humaira Naqshbandi, Nordsjælland

humaira Naqshbandi

3500 Værløse

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste aktivitet den 17. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg har mellem lang 3 årig gymnasial uddannelse. som basis. Hvorefter jeg har haft et par IT/computer kurser. Såsom PC kørekort, Brug af pc på arbejdsplads, Microsoft Office kurser til Excell, Word og Outlook samt windows

Mine erfaringer

Med mere end 20 års erfaringer med arbejde i IT branchen, følger jeg mig i stand til at rådgive om indkøb og installation af printere, mindre fejl på pc samt oplæring af MS Office programmer til pc og Mac til ældre. Flere års professional rengøringe erfaring fra arbejdet som tilkaldt vikar i et professional rengøring Firma.

Mine foretrukne arbejdstider

efter 16:00

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg kan tilbyde hjælp til rengøring, til rimlig priser. Jeg har et par års professional rengørings erfaringer fra arbejdet som et tilkaldt vikar i en professional firma.

Hjælp til mobil, pc, tv

Få styr på Microsoft Office pakken - Lær Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt brug af mobil, installation samt overflad rådgivning om printere og andre periferi


Opgaver

1 Anmeldelse af denne bruger

  • Kcbygservice Kasper

    Okay altså jeg kan godt komme og fortælle det men det giver ingen mening før det skal skiftes 😊 bor i måløv så det er lige om hjørnet.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.