Jeg har hele mit liv haft noget med børn at gøre. Og alle muligheder jeg har haft for at passe børn, har jeg taget.

Børnepasning Servering eller hjælp til fester og andet. Jeg har både arbejdet i køkken og butik. Jeg har i et år nu arbejdet på en sportsbar i Randers. Jeg går i skole i Aarhus på en hf.

Mads Paxon hjælper med børnepasning i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Mor til 2. Tidligere job i vuggestue/børnehave.

Ingen profilbeskrivelse...

Kristaps Krumins hjælper med børnepasning i Skørping og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har erfaring med at passe børn, hvilket jeg har gjort i ca. 6 år.

Jeg er lige gået ud af 3.g og arbejder i fætter BR. Jeg har erfaring fra rengøringsjobs, avisbud og arbejde i Rema1000. Jeg er smilende og udadvendt og vil gerne have at arbejdet bliver gjort ordenligt.

Har altid passet mine søskende

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har taget babysitterkursus på ungdomsskolen i Roskilde og dertil også passet børn for privatpersoner før.

Personlige kvalifikationer: Udadvendt og imødekommende Energisk og positiv Servicemindet og effektiv Mødestabil God til at bevare overblikket Gåpåmod

Josephine Mansing-Barfod hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

jeg har passet min kusiner altid de er 5 7 og 9 er god til børn, og meget stiller rolig

Jeg er 18 år. Jeg har gået på Tietgen Business jeg er en meget glad og smilende pige er åben for alle muligheder jeg er meget imødekommende glad for børn og dyr

Antonella Villanova hjælper med børnepasning i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Asta Birkedal hjælper med børnepasning i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Thea Mikaelsen hjælper med børnepasning i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Katja Nyring hjælper med børnepasning i Nykøbing M og omegn

Jeg er en ung dame på 19 år. Jeg er en meget smilende udadvendt pige, med meget arbejdes kraft og lyst. Jeg er bosat i hus i Nykøbing sammen med min kæreste og vores 3 hunde, samt 4 katte.

Elma Kecap hjælper med børnepasning i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Benjamin Krautwald hjælper med børnepasning i Farum og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Jeg har passet børn i alderen 1-7 år gennem de sidste 3 år, og så har jeg været i praktik på et fritidshjem, så der har jeg også lidt erfaring med børn op til 9-10 års alderen

Jeg kan hjælpe til med rengøring, børnepasning, madlavning, servering, lektiehjælp, hundepasning/dyrepasning mm. Jeg snakker flydende dansk, engelsk og færøsk. Har færdiggjort gymnasiet her i sommers, så jeg har massere af tid til at give en hjælpende hånd:)

Andreas Jørgensen hjælper med børnepasning i Odense C og omegn

Jeg har massere erfaring med dyr, børn, havearbejde, rengøring. Jeg har arbejdet siden jeg var 14, og har derved intet problem med punktlighed, overholdning af aftaler og hårdt arbejde.

Emma Hansen hjælper med børnepasning i Rødekro og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har en del erfaring med børnepasning. Jeg har passet børn i alderen 1-9 år og op til 3 børn af gangen. Jeg er derfor vant til at have mange bolde i luften og holde overblik.

Ingen profilbeskrivelse...

Sofie Gyrd-Hansen hjælper med børnepasning i København N og omegn

Jeg er enormt engageret og sørger for at mit arbejde bliver gjort omhyggeligt og færdigt. Jeg har et godt øje på detaljer og er ikke bange for at tage fat.

Malene scheel Larsen hjælper med børnepasning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have taken care of my brothers when they were little and had the opportunity to work with several families in my country and in Australia, I prepare games and a delicious meal for them so that they are always happy!

Initiative in the realization of new projects and innovation, interest in knowing new ways of working, living, studying ... I have total availability to work in any destination. I like to work in a team, learn from the other members of the group and learn about new learning and organizational systems and above all grow on a personal and professional level.

Julie Nystrup hjælper med børnepasning i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martine Nebel Sohn hjælper med børnepasning i Aarhus C og omegn

Jeg er stærk pige på 23 og kan arbejde selvstændigt, såvel som med andre. Jeg er nem at kommunikere med og generelt meget glad. Jeg snakker og forstår engelsk og dansk og synes det kunne være spændende med en alsidig arbejdsdag.

Stefan Gewecke hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-))

< HUS > Handyman: Vant til stort hus og småprojekter. Boring af huller i stærke mure, opsætning af diverse ting samt udskiftning af lamper mv. < HAVE > Slår gerne gras enten med manuel eller motoriseret plæneklipper. Har endvidere selv havetraktor og således erfaring med kørsel og pleje heraf. <DIVERSE> Børnepasning: Har en søn på lidt over 1½ år som elsker når der kommer legekammerater :-)) Flyttehjælp: 186 cm høj, 75 kg. God atletisk form og vant til at slæbe. Arbejdet deltid på et lager i 2 år med hård fysisk sortering. Kan stille med stor personbil med anhængertræk - og dertil trailer om nødvendigt. Lektiehjælp: Er uddannet speditør (vej- og luftfragt), har en HD i Supply Chain Mangement og en kandidatgrad inden for erhvervsøkonomi. Har foruden egne projekter hjulpet medstuderende med deres eksamensprojekter. Hjælp til computere: Er en haj til alt der vedrører computere og især software/systemer. Kan f.eks. hjælpe hvad angår en langsom computer, virus, dataudtræk, troubleshooting af fejlmeddelelser og meget mere. Hundepasning: Haft hund siden jeg blev født. Har pt. en Shetland Sheepdog der hedder Sirius på en håndfuld år. Har endvidere adgang til en kæmpe indhegnet have med mulighed for leg og frisk luft inden for et sikkert areal. Herudover dejlige naturruter på nært hold.

Natasja Ungstrup hjælper med børnepasning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Experience with grandchildren.

As a dedicated and reliable individual with strong experience in maintaining building cleanliness and tidiness, I believe I would be an excellent addition to your team.