Anette Mollerup, Sydsjælland og øer

Anette Mollerup

4750 Lundby

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 5. jun.
Mine kvalifikationer

Vi er ikke aktive i øjeblikket, men vil gerne beholde vores profil til senere brug. _________________________________ Vi er 3 friske piger der går ud og serverer til fester. Så vil du være sikker på at din fest kommer til at løbe af stablen uden at du selv skal tage dig af alt det praktiske, så kan vi garantere at hvis du hyrer os, så kan du selv bare læne dig tilbage og nyde festen.

Mine erfaringer

Vi er ikke aktive i øjeblikket men vil gerne beholde vores profil til verden igen er et sikkert sted efter Corona. _______________________________________ Jeg selv har gået ud og serveret ved selskaber sammen med min egen mor, så det er blevet til mange fester heldigvis. Min ene datter er uddannet på kokkeskolen og har også arbejdet som tjener. Min anden datter er under uddannelse til bager & konditor. Vi er et godt team og vi nyder at skabe de gode rammer om din fest. Du kan booke os 2 eller 3 ad gangen.

Mine foretrukne arbejdstider

Weekend og aften.

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Niels Henrik Hansen

  Supergodt arbejde og hele tiden på forkant. Begge var søde, smilende og imødekommende. Havde styr på tiderne for oprydning og anretning, alle aftaler blev overholdt og fuldt. Kan helt klart anbefales.

 • Brian Olsen

  Vi vil klart anbefale Anette og datter. Vi havde et fantastisk bryllup, hvor alt bare gik som det skulle. De var utroligt effektive i køkkenet og havde det fulde overblik, så vi bare kunne nyde vores store dag. Tusind tak for det.

 • Inge Seidelin

  Anette og Helena klarede alt omkring maden til vores sølvbryllupsbrunch til UG. Venlige, kompetente og med både overblik og blik for detaljer.

 • Karin Jørgensen

  Anette og hendes datter har serveret til vores bryllup september 2017. Man kan umulig ønske sig sødere personale. Alt blev udført upåklageligt. Vi kan kun anbefale dem begge så varmt som overhovedet muligt. Det var tydeligt at de var meget dygtige og erfarne. Intet blev overset og alle uregelmæssigheder og hasteændringer blev der taget vare på. Anette og jeg havde et par dage forinden gennemgået planen for dagen sammen. Og jeg havde komplet tillid til at dagen skulle foreløbe planmæssigt og mine forventninger blev bestemt indfriet. De får alle de stjerner fra mig, som de overhovedet kan få.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.