Jeg er en pige på snart 19 år, der snart bliver student fra Bornholms Gymnasium. Jeg har i forvejen to børnepasningsjobs, men kunne godt bruge lidt ekstra arbejde i ferien inden jeg flytter til København for at studere fransk på universitetet. Jeg er meget dygtig til at passe børn i alle aldre, og har også erfaring med rengørings- og opvasker jobs. I skolen har jeg altid fået gode karakterer, især i de sproglige fag, og vil derfor være en god hjælp til børnenes lektier. Derudover er jeg altid klar på at hjælpe til med at rydde op, servere til en fest, eller noget helt tredje.

Jeg har igennem ca. 30 år arbejdet med it og it-support og hjulpet rigtig mange mennesker med deres udfordringer både privat og på jobbet. I 2012 blev jeg inspirereret til at forfølge mine drømme og mål. I dag er mit fokus at hjælpe, inspirere og motivere andre til at leve et lykkeligt liv. Jeg kan derfor tilbyde at hjælpe dig med små råd og tips til at leve et sandt og lykkeligt liv.

Laver næsten alle opgaver. Lige til at samle en reol til grave arbejde

Vil du gerne have et spændende børneværelse? Eller har du en kedelig væg i dit hjem som kunne trænge til lidt liv? Eller måske en mur? Så er det kun fantasien der sætter grænser og det kan jeg hjælpe med.

Jeg kan hjælpe dig hvis du har udfordringer med dit elektronik, opsætning af mobil, tv og bredbånd.

Ingen profilbeskrivelse...