Anette Mollerup

4050 Skibby

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Vi er 3 friske piger der går ud og serverer til fester. Så vil du være sikker på at din fest kommer til at løbe af stablen uden at du selv skal tage dig af alt det praktiske, så kan vi garantere at hvis du hyrer os, så kan du selv bare læne dig tilbage og nyde festen.

Mine erfaringer

Jeg selv har gået ud og serveret ved selskaber sammen med min egen mor, så det er blevet til mange fester heldigvis. Min ene datter er uddannet på kokkeskolen og har også arbejdet som tjener. Min anden datter er under uddannelse til bager & konditor. Vi er et godt team og vi nyder at skabe de gode rammer om din fest. Du kan booke os 2 eller 3 ad gangen.

Mine foretrukne arbejdstider

Weekend og aften.


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Inge Seidelin

    Anette og Helena klarede alt omkring maden til vores sølvbryllupsbrunch til UG. Venlige, kompetente og med både overblik og blik for detaljer.

  • Karin.phokus

    Anette og hendes datter har serveret til vores bryllup september 2017. Man kan umulig ønske sig sødere personale. Alt blev udført upåklageligt. Vi kan kun anbefale dem begge så varmt som overhovedet muligt. Det var tydeligt at de var meget dygtige og erfarne. Intet blev overset og alle uregelmæssigheder og hasteændringer blev der taget vare på. Anette og jeg havde et par dage forinden gennemgået planen for dagen sammen. Og jeg havde komplet tillid til at dagen skulle foreløbe planmæssigt og mine forventninger blev bestemt indfriet. De får alle de stjerner fra mig, som de overhovedet kan få.