Martin Stausholm

2800 Kongens Lyngby

Anmeldelse:

Har budt på 37 opgaver
Seneste bud den 3. nov.
Mine kvalifikationer

Mit navn er martin og jeg er 29 år, bosat i Kgs .Lyngby. Faglært Brolægger og Anlægsgartner mit speciale er kloakering som jeg gør mig mest i. Har 15 års erfaring i Entreprenørbranchen bl.a. fra NCC og fra der hvor jeg er nu. Til dagligt servicere jeg Storkøbenhavns kloaksystemer hvor jeg kører tilsyn på dem, laver reparationer og nye tilkoblinger mm. Vis du står med et form for problem på dit private kloaksystem så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Job udføres: Alle former for rotteskader på brønd/ledning, udskiftning af brøndkarme og dæksler, TV insp. højvandslukke (forhindre vand i kælder). Rep. af kloak uden opgravning. Tilslutning af alle former for dræn.- Rottespærre.- Afpropning af døde ledning.- Brolægnings arbejde.-træfældning.

Mine erfaringer

15års erfaring i Entreprenørbranchen Sven Bech A/S, NCC og større Forsyninger selvskaber. Udføre næsten alle tænkelige udendørsopgaver. Jeg er serviceminded og nyder at skabe tilfredshed gennem gode dialoger og veludført arbejde.

Mine foretrukne arbejdstider

Ring/skriv på tlf 42736865 så kan vi altid snakke nærmere. På forhånd tak for dit kig Vi ses Mvh Martin


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Kristine Uldahl

    Vi var meget tilfredse med Martins arbejde. Han udførte opgaven på den aftalte tid til den aftalte pris. Han var nem at komme i kontakt med og kunne hurtigt komme ud for at kigge på opgaven. Vil anbefale ham til brolægning.

  • Søren Lundberg

    Jeg kan kun anbefale Martin der har udført opgaven til fuld tilfredshed både tid, pris og udført arbejde.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.