Naanna

By: Frederiksberg, Postnummer: 2000

Oprettet: 13-08-2010

Mine kvalifikationer

BARNEPIGE/LEKTIEHJÆLP/UNDERVISNING I KLAVER/DYREPASSER TILBYDES.

Står du/I og mangler en glad, tryghedsskabende og omsorgsfuld barnepige, er jeg måske den I står og mangler.

Mit navn er Nanna. Jeg er en glad, frisk pige på 20 år, som netop er flyttet til København fra det nordjyske (mere præcist Hjørring), fordi jeg i efteråret uddannelse som dyrlæge på Københavns universitet.

Jeg har siden, jeg var 15 været barnepige for børn i alderen 1,5-13 år, og har derfor god erfaring med børn. Derudover har jeg det sidste år været ansat i et aktivitetsværksted for børn i Skallerup Klit feriecenter ("Team Aktiv"), hvilket var et job jeg var rigtig glad for.
I Team Aktiv kunne børn i alle aldre komme og lave en masse kreative og sjove ting - her kan bl.a. nævnes bolchekogning, sæbelavning, flotte malerier, skattejagt og meget andet. Dette stod jeg for - så hvis børnene har lyst har jeg masser af ideer til mange timers sjov og hygge.

PASNING AF DYR
Som mit valg af studie nok viser elsker jeg dyr (ALLE slags) - jeg har selv haft hest de sidste 5 år, og hund de sidste 6. Jeg elsker frisk luft - så jeg vil være frisk på en god lang tur med hund.

UNDERVISNING KLAVER:
Jeg spiller klaver og har spillet siden jeg var 6. Jeg kan spille det meste - klassisk og rytmisk klaver. Vi kan snakke om hvad eleven helst vil spille.
På Hjørring gymnasium gik jeg på en musik-linje med musik på A-niveau - så den teoretiske del kan jeg også hjælpe med.

LEKTIEHJÆLP:
Der vil også være mulighed for lektiehjælp både til de yngre trin i folkeskolen - men også de ældre.
Jeg er fagligt stærk, men kan især tilbyde hjælp indenfor fagene: dansk, historie, musik, samfundsfag, biologi, religion, matematik, fysik, kemi, spansk mv.

ANDET:
Jeg er derudover en aktiv pige - løber dagligt både udenfor men også med træning i fitness center. Jeg har været ansat i fitness DK, og interesserer mig meget for motion og kost.

Har derudover serveret til mange selskaber - hvilket jeg også gerne tager ud og gør.

Min kæreste og jeg bor på Frederiksberg - og da vi ikke har en bil kan jeg desværre kun tilbyde pasning og lektiehjælp til husstande i en overskuelig cykelradius.
Ved hjælp til fx servering er afstand ikke helt så vigtigt.

Jeg håber at høre fra jer også hvis I har spørgsmål, eller lignende.

Mange hilsner Nanna

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine forestrukne arbejdstider

Ikke angivet.


Ingen anmeldelser af denne bruger