hvor jeg havde en naturfaglig linje. Lige nu har jeg sabbatår og søger diverse arbejdsopgaver hvor der er brug for det. Jeg er et super smilende og en udadvendt person, hvilket kan ses i det arbejde jeg fortager mig. Desuden går jeg meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Så hvis det lever op til dine kriterier, så håber jeg vi kan arbejde sammen i fremtiden.

Mia Petersen hjælper med børnepasning i Ryomgård og omegn

Tjener, barista, bartender, madlavning, opvask, køkken -og kokkeassistent, rengøring, børnepasning, vægudsmykning/maling, tilretning, oprydning, flytning, kreative opgaver.

Charlotte hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Tidligere erfaring som tjener, bartender, lektiehjælp og babysitter. Studerer til dagligt og arbejder som teambuilding instruktør og har derfor erfaring med samarbejde, lederskab og overblik.

Pabló Gueve Bońkowski hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rikke hjælper med børnepasning i Søborg og omegn

Jeg kan tilbyde hundeluftning, babypasning da jeg bor tæt ved en børnehave elle undervisning.

Marva Khorami hjælper med børnepasning i Esbjerg og omegn

Arbejdet med rengøring i mange år. God til at passe børn og andre lignende jobs. Er pligtopfyldende og medgørlig. Arbejdet bliver gjort til kunden er tilfreds.

Aria Nadri hjælper med børnepasning i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marc Göransson hjælper med børnepasning i København NV og omegn

Jeg er normalt mekaniker Og har arbejdet 7 år på bakken Og som arbejds mand både som maler og som maskine-førre tjener/bartender i 3 år Og arbejdsmand for forfaldent arbejde

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med børnepasning i Ølsted og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.

Louise Emilie Salvesen hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Hej, jeg hedder Louise Emilie, er 19 år og bor i Aalborg. Til dagligt går jeg på ergoterapeut-uddannelsen her i Aalborg og arbejder i weekenderne i tøjbutik.

Emma Nielsen hjælper med børnepasning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...