Christian Dirksen

5300 Kerteminde

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Jeg er 66 år, gift og bosiddende i Kerteminde. Ved Lindø værftets lukning, hvor jeg var ansat som planlægningschef, besluttede jeg at stoppe som lønmodtager og har siden etableret egen enkeltmandsvirksomhed.
Mine kompetencer:
• Alle former for havearbejde inklusiv ny anlæg, flisebelægninger og etablering af vandmiljøer.
• Udbedring af bolig inklusiv maling.

Mine erfaringer

Jeg har været med til at bygge parcelhuse, carporte, redskabsrum, cykelskure, drivhuse og udført opgaver på eget hus og have. I perioden som virksomheds ejer har jeg renoveret boliger, udført diverse haveopgaver og assisteret tømrerfirma med tag renoveringsopgaver.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er klar til opgaver hverdage som weekender fra tidlig morgen til sen aften. Jeg holder, hvad jeg lover og er en stabil og troværdig samarbejdspartner.


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Hanne Bræmer

    Fantastisk professionel tilgang. Udførte arbejdet med idérige løsningsforslag. Systematisk og ordentligt på alle måder, og en meget fint samarbejde.

  • Tove Kou

    Christian kan jeg anbefale til andre da han har udført arbejdet til min absolutte tilfredshed. Han er rigtig god til at måle op og bruger kun de materialer, som er nødvendige for at udføre opgaven så der er minimalt spild. Han er en allround have kyndig person, som ved alt om flise arbejde/hegn/havelågeopsætning/beplantning /beskæring og kan vejlede dig uanset opgavens art. Han møder til tiden og er et yderst venligt og behageligt menneske at samarbejde med.