Profilbillede

Niels Thrane

4400 Kalundborg

Anmeldelse:

Har budt på 176 opgaver
Seneste bud den 2. jul.
Mine kvalifikationer

Handy og effektiv til mindste detalje inden for rengøring og lettere vedligehold af ejendomme, primært malerarbejder. Rengøring hos private er med fokus på detaljen og med opfyldelse af kundens ønsker og krav. Der kan ligeledes indgås aftale på daglig/ugentlig og månedlig basis. Der tilbydes industrirengøring udført ud fra kundens anvisninger og de krav der stilles inden for branchen. Der kan - i samarbejde med kunden - udarbejdes procesbeskrivelse ud fra kundens ønsker. Udover rengøring, er jeg effektiv og patentkrig inden for renovering/maling af mindre lejligheder/værelser. Udfører loft-og vægmaling med garanti for “et godt stykke arbejde”. Giver gerne et samlet bud på arbejdet. Referencer kan sagtens skaffes fra tidligere kunder fra arbejde udført inden for de seneste måneder.

Mine erfaringer

Har erfaring med rengøring inden for grupperne: - hovedrengøring - vedligeholdelse - daglig rengøring - specifikke opgaver - rengøring efter fraflytning - rengøring inden indflytning

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder alle ugens dage/timer

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...


Opgaver

4 Anmeldelser af denne bruger

 • Tina Lerche

  Vores opgave var: Totalrenovering af 50m2 terrasse - vi orker det ikke længere selv. Se detailopgaven nedenfor - som Niels løste til vores store tilfredshed - både inden for budget og tid. Tænk - han kom ovenikøbet den dag han lovede !!! Niels er grundig til det perfektionistiske og det er tydeligt, at han nyder at bruge sin faglighed til at hjælpe. Niels er tilmed et behageligt menneske, som er supernem at omgås. Tak Niels, for din professionelle assistance. Vi ses forhåbentlig næste år samme tid. * Terrasse med fliser - alger skal væk - er blevet renset/imprægneret for et par år siden. * Laurbærhæk på ca. 10 m længde skal klippes. * Lidt roser i bed foran hæk skal trimmes. * Klatrehortensia ca. 5 m skal studses. * Teak havebord og 6 tilhørende stole skal renses.

 • Ib Rasmussen

  har i dag haft fornøjelsen af at have niels thrane på besøg for at ordne vores loft med maling. pris og kvalitet er i orden. har bestilt ham til en total renovering af et andet værelse i efteråret. kan kun anbefales.

 • Lisa Michaelsen

  Niels er yderst dygtig , behagelig og serviceminded. De bedste anbefalinger.

 • Gert Oelkers

  Yderst omhyggelig og til at stole på. Rimelig pris. Yder meget grundigt arbejde. Desværre har Niels meget travlt på grund af sin dygtighed og troværdighed. Kan varmt anbefales, selv om man skal vente lidt.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.