Profilbillede

Claus Mikkelsen

2300 København S

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste bud den 25. nov.
Mine kvalifikationer

Snedker- og tømrerarbejde er min passion og kærlighed. Jeg tager gerne specialopgaver, hvor der skal opfindes noget helt nyt, der kan løse et specielt behov og derved tjene et formål. Og med materialer af høj kvalitet. Se mere her: <a href="https://readymag.com/clausmikkelsen/home/">https://readymag.com/clausmikkelsen/home/</a>

Mine erfaringer

Jeg har været bygningssnedker i mere end 35 år. Har lavet alt lige fra helt unikke specialopgaver til fulde renovationsprojekter, hvor jeg har bygget et hus fra bunden af.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har et dagsjob, for at tjene til dagen og vejen. Derfor laver jeg primært dine opgaver mellem kl. 16-19 i hverdagene, men kan også godt lokkes til weekendarbejde, hvis projektet er ekstra sjovt og udfordrende.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...


10 Anmeldelser af denne bruger

 • Heidi Borg

  Jeg kan på det varmeste anbefale Claus, som har hjulpet mig i mit gamle skæve kolonihavehus. Claus har både det helt store overblik og er samtidig detaljeorienteret, hvilket har resulteret i et super flot resultat :)

 • Mikkel Lassen

  Claus har renoveret hele vores kælder. Han har lagt nye fliser, sat vægge og døre op. Han har fuget, spartlet - han har sågar klaret elektriker og VVS-opgaver til vores store glæde. Han kan alt - og så er han omhyggelig, punktlig og ikke mindst et behageligt menneske, der kommer med gode råd og ideer. Claus får vores varmeste anbefalinger som den fantastiske håndværker han er👍

 • Rikke Hesselholt

  Claus lavede special-beslag og hængte to bogkasser op for mig. Hurtigt, effektivt og detajleorienteret. Jeg vil helt bestemt bruge Claus til fremtidige opgaver. De varmeste anbefalinger herfra!

 • Line B.

  Claus har hjulpet med forskellige opgaver ifbm. en køkkenrenovering - herunder montering af emhætte, bordplade, vask, armatur samt hylder. Bordplade og hylder er skåret til så de flugter med diverse rør, og besværlige vinkler. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Claus er desuden meget fleksibel og er altid god for et godt råd. Varmeste anbefaling herfra!

 • Mette Svendborg

  Claus har bygget en reol til mig - Top karakter herfra !!! Claus er meget dygtig ,kreativ og han har sans for de fine detaljer i et bygge projekt. Hans priser er helt fair og han overholder ALLE aftaler også mødetider. Kan kun anbefale at du vælger Claus, så er du sikker på et godt samarbejde og et professionelt resultat.

 • Kirstine Eiby

  Min varmeste anbefaling herfra. Jeg fik lavet et indbygget skab, som blev fuldstændig som jeg gerne ville have det. Kommer til tiden og er detaljeorienteret. +++ herfra.

 • Stephanie Dahl-Jensen

  Hvor er jeg glad for at jeg kom forbi denne bruger! Claus har virkelig været en fantastisk hjælp her i forbindelse med køb af et dødsbo, hvor der var meget der skulle laves. Da jeg først skrev til Claus var det med lidt skepsis fordi jeg havde skrevet til en række andre her på handyhand, der havde brændt mig af, ikke svaret efterfølgende osv. Men den skepsis fik Claus 100% sendt meget langt væk. Han har været meget loyal hele vejen igennem - både hvad angår pris, mødetid, arbejdets udførelse osv. Det har været et meget flot stykke arbejde han har lavet, og vi har endnu ikke oplevet utilfredshed overhovedet. Det på trods af at Claus har trods alt været her i lejligheden en 6-7 gange :-). Vi kan i hvert fald varmt anbefale Claus!!

 • Carin Venborg

  Claus er indbegrebet af en handyman. Jeg er fan. Ydermere rykkede han ud med et par timers varsel, da toilettet strejkede. Seriøs og engageret i opgaven. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Claus.

 • Tine Jensen

  Varm anbefaling af Claus herfra. Han er fair, løser opgaven professionelt, er detaljeorienteret og super flink og rar!

 • Christina Hanna

  Vil starte med at sige: Claus er fantastisk! Hvorfor? Jamen det er meget simpelt. Han er nøjsommelig, løsningsorienteret problemknuser, dygtig til at styre sin tid og eminent til at holde sine tidsaftaler og estimater, utrolig rar og flink, meget fair, super kreativ og åbensindet. Altsammen noget som man normalt kun drømmer om, når man prøver at finde en god håndværker. Han har det. Hele. Og så overrasker han dig når du mindst venter det ved fx bare at komme med ting du slet ikke regner med, som er 10 gange federe end du selv kan drømme op. Hans priser er meget rimelige på trods af hans dybe erfaring. Og så er han multi-instrumentalist. Han er ham i et jazz-band som både kan spille piano, trommer, bass og kan synge, og kan skabe den synergi der skal til at man får tårer i øjnene når man hører musikken. Jeg føler mig utrolig tryg i hans hænder. Hvis jeg var dig ville jeg opfinde et problem du gerne vil have løst, bare for at få fornøjelsen af at se ham arbejde.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.