asger markussen, Storkøbenhavn

asger markussen

2605 Brøndby

Anmeldelse:

Har budt på 172 opgaver
Seneste aktivitet den 15. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg er en venlig mand på 29 år som er uddannet snedker. Jeg klarer alle tømrer/snedker, maler og diverse el og vvs opgaver med smil og venlig tale. Hvad mine kunder siger om opgaven når jeg går: det var godt jeg fik en snedker til at løse opgaven. Det er tilpasset præcist mine ønsker og forestillinger om hvordan det skulle se ud. Jeg er til at have aftaler med alle dage efter 7-22 i hverdage Weekender fra 8.00

Mine erfaringer

Snedker, tømrer, handymand. Jeg fylder opgaven godt ud og finder løsninger på alle henvendelser. Mit mål er at opfylde jeres behov og få nogle gode og måske tilbagevendende kunder.

Mine foretrukne arbejdstider

7-22 alle hverdage. 08-22 weekend.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Uddannet tømrer/snedker med 6 års erfaring

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Helle Grarup

  Hej Asger. Det er jo ærlig snak, men øv! Jeg leder videre. 😊Helle

 • Kristian T

  Døren til min forhave trængte gevaldigt til en ny beklædning. Jeg drøftede sagen med Asger - vi blev enige om en god løsning til en fornuftig pris, og så behøvede jeg ikke bekymre mig om andet. Opgaven blev løst med øje for detaljen og jeg vil ikke tøve med at anbefale Asgers arbejde. 👍

 • Cecilie Malling

  Vi skulle have sat 5m hegn op bag vores hæk, og vi kontaktede Asger for at høre, om han ville løse opgaven. Det ville han gerne, og han gav et meget fint tilbud, hvor han endda selv stod for at indkøbe og transportere materialerne, hvilket var en uventet men meget kærkommen detalje i buddet. Vi blev enige om en fast pris, hvilket giver tryghed som "køber", fordi budgettet ikke pludselig skrider. Hegnet er sat op helt perfekt, Asger gik endda den ekstra mil og malede en lille kile, der sikrede, at det kom i vatter. Det er bare så dejligt, at Asger på den måde har øje for detaljen og udfører tingene så fint. Vi kan på det allervarmeste anbefale Asger, som udover at være en kompetent og omhyggelig håndværker, er et behageligt og imødekommende menneske.

 • Helle Langgaard

  Asger er utrolig kompetent, og er godt til at spørge ind så han ved opgaven bliver løst til min tilfredshed. Arbejdet er udført flot og han tager selv initiativ til at afslutte pænt, også hvad der ligger udover hans opgaver. Han overholder enhver aftale og følger selv op. Jeg vil til enhver tid vende tilbage til Asger for fremtidige opgaver og kan varmt anbefale ham til andre der har brug for veludført arbejde.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.