Christian lindegaard Petersen hjælper med børnepasning i Varde og omegn

Jeg er en 22 årig ung mand fra Esbjerg, som til daglig studere til Teknisk Manager og dermed har en bred indgangsvinkel til mange ting.

Safi service hjælper med børnepasning i Birkerød og omegn

Jeg har uddannelse som Business Adminstration og har erfaringer på mange forskellige arbejder i 11 år godt kommunikation med kunderne det er vigtig til mig, I maget gerne kontakt mig på +4560479901

Har tidligere passet børn i flere forskellige aldersgrupper både for bekendte og fremmede. Desuden har jeg også arbejdet som lektierhjælper for folkeskolebørn i omkring et halvt år. Er derfor altid klar på diverse oplevelser sammen med børnene.

Jeg er en pige på 20 år, som lige er blevet færdig med gymnasiet, hvor jeg havde en naturfaglig linje. Lige nu har jeg sabbatår og søger diverse arbejdsopgaver hvor der er brug for det. Jeg er et super smilende og en udadvendt person, hvilket kan ses i det arbejde jeg fortager mig. Desuden går jeg meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Så hvis det lever op til dine kriterier, så håber jeg vi kan arbejde sammen i fremtiden.

Mia Petersen hjælper med børnepasning i Ryomgård og omegn

Tjener, barista, bartender, madlavning, opvask, køkken -og kokkeassistent, rengøring, børnepasning, vægudsmykning/maling, tilretning, oprydning, flytning, kreative opgaver.

Charlotte hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Tidligere erfaring som tjener, bartender, lektiehjælp og babysitter. Studerer til dagligt og arbejder som teambuilding instruktør og har derfor erfaring med samarbejde, lederskab og overblik.

Pabló Gueve Bońkowski hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rikke hjælper med børnepasning i Søborg og omegn

Jeg kan tilbyde hundeluftning, babypasning da jeg bor tæt ved en børnehave elle undervisning.

Sara Bachvarova hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Hejsa, har du travlt i din hverdag til nogle opgaver, skal du ikke være bange for at skrive til mig. Jeg er en 19 årig pige som er meget åben og imødekommende.

Marva Khorami hjælper med børnepasning i Esbjerg og omegn

Arbejdet med rengøring i mange år. God til at passe børn og andre lignende jobs. Er pligtopfyldende og medgørlig. Arbejdet bliver gjort til kunden er tilfreds.

Andreas Jørgensen hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Jeg har massere erfaring med dyr, børn, havearbejde, rengøring. Jeg har arbejdet siden jeg var 14, og har derved intet problem med punktlighed, overholdning af aftaler og hårdt arbejde.

Aria Nadri hjælper med børnepasning i Vodskov og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jasmina Smajic hjælper med børnepasning i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Jeg har i mange år passet mine mange niecer og nevøer og derudover haft. små jobs som barnepige. Derudover har jeg afholdt en række workshop for de mindste med filmvisning og kreative indslag bl.a. på Dokk1 og Film i Skoven.

Jeg hedder Julie, er 29 år og uddannet fra multiplatform storytelling and production. 'Gode kommunikationsevner Effektiv I god fysisk form Mødestabil Opstillingsparret Udadvendt og åben

Marc Göransson hjælper med børnepasning i København NV og omegn

Jeg er normalt mekaniker Og har arbejdet 7 år på bakken Og som arbejds mand både som maler og som maskine-førre tjener/bartender i 3 år Og arbejdsmand for forfaldent arbejde

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med børnepasning i Ølsted og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.

Natasja Ungstrup hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Louise Emilie Salvesen hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Hej, jeg hedder Louise Emilie, er 19 år og bor i Aalborg. Til dagligt går jeg på ergoterapeut-uddannelsen her i Aalborg og arbejder i weekenderne i tøjbutik.

Emma Nielsen hjælper med børnepasning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har hele mit liv haft noget med børn at gøre. Og alle muligheder jeg har haft for at passe børn, har jeg taget.

Børnepasning Servering eller hjælp til fester og andet. Jeg har både arbejdet i køkken og butik. Jeg har i et år nu arbejdet på en sportsbar i Randers. Jeg går i skole i Aarhus på en hf.

Mads Paxon hjælper med børnepasning i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Jeg er 21 år, og er meget glad for børn. Tidligere har jeg erfaring med at passe mindre børn i min familiekreds, men har ikke erfaring med mindre børn fra alderen 0-2 år.

Ingen profilbeskrivelse...

Mor til 2. Tidligere job i vuggestue/børnehave.

Ingen profilbeskrivelse...

Kristaps Krumins hjælper med børnepasning i Skørping og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Nielsen hjælper med børnepasning i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har erfaring med at passe børn, hvilket jeg har gjort i ca. 6 år.

Jeg er lige gået ud af 3.g og arbejder i fætter BR. Jeg har erfaring fra rengøringsjobs, avisbud og arbejde i Rema1000. Jeg er smilende og udadvendt og vil gerne have at arbejdet bliver gjort ordenligt.

Har altid passet mine søskende

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har taget babysitterkursus på ungdomsskolen i Roskilde og dertil også passet børn for privatpersoner før.

Personlige kvalifikationer: Udadvendt og imødekommende Energisk og positiv Servicemindet og effektiv Mødestabil God til at bevare overblikket Gåpåmod

Josephine Mansing-Barfod hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

jeg har passet min kusiner altid de er 5 7 og 9 er god til børn, og meget stiller rolig

Jeg er 18 år. Jeg har gået på Tietgen Business jeg er en meget glad og smilende pige er åben for alle muligheder jeg er meget imødekommende glad for børn og dyr