Bodil Blaabjerg

2750 Ballerup

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Jeg er en kvinde på 54 år og mor til to voksne børn. Jeg er heldig at være generelt praktisk anlagt for husligt arbejde og kan derfor hjælpe dig, når du har behov for at slappe af og nyde selskabet.

Mine erfaringer

Erfaring som udearbejdende husmor gennem de sidste 20 år og en generel Emma Gad opdragelse med hjemmefra.

Mine foretrukne arbejdstider

Ingen specielle arbejdstider. Lad os tage det fra opgave til opgave.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Allan Hansen

    Det var en fornøjelse at have Bodil til at hjælpe til ved min 50 års fødselsdag. Hun er meget selvstændig og erfaren. Jeg behøvede ikke tænke på det praktiske, hun koordinerede også med kokken. Efter middagen blev hun til alt var vasket og stuvet af vejen. Hun får vores fulde anbefaling.

  • Camilla Falk Sørensen

    Vi var glade for Bodils hjælp til festen. Hun er utrolig sød og imødekommende og løste opgaven med stort overblik og overskud, som gjorde at vi kunne slappe af og nyde festen. Bodil var fleksibel i forhold til den aftalte tid og blev 2 timer længere.

  • Tine Schrøder

    Jeg synes at Bodil var super god og meget sød. Jeg var helt tryg ved at overlade køkkenet til hende og hun var meget selvkørende. Hun formåede at løse opgaverne på bedste vis, således at min mand og jeg kunne slappe af og det er vi hende meget taknemmelige for. Hun blev her endda 1,5 time længere end aftalt. Mvh. Tine