Mette Lindner, Nordsjælland

Mette Lindner

3390 Hundested

Anmeldelse:

Har budt på 43 opgaver
Seneste aktivitet den 21. sep.
Mine kvalifikationer

Jeg er uddannet beklædningsdesigner, syerske og håndarbejdslærer. Dette gør mig i stand til at sy og designe alt indenfor tøj og bolig. Mange års erfaring, blandt andet haft egen systue. Jeg også en uddannelse som tjener bag mig. Jeg har været i restaurantionsbranchen i over 20 år, jeg har været overtjener og direktør hos blandt andet Inge Correl, og Ole Strecker. Jeg kan hjælpe med alle opgaver til fester, både i køknet og med servering. Også sørger for mere personale. Sidst, men ikke mindst er jeg uddannet lærer. Blandt andet sløjdlærer. Så ud over hvad jeg altid kan kaster mig ud i af ideer hjemme hos mig selv,, så har jeg faktisk en viden med mig, som udemærket gør mig i stand til at hjælpe med diverse handymands opgaver i hjemme.

Mine erfaringer

Mange år indenfor alle nævnte områder.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter behov.

Jeg løser opgaver indenfor
Handyman

Jeg har mange års erfaring med alle former for opgaver i hjemmet. Så alt hvad der skal bygges, samles, bores op osv. er der godt styr på. Jeg medbringer selv værktøj-

Græsplæne og græsslåning

kommer gerne og slår dit græs.

Servering eller anden hjælp til fest

20 år i restaurantionsbranchen har givet mig en evne til at have mange bolde i luften og overskue enhver hektisk situation med et smil.

Andet

Har været uddannet beklædning- og tekstildesigner siden 1997. Syning af gardiner, hynder, puder og al beklædning er muligt.


8 Anmeldelser af denne bruger

 • Charlotte Fynbo

  Mette serverede og var i køkkenet til min datters konfirmation, og hun gjorde at fantastisk stykke arbejde. Hun havde fuldstændig styr på maden, og hun sørgede for drikkevarer, kaffebrygning, afrydning, afvaskning af brugt service etc. etc. Super overblik, sådan at vi som værter kunne slappe fuldstændigt af. Mette er meget dygtig, meget imødekommende og super sød, og hendes indsats bidrog til, at vi havde en fantastisk dag. Vi kan varmt anbefale Mette.

 • Silvia Larsen

  Mette var hyret til servering til vores konfirmation og stod overordnet for tjenerne. Mette var en kæmpe hjælp og super dygtig og kompetent. Sød og smilende og initiativrig. Jeg kan klart anbefale Mette og ville til hver en tid bruge hende igen.

 • Allan Andersen

  Mette trådte til med kort varsel til vores søns konfirmation. Hun var hurtig til at havde totalt styr på alt. Mette var hele tiden et skridt foran, og hvis hun lige havde et ledigt øjeblik, tog hun hurtigt initiativ og hjalp med ting, som vi slet ikke forventede. Mette viste stort overskud og var meget smilende, sød og imødekommende overfor alle. Gæsterne gav udtryk for, at Mette havde været helt fantastisk og vi er helt enige. Det var i høj grad hendes fortjeneste, at vi som værter kunne slippe kontrollen og nyde den store dag fuldt ud. Vi kan derfor varmt anbefale Mette.

 • Terrie Dalgaard

  Mette og hendes veninde var uvurderlige til vores datters konfirmation fest med 40 gæster hvor de viste mange evner og sørgede for at tingene fungerede godt (forberedelse, anretning, opfyldning og oprydning). De gjorde alt, hvad vi bad om og var meget hjælpsomme og venlige over for os og vores gæster. Vi kan godt anbefale hende. Tak Mette! :)

 • Hanne Stenz

  I lørdags var vi så heldige at Mette Lindtner med kort varsel kunne træde til og hjælpe os til vores sølvbryllup. Og hvilken hjælp😊! Mette fandt sig hurtigt tilrette og sørgede for, at vi som værter ikke skulle røre en finger. Hun faldt hurtigt i hak med vores kok og havde hele tiden et øje på hver finger og servicerede gæsterne med et stort smil. Undervejs blev der ryddet ud, vasket op, pakket væk og ryddet op. Aftalen var 6 timer, det endte med 9, og Mette var på hele tiden. Vi og vores gæster var vilde med Mette, og vi kan varmt anbefale hende.

 • Karen Raaberg

  Perfekt udført opgave og vildt hyggeligt at sludre - Kunne ikke have ønsket mere

  • Mette Lindner

   Jeg beklager, at corona kom til Danmark og lukkede landet ned. Jeg beklager, at der skulle passes på min kronisk syge datter. Mvh Mette

 • Camilla Kjølby

  Har ikke udført opgaven men har taget betaling. Undskyldning på undskyldning . Og jeg er rigtig vred når det handler om et barns tillid til en voksen . Hun kan bestemt ikke anbefales.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.