Martin Petersen, Vestsjælland

Martin Petersen

4100 Ringsted

Anmeldelse:

Har budt på 27 opgaver
Seneste aktivitet den 26. okt.
Mine kvalifikationer

Uddannet tømrer

Mine erfaringer

Renovering - Nybyg - Energioptimering - Døre/vinduer - Køkken - Gulv mm. Jeg er meget kvalitetsbevidst og tager mig den tid der kræves for at leverer kvalitet du som kunde og min faglige stolthed er tilfredse med. Kundepleje er min niche. Derfor betyder det meget for mig at overholde aftaler, at se din vision og give dig præcis det du ønsker. Uden kompromis. Jeg er fleksibel og modtagelig for ændringer der kan komme i løbet af projektet, hvilket gør at jeg løbende holder dig orienteret om forløbet og byder ind med mulige løsninger og design som sikre at du får et slut produkt som du vil være rigtig glad for. Kort sagt. Jeg er en kompetent tømrer der er drevet af en passion for faget og forstår sig på at yde en service der er præget af kvalitet og kundetilfredshed. Praktiske oplysninger: Afregner både på timebasis og faste tilbud Tillæg kan forekomme, typisk afhængig af afstand og adgangsveje Bortskaffelse af affald afregnes seperat Alt ovenstående er aftalt inden arbejdet starter. Hovsa udgifter gør jeg mig ikke i. Det betyder at der kun udføres det arbejde der er lavet tilbud på inkl. de problemer man måtte støde på undervejs i forbindelse med udførelsen af arbejdet. Forvent derfor at merarbejde der ikke er direkte relateret til den indgåede aftale bliver afregnet seperat. Som nævnt tidligere er mine kunder altid løbende orienteret om processen, både i udførelsen og planlægningen, desuden byder jeg ofte ind med ideer og løsninger som kan resultere i merarbejde. Jeg fremlægger de muligheder jeg ser og giver dig et tilbud. I sidste ende vil du aldrig skulle betale for noget der ikke er tydeligt aftalt på forhånd. Jeg går ikke i små sko, og sætter da gerne en hylde op hvis jeg alligevel har værktøjet fremme uden merpris. Min erfaring er bare den at man får de bedste resultater når kunden er inkluderet i udførelsen.

Mine foretrukne arbejdstider

Er meget fleksibel og planlægger typisk arbejdstiden alt efter projektet og kundens ønsker. OBS! Der kan godt gå op til et par dage inden jeg får svaret på din henvendelse. Hører du ikke fra mig inden for et par dage skriver du bare igen. Jeg bestræber mig på at få svaret på alle henvendelser.

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Mette Jensen

    Super service 😊 kan varmt anbefale Martin.

  • Meiken Greve

    Martin hjalp os sidste år med at sætte en skillevæg op. Grundig, venlig, punktlig, effektiv og dygtig. Tak 😊

  • Stina Løvgreen

    Martin er en super dygtig og nøjagtig tømrer, som satte vores garderobeskab op så det stod helt lige på skæve gulve. Han er i tillæg meget behagelig og effektiv. Vi kan varmt anbefale ham og vil helt sikkert bruge Martin til andre opgaver i fremtiden.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.