Rasmus Olesen

8210 Århus V

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Jeg er en frisk ung mand som tilbyder hjælp til stort set alle opgaver inden for hus og have. Jeg er udlært tømrer og selvudlært havemand og er frisk på alle opgaver store som små.

Mine erfaringer

Jeg er udlært tømrer og har arbejdet inden for faget i tre år plus det løse i ferierne og weekenderne.

Jeg er selvudlært havemand og har 8 års erfaring.

Derudover er jeg født og opvokset på en gård hvilket har betydet at jeg har prøvet lidt af hvert.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er studerende så det skal selvfølgelig passe ind. Men ellers er jeg meget fleksibel, både eftermiddage, aftener, weekender og ferier. Vi skal nok finde ud af det sammen.


12 Anmeldelser af denne bruger

 • Hannah Winsløw

  Rasmus er en fantastisk arbejdskraft - han er grundig - han er hurtig - han er sympatisk - han er punktlig og så tager han ting helt af sig selv. Vi har ALDRIG haft en så god havehjælper. TAK for din indsats Rasmus.

 • Aase Sparvath

  Jeg har haft Rasmus til at gøre min Have forårsklar han er en meget høflig ung Mand der gør sit arbejde meget grundigt og ikke er bange for at tage fat på hvad som helst jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale ham til andre der har brug for hjælp ham bliver i ikke snydt med

 • Tove Fruelund

  Rasmus er lige startet her som vores havemand. I slud og regn. Mødte præcis og har arbejdet uafbrudt - så fantastisk. Han er meget tiltalende, høflig og villig til at hjælpe os med alt. Det er er stor hjælp, at Rasmus kommer her.!!

 • Hans Henrik Nygaard

  Alt overholdt. God og ærlig HandyHander. Alt udført som aftalt. Godt råd til andre - Lad Handy Hand stå for betaling og formidling - det gir en rigtig god sikkerhed for ganske få penge. Kommer helt sikkert tilbage.

 • Anette Bro

  Rasmus udførte et rigtig godt stykke arbejde hos mig. Han er dygtig, præcis og ærekær. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger.

 • Margit Trudslev

  Margit Trudslev 17 . jan. 2015 .. Rasmus er en meget sympatisk og positiv ung mand. Mødte til tiden !!! Udførte opgaven yderst professionelt og hurtigt. Jeg er MEGET tilfreds og kan på det varmeste anbefale Rasmus.Hvis jeg igen får en handyman er jeg ikke i tvivl om hvem jeg vil vælge ;)

 • Luna bisgaard

  Kompetent, positiv, propositiv, konkret, præcis, høflig, diskret, sympatisk; optimal organisering af arbejdet.

 • Jens Tommerup

  Handyhanderen gjorde et rigtig godt arbejde. VI er meget tilfredse.

 • Anette Enghave

  Handyhanderen mødte til aftalt tid og var flink og imødekommende. Arbejdet blev udført til fuld tilfredshed. Jeg vil helt sikkert anbefale Handyhanderen til andre.

 • Heidi Andreasen

  Rasmus er punktlig og hurtig. Han har løst opgaven perfekt og vil helt sikkert bruge Rasmus en anden gang. De bedste anbefalinger herfra.

 • Troels Gry

  Rasmus er ligefrem og laver et grundigt stykke arbejde. Jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde, og skulle muligheden opstå vil jeg helt sikker bruge ham igen. Rasmus er høflig, punktlig og løste dagens opgaver perfekt og jeg vil helt sikkert anbefale ham til andre der har brug for en all-around handyman.

 • Ahandyhand.dk

  Jeg har haft Rasmus forbi til den helt store omgang lugning af fliser og hæk. Rasmus var rigtig effektiv, og kan varmt anbefales. Der blev håndluget 120 kvm fliser (svært tilvokset) og 60 meter hæk, hvor der først skulle fjernes ukrudsdug, som ikke var lagt rigtigt. Det blev gjort på 8 timer. Det at han er uddannet håndværker, synes jeg er et stort plus. Derudover viste det sig, at han havde rigtig meget specialværktøj, så hvis man har en opgave, som kræver noget værktøj, man ikke lige selv har, så kan Rasmus garanteret løse den.