Niels Thrane

4400 Kalundborg

Anmeldelse:

Har budt på 146 opgaver
Seneste bud den 22. feb.
Mine kvalifikationer

Handy og effektiv til mindste detalje inden for rengøring og lettere vedligehold af ejendomme, primært malerarbejder. Rengøring hos private er med fokus på detaljen og med opfyldelse af kundens ønsker og krav. Der kan ligeledes indgås aftale på daglig/ugentlig og månedlig basis. Der tilbydes industrirengøring udført ud fra kundens anvisninger og de krav der stilles inden for branchen. Der kan - i samarbejde med kunden - udarbejdes procesbeskrivelse ud fra kundens ønsker. Udover rengøring, er jeg effektiv og patentkrig inden for renovering/maling af mindre lejligheder/værelser. Udfører loft-og vægmaling med garanti for “et godt stykke arbejde”. Giver gerne et samlet bud på arbejdet. Referencer kan sagtens skaffes fra tidligere kunder fra arbejde udført inden for de seneste måneder.

Mine erfaringer

Har erfaring med rengøring inden for grupperne: - hovedrengøring - vedligeholdelse - daglig rengøring - specifikke opgaver - rengøring efter fraflytning - rengøring inden indflytning

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder alle ugens dage/timer


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Ib Rasmussen

    har i dag haft fornøjelsen af at have niels thrane på besøg for at ordne vores loft med maling. pris og kvalitet er i orden. har bestilt ham til en total renovering af et andet værelse i efteråret. kan kun anbefales.

  • Lisa Michaelsen

    Niels er yderst dygtig , behagelig og serviceminded. De bedste anbefalinger.

  • Gert Oelkers

    Yderst omhyggelig og til at stole på. Rimelig pris. Yder meget grundigt arbejde. Desværre har Niels meget travlt på grund af sin dygtighed og troværdighed. Kan varmt anbefales, selv om man skal vente lidt.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.