Jan Kristensen

2820 Gentofte

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Tilbyder, at hjælpe med havearbejde, malerarbejde, rengøring og hvis du skal have sat en hylde op, samlet et skab eller lig. Minimum 2 timer pr. gange eller efter tilbud. Jeg har god erfaring ( 48 år) og kan hjælpe med alt som handyman.kontakt mig også weekend og hør om jeg kan hjælpe dig. Jeg har bil og trailer til bortkørsel af haveaffald og andet.

Mine erfaringer

Jeg er meget professionel og holder altid mine aftale. Du kan altid regne 100 % med mig. Jeg har et firma der hjælper med forskellige opgaver til hjemmet og til virksomheder så dine opgaver er i trygge hænder. Er uddannet med god kundeservice. Gerne faste dage hver uge som din havemand.

Mine foretrukne arbejdstider

Mandag til søndag 05.00 - 21.00


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Birgit kjældgaard

    Handy-Jan arbejder utroligt effektivt, energisk og resultatorienteret, løser opgaverne hurtigt og med flot resultat. Udover det er samarbejdet effektivt og behageligt.

  • Life.care

    Handy-Jan har hjulpet med malerarbejde af lejlighed, og det er virkeligt fint arbejde der er udført. Jan giver en virkelig flot service, og er tilmed en rigtig behagelig person. Jeg kan varmt anbefale Jan.

  • Fabriciuscathrine

    Handy_jan har hjulpet os med havearbejde og noget malerarbejde og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. Jan er punktlig og kommer altid til tiden og udføre det aftalte arbejde. Han er i super godt humør og meget venlig og høflig. Handy_Jan har vi nu som fast havemand.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.