Umar  Iqbal, Storkøbenhavn

Umar Iqbal

2880 Bagsværd

Anmeldelse:

Har budt på 163 opgaver
Seneste aktivitet den 13. maj.
Mine kvalifikationer

Mit navn er Umar. Jeg er både stifter og ejer af firmaet Renodan ApS. Hos Renodan ApS tilbyder vi alle former for rengøring samt nedpakning af flyttelejligheder/-huse og gøre dem flytteklart. Udover dette tilbyder vi også Housekeeping, hvis du har ekstra ordinært travlt i hverdagen og diverse håndværker opgaver, da Renodan ApS er en entreprise virksomhed. Da jeg er elektriker tilbyder jeg personligt at komme ud og udføre diverse elektriker opgaver, store som små. Jeg taler og skriver både dansk og engelsk på et velformuleret niveau.

Mine erfaringer

Jeg har været på markedet siden 2009 med rengøring, mit mandskab og jeg har erfaring med alt fra vandskader til den basale hverdagsrengøring. Elektriker opgaver kan du også betro mig med, da det jo er en uddannelse og ikke noget jeg har selvlært :)

Mine foretrukne arbejdstider

Fleksible arbejdstider.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Nathali Pladsbjerg

    Umar tilbød at komme og hjælpe med at hænge lamper op, og jeg er meget tilfreds. Han var super fleksibel på tidspunkt og hjalp med at køre ud i stark og købe materialer inden han kom, og blev til jeg var tilfreds. Han håndterede så fint at min lille søn løb rundt, og at min mor blandede sig hele tiden 😂

  • Cecilie Jessen Hansen

    Umar hjalp os med at hænge lamper op - en opgave, der viste sig at være langt mere kompliceret, end vi først havde antaget pga. gamle ledninger og ledningsføring. Umar hjalp os med meget kompetent rådgivning og en løsning, vi er meget glade for. Han er dygtig, grundig og god til at forklare de muligheder, vi havde. Han får vores varmeste anbefalinger!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.