Morten Høgh

8960 Randers SØ

Anmeldelse:

Har budt på 47 opgaver
Seneste bud den 9. maj.
Mine kvalifikationer

MH Ejendomsservice er en enkeltmandsvirksomhed, der løser en lang række opgaver i og omkring jeres hus, sommerhus eller virksomhed, både inde og ude. Jeg arbejder både med private- og virksomheder og står til rådighed til både enkeltopgaver og løbende vedligehold på Djursland og i Århus.

Mine erfaringer

Jeg er uddannet ejendomsservicetekniker og tømrer. Så jeg kan udføre diverse opgaver for dig. Du kan også er mere på min hjemmeside: www.mh-ejendomsservice.dk

Mine foretrukne arbejdstider

Alle dage fra 07.00 til 18.00. I weekender til 15


5 Anmeldelser af denne bruger

 • Nicolai

  Vi har brugt Morten mange gange og har været meget tilfredse med hans indsats. Aftaler holdes!

 • Daniel Franck

  Vi var rigtig glade for den hjælp vi fik af Morten, han var ihærdig og i gang hele tiden - omhyggelig, præcis og meget fair prisberegning!

 • Glenn Wiebenson

  Hej Alle vi har brugt Morten til div. tømre arbejde samt samle et kæmpe skab fra Ikea vi kan give Morten de absolut BEDSTE anbefalinger han kom til tiden - knoklede igennem og afsluttede med et perfekt resultat til den aftalte pris super god og dygtig håndværker vi vil helt sikkert bruge ham igen m.v.h. Glenn

 • Kirsten Risager

  Jeg har fået særdeles god hjælp - intet virker til at være umuligt for Morten. Omhyggelig, præcis og meget fair prisberegning.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.