Asger Skov Lehnert, Storkøbenhavn

Asger Skov Lehnert

2720 Vanløse

Anmeldelse:

Har budt på 309 opgaver
Seneste aktivitet den 19. jan.
Mine kvalifikationer

Jeg er 39 år og bor i Vanløse. Til daglig er jeg skuespiller, men derudover driver jeg en lille virksomhed som arbejder med konstruktion og vedligeholdelse bl.a. i det offentlige og den private sektor. Det er alt fra reparationer store som små, malerarbejde og tømrer- og snedkerrelaterede opgaver. Jeg har erfaring med byggeprojekter af forskellig karakter. Der hvor mine egne evner ikke rækker eller hvor der skal anden autorisation til anbefaler jeg gerne hvis jeg kan. Min bedste ven er detaljen og jeg har altid gang i noget nyt. Jeg arbejder inde og ude med store som små projekter. Nogle skal ha' boret huller i væggen, andre skal ha' sat en skillevæg op. Hvad er DIT projekt? ;)

Mine erfaringer

Har gjort mig håndværksmæssige erfaringer som dækmontør, anlægsgartner, tømrerarbejde; herunder konstruktion, reparationer, samling og montering af møbler, malerarbejde, renovering af kontorlokaler og bar/restaurant, trimning/rydning af haver m.m. Jeg har vilje og værktøj. Hvad skal laves?

Mine foretrukne arbejdstider

Fleksibel afhængig af opgave

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...


10 Anmeldelser af denne bruger

 • Klaus Agnoletti

  Jeg har ledt længe og har nu fundet Asger. Han er nu min go-to handyman. Han er pålidelig, dygtig, ærekær, grundig, rimelig og en rigtig sød fyr. Mine varmeste anbefalinger til ham!

 • Jessie Pedersen

  Asger var perfect til. Opgaven, vil blive ved med at bruge ham.

 • Christian Dorn

  Asger hjalp med en masse ting. Han var hurtig og behagelig. Jeg anbefaler!

 • Majbrit Pedersen

  Asger reddede mig, da jeg i sensommeren 2018 stod med materialer til et skur og en lille hytte - og en aftale med en håndværker, der aldrig dukkede op .... Ikke alene fik han samlet begge dele, han var også i stand til at komme med forslag til konstruktion af fundament, lægge fliser, samt at udarbejde en komplet materialeliste - bl.a. Desuden er han utrolig behagelig og nem at omgås, så jeg kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger !

 • Sidse Østergaard-Thygesen

  Asger har mine allerbedste anbefalinger: han monterede ny vindueskarm, perfekt spartlet og tilpasset og fiksede en gipsvæg, der var fyldt med huller. Flink, dygtig og professionel.

 • Danni Ambi

  Dygtig, professionel og nem at arbejde med.

 • Marianne Bucio

  Asger hængte tre billeder og en lille IKEA-reol op for mig. Arbejdet blev udført omhyggeligt og på særdeles tilfredsstillende vis. Asger er en venlig og flink fyr.

 • Birgitte Villadsen

  Asger har malet væg og karme, skiftet fuger, udskiftet en vindueskarm og monteret div ophæng. Det er simpelthen lavet så pænt. Meget detalje orienteret og omhyggelig. Overholder aftaler og er virkelig alletiders.

 • Jørgen Bo Jensen

  Asger har slebet trægulvet på min altan, så den ligner en fabriksny :) Derudover udførte han yderligere et par småopgaver for mig, alt var topprofessionelt og omhyggeligt løst. Han er også yderst reel - en lille bitte hændelig fejltagelse vedr. tidsforbruget blev løst øjeblikkeligt med fremsendelse af ny regning. Derudover er han en behagelig person at lukke ind i sit hjem. Asger får ubetinget mine varmeste anbefalinger.

 • Sonia Lopez

  Opgaven blev klaret trods enkelte udfordringer. Jeg kan klart anbefale Asger. Han har sans for detaljer og er super behagelig at arbejde med. Jeg er meget tilfreds :)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.