Niels Nielsen

2670 Greve

Anmeldelse:

Har budt på 182 opgaver
Seneste bud den 17. feb.
Mine kvalifikationer

(I speak English and German) Har arbejdet i industrien i tekniske/engineering jobs, har absolut praktisk og pragmatisk tilgang til alle opgaver. Kan håndtere langt de fleste normale værktøjer og er kreativt anlagt.

Mine erfaringer

Omfatter ophængning af diverse billeder, reoler og lamper, samling af saml-selv møbler af enhver art (IKEA), udskiftning af vandhaner, tætning af døre og vinduer, skift af termostat i radiator og alt andet normalt forekommende af små og lidt større opgaver i hjemmet plus lovligt el-arbejde under fuld sikkerhed. Specialopgaver som kræver lidt opfindsomhed, herunder reparationer. Spørg og du år et ærligt og realistisk svar:) (please ask me if you got a job you cannot handle yourself) Speciale i lejlighedsopfindelser, hvor den rigtige løsning ikke kan købes, og hvor en kær ting er gået i stykker og skal repareres.

Mine foretrukne arbejdstider

Alle dage efter kl 9-10. Working all weekdays after 9-10. I undtagelsestilfælde også weekend.


5 Anmeldelser af denne bruger

 • Irini Pateraki

  Niels has a very creative mind and is very responsible and efficient regarding the assigned tasks. Very happy with him, totally recommended!

 • Ravnjacob

  Har fået skiftet en vandvarmer og en vandhane. Niels er grundig og flink, men indenfor vvs ikke så erfaren i hvert fald. Derfor tog opgaven lang tid, over 3 dage og blev meget dyrere end forventet. Niels var dog flink til, at skaffe manglende materialer og det lykkedes til sidst at få samlingerne tætte.

 • Isabel Valdés Marín

  Niels helped us with different type of tasks satisfactorily. We are happy to recommend him.

 • Eva Holm

  Fin og kreativ løsning på opvaskemaskine-problem. Gode anbefalinger herfra.

 • Lotte Broe

  Niels er både tålmodig og omhyggelig - og han fik klaret alle mine ophængningsopgaver til fuld tilfredshed. Kan bestemt anbefale hans arbejde.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.