Kenneth Hermansen, Storkøbenhavn

Kenneth Hermansen

2200 København N

Anmeldelse:

Har budt på 18 opgaver
Seneste aktivitet den 28. jul.
Mine kvalifikationer

Obs: Tager ikke nye opgaver i juli-august 2021. Har været havemand med enkeltmandsvirksomhed i 10 år og før det arbejdsmand hos to anlægsgartnere i København. På skovskolerne i Nødebo og Eldrupgård har jeg taget kurserne 'Grundlæggende + Udvidet Træklatring (topkapning)' og 'Motormanuel Træfældning I & II'.. Er nu fast havemand og vicevært i en karré i København som det primære, og udfører haveopgaver for private lejlighedsvis. Min indstilling er at alle opgaver løses så godt som det kan gøres, og afsluttes indenfor en rimelig tid.

Mine erfaringer

Erfaring med alle typer haveopgaver: Beskæring og fældning af træer, anlægsopgaver, brolægning, vedligeholdelse, pleje af græsplæner, hækklipning, plantning af hække, roser, rhododendron, frugttræer, stedsegrønne.. Opsætning af espalier og raftehegn. Se billeder af mine opgaver nederst på siden.

Mine foretrukne arbejdstider

Hverdage, året rundt - også vinter.

Jeg løser opgaver indenfor
Græsplæne og græsslåning

Klipper normalt græs i rette linier og ned i 4 cm. højde som er standard længde. Kanter slås med buskrydder eller trimmer. Der mulches eller opsamles efter behov.

Anlæg af have

På nogle grunde har jeg ryddet og anlagt haver forfra, og fra bunden efter tegninger udarbejdet sammen med kunderne. Ny beplantning, belægning, hegn mm.

Anlæg af terrasse

En del terrasser og enkelte indkørsler, stier, havegange, støttemure udført i klassiske havefliser, herregårdssten, chaussésten o.l.

Hækklipning

Hækklipning, alle typer. Ekstra beskæring på top og sider af hække der er blevet for fyldige. Udskiftning af udtjente planter.

Træfældning

Træfældning fra jorden eller ved topkapning afh. af forhold og omgivelser.

Beskæring

Diverse. Frugttræer, bytræer, allétræer, hække, prydbuske, roser, stauder mm.

Andet havearbejde

Opsætning af raftehegn o.l. Opbinding af slyngplanter mm. Diverse beplantning.

Andet

Ikke udfyldt...

Billeder

1 Anmeldelse af denne bruger

  • Claus Winkelmann

    Vi fik fældet et træ og arbejdet blev udført omhyggeligt og til topkarakter, så vi er meget tilfredse. Claus W.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.